- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скъпи маркови козметични продукти
Абе има защо да са по- високи цените на някои продукти. Преди 2-3 години като ползвах на сенки на някаква измислена марка после дадох цифра пари по дерматолози. Сега не ползвам много скъпи козметики, доволна съм и от тези на манхатън, мейбълин, максфактор. Здравето ми е по- ценно от 5те или 10те лв в повече
Някои наистина са по трайни, но понякога се намират и гадни продукти...
Миналата седмица се напръсках в понеделник и като облякох после блузата в сряда пак си миришеше без да съм се пръскала повторно. Доволна съм от парфюмите на avonПървоначално написано от chuppiz
![]()
Не съм казала,че използвам всичко всекидневно!Сенки използвам много рядко може би 3-4 пъти годишно на рожеддния ми ден,на Нова Година и още един-2 пъти на някои друг празник.От сенки точно на Руби Роуз една приятелка получи възпаление и кожата на клепачите на очите и започна да се лющи.А ти за кожата ми не бери грижи каква ще остане!Козметиката която използвам са я използвали много други и преди да си купя нещо чета мнения поне 1 седмица!А то докато човек не си изпати от некачествена козметика като импала,голдън роуз и подобни няма да каже,че са ментета много ясно.Аз не съм си патла,но приятелки имам които доста са си патили.Майка ми леля ми и всички от семейството ми са ме научили какво да използвам и какво не.Откакто използвам минералната пудра мога да ти кажа,че не ми се е появила и една пъпчица(използвам я от почти 2 месеца)а преди това периодично ми е излизала по някоя преди цикъл и т.н.И това е точно защото НЕ запушва порите.Преди това съм използвала сумати и коректори от които най-доволна бях от този на Авен(медицинска козметика),но пак кожата ми се замърсяваше,защото все пак коректор не се слага навсякъде.Сега пак се замърсява,но значително по-малко,тази пудра всякаш ми оставя един защитен слой!А и съм на мнение,че щом ще използвам козметика по-добре тя да е качествена отколкото не и кожата ми да стане гадна точно от продукти с нисък клас!Първоначално написано от Dian4ety
За кожата си полагам много грижи и за самата себе си!
3-4 пъти седмично ходя на фитнес за да поддържам тялото си стегнато.
Преди да се гримирам използвам крем с алое вера,за да хидратирам кожата си и против появата на акне.Използвам почистващ гел които се измива всяка сутрин(2-3 пъти седмично използвам и измиваш гел против черни точки,които е с честици,с които се масажират местата където има черни точки).Вечер (не ежедневно) използвам почистващи тампони за лицето си на Гарниер.И смея да твърдя,че от кожата си нямам никакви оплаквания,винаги си я чувствам свежа и мека.Понякога си правя и ексфолираща маска със захар и си слагам мед върху устните когато е зима,за да не се напукват.
Та когато имаш възможността да опиташ доста по-качествена козметика от импала руби роуз,голдън роуз и подобни сама ще се увериш във разликата(е естествено и ако попаднеш на точно подходящите продукти за теб!).
Не се заяждам, но ще си сравняваме кожите и кой колко бръчки има след години
П.П. Не твърдя, че скъпата козметика е по-гадна от евтината..просто заявявам, че то зависи и от това колко пласта различни кремчета, минерални пудри ала бала..има по лицето![]()
Първоначално написано от MmimsS
Не съм много съгласна за парфюмите. Аз използвам парфюм на Ейвън и на Nina Richi и смятам и че двата са си трайни. Иначе всичко е относително.
Не са направени за да има за какво да си харчат парите хората,евтината козметика се правис неизвестни съставки от неизвестен произход и са канцерогенни.Скъпата козметика е направена от качествени материали.Смяташ ли,че марката ще се продава,ще бъде известна и елитна,ако продуктите са некачествени?Ако беше така нямаше да има известни и скъпи марки.Първоначално написано от acdcfenka
Ползвала съм фон-дьо-тен на Ланком.
Страхотен просто, а беше от старите.
Сега ползвам на Лореал някакъв нов нали с уж нови технологии, глупости..
Онзи беше по-хубав. Така хубаво се разнасяше, не си личеше, беше покривен.
Друга такава козметика не съм ползвала. И аз - Maybelline, Nivea главно
НЕ претендирам,че те са СКЪПА козметика(прочети първото ми мнение).НЕ мисля,че един човек го определя козметиката,която използва.Просто не са от най-евтините и АЗ съм доволна от тях.НЕ се цапотя с грим,просто както съм казвала в други теми.Използвам коректор,фдт,спирала и от време на време молив(много рядко).
А това,че използвам фдт не означава ли,че УПОТРЕБЯВАМ КОЗМЕТИКА от съответната фирма?Нямам други неща на Мейбълийн...е,и?!?!Вече споменах,защо написах ТОЧНО ТАЗИ МАРКА.Не претендирам и,че само аз ги използвам(не знам как си го разбрала,сигурно е нещо от правописа ми )
Ох, не знам...как може да захапеш тези 2 букви и да не ги пускаш?!?!Горката аз...от невнимание ме изкара лъжкиня,фукла....(след следващият ти коментар ще разбера какво още).
Ами прикрива,ако нанесеш с гъбичка-става по-покривно,но ми покрива зачервяванията определено.Ако искаш обаче нещо по-покривно по-добре ще е да си купиш минералния ФДТ на Л'Ореал по-покривен е и пак е много хубав(аз мисля да си го купя след като свърша със солариумаПървоначално написано от masal
)
Ето и снимка на минералния ФДТ
A и само да кажа,че минерална пудра на Л'Ореал има както и прахообразна така и не.![]()
Пиште ми яжката, ще имам бръчки и ще ми се олющи кожата, щото нося всеки ден фдт и пудра ли?! Къде сте расли и пасли, кой ви учи на тея глупости?!
Косата ти ще побелее ли по- бързо, щото имаш кичури или се боядисваш? Много глупави същества, деба...
Мн ясно, че няма да ми излязат по- бързо бръчки. Дори проблеми с акнето няма да имам ако ползвам качествена козметика. Разбира се, че е по- лесно да не си слагаш нищо, отколкото да даваш пари, сутрин да слагаш, вечер да махаш, да ползваш кремове, пилинги и т.н. ама всеки си прави избора.
Седнали някакви мърли, да обясняват, че ще си броим бръчките...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Разберете следното : Каквото и да ползвате малко или много вреди, ако искате давайте по 1 милярд пауна пак ще има вреда от него !!!
Освен това не е важно колко пари имаш а каква душа имаш !!! Да за вас може и да е важно но за ценителите това е важно![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
О боже, минерален ФДТ на L'Oreal.Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
няма такова нещо. Това е ФДТ да, но не е минерален. Имам абсолютно същият. Седи си и съм го използвала само веднъж. Едва се нанася и седи ужасно. Минералната им пудра е само на прах. Пресованата им пак се води "true match" но не пише че е минерална, съответно не е. Сестра ми има пресованата пудра. Според мен за нищо не става. Не съм им пробвала минералната пудра.
А за да се нанесе равномерно се използва четка. И със гъбички става, но по-голяма част от ФДТ-на отива в гъбичкаиа. Ох, малко се осведомете преди да пишете.
Всички марки имат хубави и лоши продукти. Аз като голям почитател на Ланком, ще ви кажа че имам няколко по-евтини неща, които са доста по-добри от Ланком. Като за пример ще дам двата ми лилави молива на Ланком и Wet n Wild. Този на Wet n Wild пише много по добре и се появява на клепачите ми много по-бързо. Цвета е по-наситен и издържа доста повече и не се размацва. Но, имам други на Ланком които нямат равни, разбира се. Всичко е много относително.
От всичките ми ФДТ-ни примерно, най-често използвам Pure Makeup на MEybAlline () който е само 6 долара.
Просто някои марки са станали толкова скъпи според мен заради рекламите. Но определено предпочитам да си дам парите за нещо по-скъпо от Импала примерно. Така или иначе тук няма от къде да си купя нищо на Импала. Но пък сенки имам от Golden и Ruby Rose... до Maybelline и L'Oreal Hip... до Coastal Scents.... до Ланком. От всичките имам любими цветове и такива които не ми харесват. Няма как иначе
Няма значение според мен. Само си ценете кожата.
И въздуха вреди от тая гледна точка. За гримовете това не важи, как ще се обосновеш, защото ми се струва, че само наизуст говориш, колкото да се разпишешПървоначално написано от Spamer
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Нз за вас момичета ама аз от две спирали на Ейвън изобщо не съм доволна мн ми парят очите от тях едната е Супер Фулл а другата не помня ква беше.Чувала съм че и на Максфактор и Мейбълин не са били хубави.Вече не знам каква спирала да си взимам,защото явно както изглежда очите ми са чувствителни към силни спирали и нз каква да си взимам дайте предложения за чувствителни очи!
А по темата мисля че скъпите продукти си заслужават![]()
Човека неговори наизуст !!! Въздуха без който неможем да живеем наистина вреди окислява и темподобни шитовеИ аз мисля като него че всичко вреди
![]()
И аз това се опитвам да кажаПървоначално написано от Jesus
Има доста голяма разлика и дори нямам предвид най-скъпите и маркови продукти,а примерно между тези от по-средния клас козметика и от евтините,пак има голяма разлика...
Преди няколко години съм използвала по-евтина козметика от сега и пак съм намирала хубави и качествени неща,но те са изключение.
И да подчертая,че сега пак не използвам продукти на Dior,Channel,Estee Lauder,Lancome и т.н,а неща на по-достъпни цени като Revlon,Max Factor,L'oreal,Bourjois и въпреки,че на са кой знае колко скъпи,пак са много по-качествени от по-евтините продукти.
Разбира се, че вреди и наистина, от фон дьо тена излизат по- бързо бръчки, ако ще от злато да е.
Косата се изтощава от всякаква боя, лакове, пяни и така нататък. Как може да го обсъждате дори, та това всеки го знае.
Повтарям, за тъпите, как точно ще ти излязат бръчки от фон дьо тена? Според вас може ли да ви побелее косата по- бързо от кичурите? Какво става като отрежете болната коса? Бръчките какво са? Мъртвите клетки, заради които правите пилинг, какво са? Въобще вие не си ли задавате въпроси, не мислите ли?
И ако не по биология поне не ви ли учат на нещо?
Писна ми от глупости...
Jesus, пиши си и от другите 4 профила в темата, защото е много важно да си изкажеш мнението 10 пъти за дамската козметика.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Офф като почнете с тея бръчки и тея глупости за фон дьо тена![]()
Ако фон дьо тена е КАЧЕСТВЕН,подходящ за ВАШИЯ тип кожа,и ВИНАГИ си почиствате лицето също толкова старателно както сте го нанесли-няма да ви излязат нито бръчки,нито пъпки и други такива неща.
![]()
Никой не ти казва, че косата ще побелее от боядисването, а че ще се изтощи, които са две съвсем различни неща!
А и относно гримовете- да.. те съсипват кожата. Кожата има нужда да диша, за да изглежда добре. Фон дьо тена запушва порите, което дава уморен вид на кожата.
Като отрежеш "болната" коса, абсолютно нищо не става.