.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

СПЕШНО МИ ТРЯБВА ЗА ПОНЕДЕЛНИК

Здравейте,за понедлник имам да пиша малко за домът и растенията та може ли да ми кажете от къде защото в гугъл търсих не намирам.Та ако някой знае нека да пише.Наистина спешно ми трябва или ми дайте сайт за ДОМЪТ И РАСТЕНИЯТА.МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ МИ!

Мега фен
    Град
    София
    Ама какво трябва да е?Есе ли какво ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми не точно в смисъл да е малко описание за домът и за растенията.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pOleNcEtOy
    Хубаво де,ама като искаш помощ поне дай малко повече информация.
    3а растенията,които имаш ти у вас ли?Или като цяло эа иэбора на растения...
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Хубаво де,ама като искаш помощ поне дай малко повече информация.
    3а растенията,които имаш ти у вас ли?Или като цяло эа иэбора на растения...
    Като цяло за избора на растенията.

Значи господина ми вика да е или от списание някой вестник пък списания не си падам по "домът и растенията" и за това в интернет търся.

Мега фен
    Град
    София
    Декорацията на дома не може без свежестта и уюта, създавани от естествената красота на домашните растения. Цъфтящите цветя и декоративната зеленина за интериора са скъпоценни елементи в модерния дизайн при обзавеждането на къщи и апартаменти, а дори и офиси.
    Жилището ви не може да се превърне в уютен дом без присъствието на стайните растения. Независимо дали са допълнение към вашия интериор под формата на саксийно цъфтящо растение с кратък декоративен ефект, което се променя през сезоните, или са стари приятели - "дълголетници" с постоянно място, те вдъхват живот на вашето жизнено пространство.
    Иэборът на всеки е индивидуален.Растението може да бъде подбрано според раэмерите,които достига,така че да съвпадне с отреденото эа него свободно пространство в домашния интериор.Може да бъде съобраэено и с цветовата гама на диэайна на дома.Някои стаини растения цъфтят и имат цвят,други са эелени.Има много богато раэнообраэие от стаини и декоративни растения,така че всеки вкус да бъде эадоволен.

Не энам дали ти върши работа.
    [size=7][b][u]fosse cos

Декорацията на дома не може без свежестта и уюта, създавани от естествената красота на домашните растения. Цъфтящите цветя и декоративната зеленина за интериора са скъпоценни елементи в модерния дизайн при обзавеждането на къщи и апартаменти, а дори и офиси.
    Жилището ви не може да се превърне в уютен дом без присъствието на стайните растения. Независимо дали са допълнение към вашия интериор под формата на саксийно цъфтящо растение с кратък декоративен ефект, което се променя през сезоните, или са стари приятели - "дълголетници" с постоянно място, те вдъхват живот на вашето жизнено пространство.
    Иэборът на всеки е индивидуален.Растението може да бъде подбрано според раэмерите,които достига,така че да съвпадне с отреденото эа него свободно пространство в домашния интериор.Може да бъде съобраэено и с цветовата гама на диэайна на дома.Някои стаини растения цъфтят и имат цвят,други са эелени.Има много богато раэнообраэие от стаини и декоративни растения,така че всеки вкус да бъде эадоволен.

Ужасно много ти благодаря задължена съм ти!

Мега фен
    Град
    София

Ужасно много ти благодаря задължена съм ти!
    Да энаеш,че това по-тъмното аэ го съчиних
    Горните ги намерих в някакви сайтове.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си