.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Не, обидно ми е, че "вие с исус" явно си мислите, че съм по- тъпа от колкото съм.
    И ми е тъпо, че даваш мнение за нещо КОЕТО НЕ ПОЛЗВАШ. Нямаш опит, не разбираш, но ДАВАШ МНЕНИЕ. Спориш ей така, да си чешеш езика, защото не трябва да има тема, в която да не си "изкажеш мнението". Това не е да изказваш мнение, това е на всяка манджа мерудия дето се казва.
    Не ти прави чест за някои работи, никак дори. Не се прави на "жертвата на лошите форумци, които ни обиждат, защото си имаме собствено мнение". Не е такъв случая.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Инкогнито
    Това за скайп е просот защото не съм влезнал Ако си с версия 4.0 пробай да играеш на игра правена от близард и ще се чудиш защо кликаш по 5 пъти и неиска да ти ме ресторни на фул скрийн Българите имаме лоши страни от характера Знаеш ли защо хората не правят секс на площада пред всички ? еми много просто все ще се намери някой който да даде акъл За много неща си имам собствено мнение, е то е ясно че и аз съм "жертва" на цензурата която се упражнява в медийте и интернет След малко като убия мефисто ще влезна в скайп да се изясним

Оф тая тема направо в чат се превърна. А щяхме да си говорим за козметика Ужас

Ясно е,че няма да проявиш към мен нужното отношение,защото и ти не си от най-схватливите.100 пъти се опитвам да ти обясня едно и също нещо,ама явно не се получава.
    Лека вечер,хуманно мое другарче.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Liar, млънки и не ни даравяй повече с мисловната си диария. Девойката, с която спориш, много ясно си каза, каква е тая параноя, че лъже? Изобщо, млъкни, защото дразниш, а си и тъпа

По темата - естествено, че скъпата козметика е по-качествена, аз обаче не мога да си позволя супер скъпите неща, за мое голямо съжаление.

Saatana vittu perkele hate crew!

Женки + някво момченце с размножение на личността се карат за глупости...

Козметика почти не ползвам. На принципа съм, че ако имаш някакъв проблем, трябва да го лекуваш, а не да го скриеш с пудри и т.н.
    Все пак не бих си сложила декоративна козметика на Голдън Роуз...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Велико Търново
    Така и аз да си изкажа мнението.
    Значи преди около 3 месеца използвах само коректор за лицето си и отделно нали спирала гланц молив.Мажех си кожата със същите кремове и я почиствах със същите неща с които и сега.Да но тогава ми излизаха повече пъпки(попринцип кожата ми е чиста и не ми излизат почти)та значи кожата ми се замърсяваше много повече.Имах повече черни точки и изобщо кожата ми изглеждаше по зле.Откакто използвам пудра почти не ми се е очвила и пъпчица-само преди менструация което е напълно нормално.Черни точки-почти нямам.Е ето,че преди кожата ми се замърсяваше много повече.
    Сега мисля да си купя и един ФДТ и да си преценя с кое кожата ми стой по-защитена.

Град
    Wonderland
    Трябва да се слага крем,пудра или фон дьо тен,защото именно те предпазват от лошите атмосферни влияния.Прост пример е:миеш си лицето сутрин,порите се отварят и ти излизаш навън,съотвено в кожата ти се набиват:сажди,прах,други частици,пече те силното и вредно слънце,след това излизат пъпки,получаваш комедни и дразнене,защото кожата е НЕЗАЩИТЕНА.
    АКО ПОЛЗВАШ КРЕМ/ПУДРА ИЛИ ФОН ДЬО ТЕН,КОЖАТА ТИ ОСТАВА ЗАЩИТЕНА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Liar, млънки и не ни даравяй повече с мисловната си диария. Девойката, с която спориш, много ясно си каза, каква е тая параноя, че лъже? Изобщо, млъкни, защото дразниш, а си и тъпа
    Да извадиш селото от селянина-не можеш,хората са го казали.Аз съм достатъчно умна,за да се изразя така че да не се показвам като каруцарска с оригинални изрази.А и ако аз съм тъпа,чудя се какви са повечето тук-гении?Явно не можеш да си направиш ясна преценка от мненията ми.Но това няма значение,никаква параноя няма,но като не разбираш няма какво да ти обяснявам!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз много добре те разбрах, но ти 3 страници спориш с момичето дали има 1 или 5 продукта на еди коя си марка. Което е тъпо.

А изразът, който използва в началото нито е точен, нито са го казали "хората", а един определен човек

Saatana vittu perkele hate crew!

Оф момичето (за себе си говоря в случай че отново не разбираш ) си го е казала още в началото.
    И "избягвам" не означава,че никога не съм ги ползвала.Напротив-дори получих алергия от на Ейвън един молив и затова и от тогава "бягам надалече".

cherrypezz, az sum na tvoq strana

po temata: izpolzvam tova, koeto mi haresva i mi deistva dobre na kojata

Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Оф момичето (за себе си говоря в случай че отново не разбираш )
    о Боже....

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    cherrypezz, az sum na tvoq strana

po temata: izpolzvam tova, koeto mi haresva i mi deistva dobre na kojata

Град
    София
    Естествено, има огромна разлика, много харесвам всичко, което съм ползвала на YSL, сега много искам да си взема гланца на Диор за обем(ако някой го е ползвал да сподели мнение), иначе пак на Диор ружовете и пудрите са невероятни.
    Нивеа има много добра декоративна козметика, но за съжаление не се продават в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си