.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139

Hybrid View

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Първо се прави секс после се тръгва и се ходи.....
    Хаха както винаги...да се изкажеш ей така без нищо....

По темата: 2 седмици...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    4 месеца !!!!! скъса ми нервите от чакане ебати мъжа .... случвало ли ви се е да спите с някой всяка нощ и да не ви пуска??!! ... на мен не беше ми се случвало
    П.С. Ако някой не знае съм момиче
    Случвало ми се е ...бе света се смахва...ние вече трябва да настояваме...вместо тях...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    4 месеца !!!!! скъса ми нервите от чакане ебати мъжа .... случвало ли ви се е да спите с някой всяка нощ и да не ви пуска??!! ... на мен не беше ми се случвало
    П.С. Ако някой не знае съм момиче
    Случвало ми се е ...бе света се смахва...ние вече трябва да настояваме...вместо тях...
    Дам... лошото е че и те го знаят и се правят

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    от 2 години сме заедно,но още не сме го направили.При нас нещата са мн сложни и затова не смятаме да избързваме.
    Нищо чудно при нас да се получи същото...

еми по4ти 2 месеца...той искаше още на 2-та седмица ама...
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ангелче - успокоявай се в това.

Чаках я 2 месеца. Ноо си заслужаваше де :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

от 2 години сме заедно,но още не сме го направили.При нас нещата са мн сложни и затова не смятаме да избързваме.
    a vie domino li igraete zaedno.ne 4e nqma kvo drugo da se oravi ama 2 godini

po tematakolo mesec

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    2 месеца.Можеше и по-рано,въпреки че ми беше за пръв път,но исках да е на рождения му ден
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    18, но ние сме голямо изключение.

3 Месеца
    Винаги очаквай неочакваното!

По дяволите! Момиче,приятеля ти да не е гей? "Не мислили да избързват" Добре ве бе за кого се пазиш, за някое от следващите си гаджета, за някой, който ще те излъже, ща наебе и ща зареже? Някои момиченца са много глупави, а гаджетата им още повече след като им позволяват да ги правят на глупаци!

В крайна сметка разликата между гаджето и приятелите е секса и ако наистина обичаш някого, то отвътре ти идва желанието да правиш секс с него.

Мразя изказвания от рода: "Ако ме обича, ще ме чака!" - това вашето не е любов
    Винаги очаквай неочакваното!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Щом не иска да прави секс с него и не е готова няма да прави. И ние сме се чакали, защото така сме преценили. От позицията на времето може би е грешка да чакаме толкова време, но така стана. не можем да го променим. И не ми е бил просто приятел, защото аз не целувам приятелите, не ги обичам по този интимен и личен начин, не трепва сърцето и не ми се свива стомахът като ги видя. Всеки сам си решава кога и с кого да го направи. Ние искахме да изчакаме, за да се опознаем като хора, като приятели, да изживеем и платоничната страна на любовта. Когато това отмина-той замина в казармата и решихме да го направим след това, за да видим силни ли са чувствата ни......Е, правя си секс с него когато искам, не е гей, напълно нормален мъж имам до себе си, а и се обичаме мнооооого повече от преди. Може би трябваше да е по-рано, но до към 7-8-ия месец дори не сме говорили и не сме се сещали за това...По наше време не беше модно да правиш секс с който и когато ти падне.

Ами, ние го направихме и тръгнахме тогава - и до сега си ходим

преди да тръгнем правихме секс няколко пъти
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta

В крайна сметка разликата между гаджето и приятелите е секса
    ........... ???????????
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Много зависи от човека!Но ние след около 10месеца-1година!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    ей хора не мога да ви разбера значи .като гледам ника на момичето което е написало , че ходи с приятелят си от 2 години ми се стува , че не е на повече от 15-16 гони и като я питате какво още чака вие си самопротиворечите , какво искате малки курвички или секс или нз и аз какво решете последно акво ви е мнението първо казвате че момичетата се про*бавали много малки след това какво още чакали... не ви разбирам
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

3 месеца
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Град
    Момини Цици
    поповод коментара момичето дето ходи с приятеля си вече 2 години и не са правили секс: Ами мога да кажа само мойте поздравления!Хубаво е, че вече 2 години се крепите само на любовта, макар че и секса се приема за вид любов!

а по темата: с сегашното ми гадже на 16-я ден,не ми бе за първи път

Град
    София
    Последните ми две връзки започнаха направо със секс - уж беше за една нощ, после уж от време на време, а вече сме заедно 3 г. с настоящата ми приятелка. Никога не съм вярвал, че подобно нещо е възможно!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    2 месеца
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Ми ние изчакахме около месец и половина,максимум два...въпреки че имахме възможност почти всяка вечер... ,но той ми беше казал че аз съм различна за него и не иска да избързваме ... е и до сега сме заедно и много се обичаме

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    три седмици
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Град
    Paradise
    Между петия и и шестия месец.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    ami pri men be6e seks na 3-ta sre6ta prosto taka se stekoha obstoqtelstvata no za men tva ve4e ne e pokazatelno za6toto ot togava minaha po4ti 3 godini i nie sme o6te zaedno i se obi4ame daje pove4e ot togava taka 4eeeee tva zavisi ot mn ne6ta

Много правилно казано при нас беше така мина една седмица и на втората го направихме.Утре правим 5 месеца с нея тоест на 9-ти.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си