.

Виж резултатите на анкетата: Nike или Adidas

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Nike

17 45,95%
  • Adidas

20 54,05%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    L.A. \ Moscow
    Puma rlz имам и пак ще си купя

adidas нямат вече модели които да ми харесат много
    Nike в момента съм с тях и съм доволен
    Kappa има хубави кецове бели, и е по добре от булдозер рънърс или матстар или мания там кфи бяха
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Blab
    Очудващо наистина.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Обичам да ходя да купувам само в Nike/Puma + Adidas (два магазина един до друг) Само това признавам

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    Обичам да ходя да купувам само в Nike/Puma + Adidas (два магазина един до друг) Само това признавам
    Капризи .. Не робувам на марки,квото си харесам тва си купувам,не ме интересува марката.Тва са просто дрехи Закво да давам например 100 лв.за няква маркова блуза (уж маркова) като за тези пари мога да си купя 2-3 по-хубави от магазини от рода на Теранова.. И то качеството е все същото,защото в България маркова стока няма!

Град
    Инкогнито
    KУРЕЦ за шопинга!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Шопинг ли !? Пак опряхме до чужди синдроми прехвърлили се върху нас!

Любими марки нямам ..имам любим модел маратонки.Относно пазаруването на дрехи .. правя го тогава когато имам нужда или пък в краен случай си харесам нещо, което смятам че го няма никъде другаде.Определено не си хвърлям заплатата ей така с лека ръка!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

InitalD, кой е казал че хората който обичат пазаруването си хвърлят парите на вятъра?
    Айде стига сте приказвали наляво-надясно, като хейтите поне го правете разделно.
    Най-добрата ми приятелка обожава да се мота по магазините, но никога не си купува неща без нужда.
    И наистина обикалянето действа релаксиращо, да погледаш дори, не е нужно да купуваш.

Авторе, кво им обръщаш внимание, чудят се как да оригиналничат пък не се виждат как се избиват един през друг кой по-"възмутено" да си напише коментара.. LAME!

Ей например тоя Тони съм сигурна че нямаше въобще да споменава за изкарване на пари ако преди него Dumb не беше написала нещо подобно.

Ама повтаряйте си като грамофонни плочи и се правете на кой е по-по-най, само е жалко, нищо повече. Яките хейтъри, дето като видят че един пише нeщо негативно и айде и те юруш, колко сме елитарни само, колко сме "над тия неща"..

Чуджи синдроми, та чужди синдроми... Верно че думата "шопинг" звучи супер насрано, ама който го кефи, нека си ходи на шопинг, не разбирам превзетото ви възмущение...
    Мда, на някои им вярвам, ама други дето само повтарят или се чудят кво да напишат колкото да се отчетат... ахахах.. сигурна съм че сред вас има хора, които въобще, ама въобще не са против шопинга, ама нали стадото почна да се възмущава и дай и вие... ама рофл бе..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Абе ти луда ли си !!?!? Къде съм казал, че е хвърляне на пари на вятъра?!?!

Прочети ми пак последното изречение от предишният ми пост и го дешифрирай !
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Ми то точно в последното казваш бе
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    "Ей така с лека ръка" ... не значи на вятъра .. а значи да ги дадеш без много да му се замисляш за нещо може и хубаво може и кофти!

Да ги хвърлиш на вятъра значи да ги дадеш за един вид абсолютно нищо!!!

Ебаси философите сте!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Обожавам да пазарувам. Вече няма къде да си попирам дрехите, така че трябва да спестявам за нов гардероб. Утре/други ден пак съм по магазините, че съм абстинентна.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Обожавам да пазарувам. Вече няма къде да си попирам дрехите, така че трябва да спестявам за нов гардероб. Утре/други ден пак съм по магазините, че съм абстинентна.

Ай Карамба!!!

Град
    Los Angeles baby ;]
    jghgh мерси за подкрепата ... да и аз съм против тия които го правят безразсъдно ... аз също харча парите на наще ... но определено само когато го заслужа ... сеш се че като ми падне успеха и ми спират кранчето с екстри ... а и си пазаря когато имам нужда от нещо или ако ми хареса адски много ... не ей така щото ми е скимнало. А относно хейтърите ... както каза jghgh ... дай другия като е против и аз да съм ... ми овце с овцете ... българска работа !

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    е,и мен ме дразнят някаква лигави тийнове или к*рвички,които с парите на тате и мама или на тоя който ги чука нон стоп пазаруват дрехи,които дори не им трябват и парадират с това... но ако случая не е такъв,проблем няма.
    Така както е поставена темата, може да се предположи, че случаят е точно такъв. Влизат в молЧитУуууУуУ, грабят каквото им попадне пред очите, излизат с торбите от марковите магазини и после тези неща не ги поглеждат. И това се води за някакъв вид смислено ХОБИ.

Съгласен съм, че човек трябва да си подбира внимателно дрехите и че си струва да плати по-скъпо за маркови такива, но това трябва да е по-скоро необходимост.
    Пак опряхме до чужди синдроми прехвърлили се върху нас!
    Доста точно казано.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Los Angeles baby ;]
    Само имам един простичък въпрос ... защо мама му да е*а в форум за teens има една камара пръчове на по 23-4-5-6 и т.н. ... абе вие дебили ли сте ? Не напразно в щатите до 19 присъства думата тая частица TEEN в думичката ... за тия които не знаят английски Thirteen , Fourteen , Fifteen и така до до 19 ...
    A single chance is a galaxy of hope !

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ английският произлиза от щатите, така ли?

Не разбирам ни от шопинг,ни от марки.. Купувам си каквото ми харесва и доколкото имам възможност да си го позволя.

Град
    Los Angeles baby ;]
    Да мерси за поправката ... като цяло английския ...
    A single chance is a galaxy of hope !

Град
    Wonderland
    Nike,по-точно по Nike Blazers ,много са сладки.Особено моделите от Foot Locker.

Град
    Хасково
    Аз винаги съм предпочитала Nike и съм доволна

Град
    L.A. \ Moscow
    мен ме радват моите Nike Shox
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Безмозъчно и бездуховно консуматорско общество.
    Ха-ха
    ДА ЖИВЕЕ КАПИТАЛИЗМА!

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си