- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след като тръгнахте...
Колко месеца минаха от както сте заедно с половинката си, преди да правите секс?![]()
2 месеца и половина.. и малко отгоре..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Няма и месец![]()
spored men vremeto ne e pokazatelno..osven ako ne e parvata sedmica estestvenovsi4ko zavisi ot tova ti kak se 4uvstva6 i kak te predrazpolaga 4oveka ot otsre6tniq pol
![]()
2 месеца![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от ivsan4eto
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
7 месеца, все пак ми беше за първи път, той никога не ми е досаждал с това каза ми , че когато съм готова тогава ще го направим. : )
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
От 3 месеца сме заедно ,но още не сме стигнали до там.Може би ще е скоро.![]()
offline forever!
ami pri men be6e seks na 3-ta sre6ta prosto taka se stekoha obstoqtelstvata no za men tva ve4e ne e pokazatelno za6toto ot togava minaha po4ti 3 godini i nie sme o6te zaedno i se obi4ame daje pove4e ot togava taka 4eeeee tva zavisi ot mn ne6ta![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
С бившият беше около две седмици след като тръгнахме,а със сегашното ми момче още на втората среща.Не съжалявам и за секунда дори
2 месеца без 3 дни![]()
3-та срещаили 4-та .. не помня....много много ...
Ехее много сте експресни бе![]()
![]()
Именно, първо работата....после удоволствиетоПървоначално написано от ubuntu
![]()
Преди да правим секс с настоящия ми приятел бяха минало...хм..около 6те часа на 1вата ни среща
Give me your best shot motherfucker!
4 месеца !!!!! скъса ми нервите от чакане ебати мъжа .... случвало ли ви се е да спите с някой всяка нощ и да не ви пуска??!! ... на мен не беше ми се случвало
П.С. Ако някой не знае съм момиче
почти на 5-ч месец
от 2 години сме заедно,но още не сме го направили.При нас нещата са мн сложни и затова не смятаме да избързваме.
Руса кукличка