- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви да ви целуват по врата?
Да,много...но по ушенцето е още по-яко...
Предпочитам да ме хапят
Захпят ли ме с страст където и да е.. полудявам![]()
О,даНастръхвам дори
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Много...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Даааа![]()
определено да !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ДА!Първоначално написано от bloodman
Мноооого.. както врата... така и корема![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да![]()
Най-точно казаноПървоначално написано от x3eme
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
оОо ДА!Пък за дясното ухо да не говорим.направо настръхвам...![]()
![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
Първоначално написано от ivana0895
Да и да ме хапе по вратлето,ауууу настрахнах...........![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
ooo razbirase i po u6encata i po korem4eto oh i po kra4etata of i.....![]()
![]()
![]()
да![]()
оллл да много ми става яко а приятелката ми кат я целуна там почти винаги след тва стават едни работи![]()
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
opredeleno ne mi puka ne me vyzbujda :X![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Разбира се, че да!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от Deni4kaIMonio
![]()
![]()
![]()
и по ушите ми харесва
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Много![]()
![]()