- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръчета за 8 март =)
Здравейте на всички.Наближава осми март-прзникът на мамите,и много от нас се чудят какво да подарят на своята майка.Заради това,реших да направя тази тема и всеки от нас да предложи подаръче-така няма да се чудим с дни какво да поднесем на 8 март.
ВИЕ СТЕ!!! :P
http://prikachi.com/files/385597f.jpg
<a style='background: url(http://prikachi.com/files/385597f.jpg) repeat; color: #990099; font-family: GamblerCYR; font-size: 14px; padding: 0.5em; font-weight: bold'>n0 MusIc=nO LiFe</a>
До вчера се писаха по 100 теми на секунда за Св.Валентин,сега пък е за 8 март.Аз на моята нищо няма да й подаря..най-вероятно.Ще ми захвърли подаръка в някой шкаф,както обикновено,пък и се случиха някои неща в семейството,и смятам,че даже трябва да се радва,че изобщо й говоря.Пропуснах рожденния й ден,така че е възможно да занеса един букет,колкото да се реванширам и за двата празника.Иначе,каквото и да предложат съфорумците,всяка майка различни неща харесва.Иначе стандартни неща:някоя ваза,комплект чинии или чаши,четох ей сега тема на едно момиче,което иска да подари на майка си ден в козметичен салон,така че и това е добра идея;цветя,някоя дреха,дамска чанта,да се махнете най-после от главите им.
Идеи много.
И аз тва щях да кажаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
ЦВЕТЯ
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
моя подарък ще е да я заведа до bestbuy и да и кажа ми земе тоя 4 процесорен лап топПървоначално написано от princess_kiss
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=230296 tova sys kozmeti4niq salon e naistina strahotna ideq!ina4e parfium,cvetq,bonboni su6to vur6at rabota ;}
Cruel Intentions
А по темата-ние с брат ми сме решили да й купим един огромен букет розимного ги харесва
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
може би нищо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз мисля да взема на моята нещо сребърно и едно сваровски и цветя. На цветята ще се радва мега много.
Добре,че в нас не виреят цветя.Като подаря цвете за ржд-то /11 декември/то увяхва до Коледа,на Коледа и купувам др.,което по направление си увяхва и пътя е свободен за 8 март![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
цветя мисля да й подаря![]()
П.С.не е важно какво,важен е жеста :P
На майчето ще подаря ваза с бамбук аранжирана от мен с еко-почва,а за мен едно саксийно цвете+някоя дрънкулка
![]()
О, ние с баща ми всяка година се сработваме в екип. Той дава парите,аз избирам няколко подаръка и излизаме,разглеждаме и заедно преценяваме кой от всичките да бъдеДаже тая седмица излизахме, миналите години сме и подарявали само дрехи,козметика ала бала..та тая година решихме нещо само за нея си и да и остане за спомен, та сме дали поръчка за златна гривна от тея твърдите и от вътрешната страна да издълбаят моята буква и на баща ми..мисля, че ще не много доволна. Хях представям си я от сега няква просълзена: "ама нямаше нужда толкова мноооого"..
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Aми аз на мама съм й взела парфюм на Chanel,а сега остава да и взема цветя,но това ще стане на 8-ми март рано сутринта!!!A понеже на 7-ми март с тате имат годишнина,той й купува уникални подаръци и ми е много хубаво как по-скоро се радва на жеста!
ами или цветя или нещо друго...има време до тогава![]()
дъвка с косъм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
попринцип всяка година кам моя подарък за нея има картичка и роза!тя обожава тези неща а доколкото подаръците нека помислим майките ни от какво имат нужда примерни от някой парфюм или нещо такова помислете дали като сте излезли на шопинг тя си е харесала нещо
има много идеи за подаръци :] успех на всички с справянето за подаръците като дойде март
![]()