.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ОБИЦА НА ЕЗИКА

Здрасти хорица. Абе искам да попитам искам да си сложа обица на езика ама се чудя. Някой който има би ли ми казал как седят нещата ? От самото слагане до момента в който вече всичко отминава .. болки , възпаления глупости... има ли упойка при слагането абе всичко ще бъда благодарен! Мерси!

BULGARIAN ---- ANIMALS

еми брат аз имам и значи не боли при дупченето слага се лидокайн упоика , на мене лично ми се поду езика за 3 дена някаде жабуриш само с една тапотия не трябва да ядеш топло за да ти спадне по барзо и така възпаления нямах , но трябва да се спазва хигиена добре и да не забрааш се жабуриш с тапотийката и тва нзм на секи различно се подува и такам
    пз Миро - Губя контрол

mi i az da ti kaja i az imam...ot 3 godini ve4e samoto probivane nikak ne boli dori ni6ty ne ose6ta6 zaradi upoikata.. az li4no ne se poduh no naistina trqbva da se jaburi6 s ne6ty tam i bolkata e ne pove4e ot 2-3 dena...a za vazpoaleniq...polu4avat se pri 4estata smqna na obicata...ili pone pri men be6e taka...no sprqh da q smenqm..i vs e ok....aaa i edin savet...parviq mesec predi da si lqga6 vinagi si zatqgai obecata za6toto se razvarta..

Фен
    Боли зверски без упойка и езика седи подут още една камара време през което продължава да боли. После обаче всичко минава ...
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ОБИЦА НА ЕЗИКА

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    Здрасти хорица. Абе искам да попитам искам да си сложа обица на езика ама се чудя. Някой който има би ли ми казал как седят нещата ? От самото слагане до момента в който вече всичко отминава .. болки , възпаления глупости... има ли упойка при слагането абе всичко ще бъда благодарен! Мерси!
    е спец на Теб - абсолютно налагам медицинска ЗАБРАНА!

умен си, сети се защо

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    www.piercing-bg.com - тоя линк ако го постна още веднъж,ще се самонараня.
    В сайта има и линк към форум,където ще ти отговорят на всички въпроси.Успех.

п.п.Има толкова много теми,относно пиърсинг на езика...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    www.piercing-bg.com - тоя линк ако го постна още веднъж,ще се самонараня.
    В сайта има и линк към форум,където ще ти отговорят на всички въпроси.Успех.

п.п.Има толкова много теми,относно пиърсинг на езика...
    има - няма за пича bubblegum9210 тая игра е генетично неподходяща И толкова!
    няма какво да се коментира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си