.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    чикаго
    ее кой не обича да пазарува и да много е изнервящо меренето,особенно нахалните продавачки като надничат и изказват мнение най-обичам козметичните магазини,не че толкова купувам,ами зяпам,пробвам това онова

Мега фен
    Град
    София
    Много са гадни продавачките. Като те видят, тийн някъв влиза в магазина и те гледа все едно си мръсно коте. Не ти дават да пробваш, а в един магазин за бални рокли без мама като бях ми искаха 30лв да пробвам, а с нея като бях ми дадоха е така много се дранзя

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Обичам да пазарувам,но мразя да меря!Особено много се измервам,ако нещо не ми стане.Дори и в нас необичам да си меря дрехите.Просто,като стане време да се обличам,се обличам не ми харесва да меря.....Обаче много обичам магазините и да си купувам разни неща...даже сега си харесах 1 блузка и ще ходя да си я взимам утре .Дано само някой да не я е купил преди мен,чее...
    и аз така

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Aз обичам да обикалям секънд хенди...
    Аа..аз ги мразя!!Някфо ми е гнусно.. Не бих си купила нещо втора ръка
    офф...да.. така е

Ооо обожавам всичко свързано с модата , а най-много обичам да си купувам дрехи..аз съм луда shopaholi4ka ..Това е моята слабост..И винаги , като ми дават повече пари не ги харча за нищо друго освен за дрехи
    Akcent - delight (music)

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Аз пък не обичам да пазарувам. Когато ми трябва нещо отивам, купувам го и си изчезвам. Мразя го т'ва безцелно обикаляне и ако случайно нещо ми хареса да си го купя.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Разглеждам, само когато си купувам, това което ми е нужно.

Не обичам да влизам в магазин, когато нямам пари, защото само се нервирам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Оооо обожавам да пазарувам Обикновено ходя по магазините всяка седмица и в 90% от случайте си харесвам нещо и си го купувам
    Що се отнася до местата от които пазарувам...най-често моловете(много време спестяват) и Витошка. Графа не знам защо никога не ми е харесвал

и аз като нямам пари гледам да не ходя по магазините

Град
    Where streets have no name
    В гардероба ми има сигурно повече чанти и обувки, отколкото дрехи. Голяма мания са ми. Иначе не обичам да обикалям и да меря хиляда неща, влизам в няколко определени магазина и ако не си харесам нищо, то значи никъде другаде няма да ми хареса нищо. Най-често:
    Oviesse
    Kenvelo
    Tally Weijl
    Paolo Botticelli
    Thesis
    в Теранова си купувам анцузи, защото мразя да харча пари за спортни дрехи, а там са евтини и смотани.
    Не пазаря от големи марки, но стават за 14годишна пикла.

Re: ШОПИНГ МАНИЯ (момичета)

Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    Като всяко момиче съм луда на тема шопинг.вие често ли пазарувате?в какви магазини ходите?какво най-често купувате?

аз лично винаги когато имам възможност ходя на шопинг.обикалям моловете и др мои любими магазинчета.купувам дънки панталонки блузки и др интерести дрешки
    съъъщата съм и аз
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Мразя сда обикалям по магазините когато ми трябва нещо знам къде да отида и да си го взема.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    по закона на Мърфи...
    когато имам пари нищо не мога да си харесам,
    нямам ли-ох, всичко ми харесва!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Около два пъти месечно ходя по магазините.. Купувам си най-често блузки, а дънки не чак толкова, рядко си харесвам, и още по-рядко ми стават. Иначе за козметика ходя всяка седмица

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Харесва ми, но когато нямам пари се изнервям но имам ли пари... само дето мразя да пробвам..облечи,съблечи - досадна работа

Cruel Intentions

Град
    Wonderland
    обичам да пазарувам,да

и пазарувам от всякъде..секънд хендс,молове,квартални магазинчета,на тъмно,мухоморка,саботаж и т.н.

Цитирай Първоначално написано от eple
    и аз като нямам пари гледам да не ходя по магазините
    аз когато нямам пари всичко ми харесва,когато имам едвам намирам нещо свястно.Не знам сигурно си въобразявам
    Иначе съм луда на тема дрехи и обувки.Понеже съм от малък град има 4-5 магазина от който само пазарувам,рядко може да вляза в някой друг.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    София
    Е да, които пазарувате от "нормалните" магазини сте така

Хахахаха, всички пазарувате яко от моловете, Витошка и подобни Почти ви се вързах, че някои даже се изцепиха и с 'всяка седмица'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами когато просто си обикалям рядко си харесвам нещо.Пък и да си харесам.. не винаги го купувам,защото не изпитвам нужда.То ако ставаше така да си купувам всичко,което ми хареса.. аз щях да имам 43824856255325 гардероба фрашкани с парцалки.
    Купувам,когато ми се наложи.
    И аз обичам да пазарувам като всяко момиче,но не ми е мания.

ех да взема да се оплача, решил съм да изпрося от наше 100тина лева за дънки и тениска/ризка обаче тръгнах да обикалям теранова, спайдър мен и там още някакви и се ужасих, или някакви гейски цветове или прекалено официални :С ужас като питам приятелките от къде да си намеря ме пращат там а там са ужасни май ще си ходя със старите дрехи :С
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си