- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след като тръгнахте...
Първоначално написано от ubuntu
Хаха както винаги...да се изкажеш ей така без нищо....
По темата: 2 седмици...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Случвало ми се е ...бе света се смахва...ние вече трябва да настояваме...вместо тях...Първоначално написано от LiL_MeoW
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Дам... лошото е че и те го знаят и се правятПървоначално написано от A_Loving_Girl
Нищо чудно при нас да се получи същото...Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
еми по4ти 2 месеца...той искаше още на 2-та седмица ама...![]()
I can't stop myself from loving you <3
ангелче - успокоявай се в това.
Чаках я 2 месеца. Ноо си заслужаваше де :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
a vie domino li igraete zaedno.ne 4e nqma kvo drugo da se oravi ama 2 godiniПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
po tematakolo mesec
2 месеца.Можеше и по-рано,въпреки че ми беше за пръв път,но исках да е на рождения му ден![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
3 Месеца
Винаги очаквай неочакваното!
Първоначално написано от angelcheeee_93
По дяволите! Момиче,приятеля ти да не е гей?"Не мислили да избързват" Добре ве бе за кого се пазиш, за някое от следващите си гаджета, за някой, който ще те излъже, ща наебе и ща зареже? Някои момиченца са много глупави, а гаджетата им още повече след като им позволяват да ги правят на глупаци!
![]()
В крайна сметка разликата между гаджето и приятелите е секса и ако наистина обичаш някого, то отвътре ти идва желанието да правиш секс с него.
Мразя изказвания от рода: "Ако ме обича, ще ме чака!" - това вашето не е любов![]()
Винаги очаквай неочакваното!
^Щом не иска да прави секс с него и не е готова няма да прави. И ние сме се чакали, защото така сме преценили. От позицията на времето може би е грешка да чакаме толкова време, но така стана. не можем да го променим. И не ми е бил просто приятел, защото аз не целувам приятелите, не ги обичам по този интимен и личен начин, не трепва сърцето и не ми се свива стомахът като ги видя. Всеки сам си решава кога и с кого да го направи. Ние искахме да изчакаме, за да се опознаем като хора, като приятели, да изживеем и платоничната страна на любовта. Когато това отмина-той замина в казармата и решихме да го направим след това, за да видим силни ли са чувствата ни......Е, правя си секс с него когато искам, не е гей, напълно нормален мъж имам до себе си, а и се обичаме мнооооого повече от преди. Може би трябваше да е по-рано, но до към 7-8-ия месец дори не сме говорили и не сме се сещали за това...По наше време не беше модно да правиш секс с който и когато ти падне.
Ами, ние го направихме и тръгнахме тогава - и до сега си ходим![]()
преди да тръгнем правихме секс няколко пъти![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
........... ???????????Първоначално написано от VforVendeta
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много зависи от човека!Но ние след около 10месеца-1година!
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
ей хора не мога да ви разбера значи .като гледам ника на момичето което е написало , че ходи с приятелят си от 2 години ми се стува , че не е на повече от 15-16 гони и като я питате какво още чака вие си самопротиворечите , какво искате малки курвички или секс или нз и аз какво решете последно акво ви е мнението първо казвате че момичетата се про*бавали много малки след това какво още чакали... не ви разбирам![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
3 месеца
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Последните ми две връзки започнаха направо със секс - уж беше за една нощ, после уж от време на време, а вече сме заедно 3 г. с настоящата ми приятелка. Никога не съм вярвал, че подобно нещо е възможно!
2 месеца
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
три седмици
Като не знаете да губите, няма да играете!
Първоначално написано от miss_kiss181
Много правилно казано при нас беше така мина една седмица и на втората го направихме.Утре правим 5 месеца с неятоест на 9-ти.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU