- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ШОПИНГ МАНИЯ (момичета)
.........
ее кой не обича да пазаруваи да много е изнервящо меренето,особенно нахалните продавачки като надничат и изказват мнение
най-обичам козметичните магазини,не че толкова купувам,ами зяпам,пробвам това онова
![]()
Много са гадни продавачките. Като те видят, тийн някъв влиза в магазина и те гледа все едно си мръсно коте. Не ти дават да пробваш, а в един магазин за бални рокли без мама като бях ми искаха 30лв да пробвам, а с нея като бях ми дадоха е такамного се дранзя
и аз такаПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
офф...да.. така еПървоначално написано от xcomplicatedx
Ооо обожавам всичко свързано с модата , а най-много обичам да си купувам дрехи..аз съм луда shopaholi4ka..Това е моята слабост..И винаги , като ми дават повече пари не ги харча за нищо друго освен за дрехи
![]()
![]()
![]()
Akcent - delight (music)
Аз пък не обичам да пазарувам. Когато ми трябва нещо отивам, купувам го и си изчезвам. Мразя го т'ва безцелно обикаляне и ако случайно нещо ми хареса да си го купя.![]()
Разглеждам, само когато си купувам, това което ми е нужно.
Не обичам да влизам в магазин, когато нямам пари, защото само се нервирам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оооо обожавам да пазарувамОбикновено ходя по магазините всяка седмица и в 90% от случайте си харесвам нещо и си го купувам
![]()
Що се отнася до местата от които пазарувам...най-често моловете(много време спестяват) и Витошка. Графа не знам защо никога не ми е харесвал![]()
и аз като нямам пари гледам да не ходя по магазините![]()
В гардероба ми има сигурно повече чанти и обувки, отколкото дрехи.Голяма мания са ми. Иначе не обичам да обикалям и да меря хиляда неща, влизам в няколко определени магазина и ако не си харесам нищо, то значи никъде другаде няма да ми хареса нищо.
Най-често:
Oviesse
Kenvelo
Tally Weijl
Paolo Botticelli
Thesis
в Теранова си купувам анцузи, защото мразя да харча пари за спортни дрехи, а там са евтини и смотани.![]()
Не пазаря от големи марки, но стават за 14годишна пикла.![]()
съъъщата съм и азПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
![]()
Мразя сда обикалям по магазините
когато ми трябва нещо знам къде да отида и да си го взема.
по закона на Мърфи...
когато имам пари нищо не мога да си харесам,
нямам ли-ох, всичко ми харесва!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Харесва ми, но когато нямам пари се изнервямно имам ли пари... само дето мразя да пробвам..облечи,съблечи - досадна работа
![]()
Cruel Intentions
обичам да пазарувам,да
и пазарувам от всякъде..секънд хендс,молове,квартални магазинчета,на тъмно,мухоморка,саботаж и т.н.![]()
аз когато нямам пари всичко ми харесва,когато имам едвам намирам нещо свястно.Не знам сигурно си въобразявамПървоначално написано от eple
![]()
![]()
Иначе съм луда на тема дрехи и обувки.Понеже съм от малък град има 4-5 магазина от който само пазарувам,рядко може да вляза в някой друг.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Е да, които пазарувате от "нормалните" магазини сте така![]()
Хахахаха, всички пазарувате яко от моловете, Витошка и подобниПочти ви се вързах, че някои даже се изцепиха и с 'всяка седмица'
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами когато просто си обикалям рядко си харесвам нещо.Пък и да си харесам.. не винаги го купувам,защото не изпитвам нужда.То ако ставаше така да си купувам всичко,което ми хареса.. аз щях да имам 43824856255325 гардероба фрашкани с парцалки.
Купувам,когато ми се наложи.
И аз обичам да пазарувам като всяко момиче,но не ми е мания.
ех да взема да се оплача, решил съм да изпрося от наше 100тина лева за дънки и тениска/ризка обаче тръгнах да обикалям теранова, спайдър мен и там още някакви и се ужасих, или някакви гейски цветове или прекалено официални :С ужас като питам приятелките от къде да си намеря ме пращат там а там са ужаснимай ще си ходя със старите дрехи :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!