- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя изпи 2 хапчета за спешна контрацепция за 1 месец
Zdraveite! Ami az imam sledinq problem i bih iskal da vi pomolq za pomo6t!
S moqta priqtelka se poznavame otskoro i kato vsqka edna mlada dvoika pravim dosta sex. Nqma lo6o, samo deto kogato stane belq izvednaj udovolstvieto se prevru6ta v ko6mar. Ta poslednite pati go pravihme neobezopaseno bez prezervativi i takiva ne6ta i az ne sam svar6val v neq, no vapreki tova znaem, 4e pak ima minimalen 6ans da zabremenee i zatova re6ihme da pie hap4e. Izpi edno hap4e (ne Eskapelle, a drugo - kupihme go ot Germaniq poneje sega sme tuk, no deistva kato Eskapelle) i sled tova cikala si i doide, kakto si mu e reda. Do tuk dobre, no problema e, 4e posle otnovo kato go pravihme se skusa prezervativa i saotvetno izpadnahme v panika! Re6ihme, 4e nqma kak i trqbva da pie o6te edno hap4e. SLed kato go ipi oba4e zapo4naha nqkakvi strani4ni efekti (obilno karvene, gadene, povru6tane, nerazpolojenie i t.n.). Tova e normalno i e opisano kato normalno i v upatvaneto na hap4eto, no me pritesnqva, 4e prodaljava prekaleno dalgo. I osven tova tq izpi vtoroto hap4e v ramkite na edin mesec sled kato izpi parvoto, a tova mai e mnogo kratko vreme. Ima li nqkakav risk za neq i za zdraveto i sled kato v tolko kratak srok e izpila dve takiva hap4eta i to ot razli4na marka??? Sega dori i e vazpaleno i uhoto - ne e zadaljitelno da e ot hap4etata, no az si se pritesnqvam! Molq, pomognete mi s informaciq po vaprosa! Blagodarq vi!
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Вие луди ли сте,тя може да умре направо,препоръчва се хапчето да се пие максимум 1 път годишно,случва се и два(ако наистина е спешно),но с разстояние от двете хапчета от около 6 месеца.Такива неприятности може да си докарате,тя може да остане бездетна..........
Пич в Германия съм сигурен, че е пълно с кфалифицирани лица, които да ви помогнат .. умолявам те отиди при някого..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Бе вие нормални ли сте..Тва да не е Тик Так,че да пие две в рамките на един месец.Внимавайте малко бе хора и мислите малко с главите си!
+1 Отидете възможно най-скоро на лекар..Първоначално написано от SoFarSoG00d
посъветвайте се с лекар![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Само като го чух и ми призля... Аз пия лекарства, заради смотаното хапче, което изпих преди почти година.................... А ДВЕ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ?!?!?! Налага се да посетите лекар незабавно.. Искате, не исакте >> неизбежно е.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Така се е предозироло момичето с тези хапчета хората казват да не се изполват всеки месец а много рядко а вие 2 за 1 месец нямам думи варвете на лекар и щом се е скъсал презарватива ами купете противозячатъчни
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Вие на раменете си имате ли глави бе...........тцтц..що не мислите ко правите...веднага на лекар![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не чакайте повече,защото нещата могат да се влошат,а ВЕДНАГА СЕ консултирайте с лекар- най-малкото има хормонален дисбаланс,а може и да са предизвикани други увреждания.Надявам се всичко да е наред!Успех и другия път мисли с горната глава преди да подлагаш на това любимия човек!
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!