- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след като тръгнахте...
2 месеца и малко.
+1Първоначално написано от migancy
![]()
4 месеца
Правихме секс още преди да тръгнем и ние и двамата си знаехме,че е секс за една вечер,той щеше да ми е първия и въпреки това се съгласих на еднократен секс,без чувства. След това обаче нещата се развиха добре и сега ходим вече 3 месеца и половина,дано да се задържим и по-дълго![]()
+15476548Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
На 3-тата вечеp![]()
Първоначално написано от krem4et0
18 Дни ,или месеца????![]()
![]()
![]()
Вече 4 месеца и малко отгоре сме заедно,но до сега не сме имали такива контакти (все пак той ще ми е първия предполагам). Мисля че до 2-3 месеца ще се случат нещата![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не мислите ли че 4 месеца са прекалено много?Ако се почувстваш готов защо не и на 2-3 седмица.Но пък много зависи и от отношенията м/у вас и партниора вино според мен 4 месеца са много.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
до тук - почти 2 години.
(видях много слабоумни коментари относно случай подобен на моя... чакам си сега и мойта хранилка)
2 седмици.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
100 минути-близо час...![]()
Да бееее вервай си...Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Ами да кажем, че мина дооооста време и все още ме чака...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Месеца. Писала съм го многократно. 8 и половина от тях той беше в казармата...Първоначално написано от Lysit0
kitty9410, явно не мисля. А и да кажеш не сме били бебета. Ходим от 19 годишни. Липсата на други връзки, на други партньори и на други интимни и любовни отношения си оказа влияние. На есен правим 5 години...Повече от 3 правим и секс...Вече сме на по 24 години и мислим за съвместен живот, деца, дом, семейство...За секунда не съжалявам, че сме решили в началото да го караме по-кротко. Иначе щяхме да правим секс на 9-тия и 11-тия месец. Имаше реални опити и контакти, но много ме болеше и нищо не се получи. После казармата...Решихме да изчакаме, а и ние се виждахме рядко(на 1-2 месеца за 1 уикенд). Устояхме. И това отмина...С този мъж станах жена, но и се научих как се гради истинска връзка и истински интимни отношения...4 години и половина интимността ни е на толкова високо ниво и толкова дълбока, че малко двойки могат да я постигнат, дори и такива, които са от години заедно. Просто защото бавно се разлиствахме един пред друг, беше ни забавно, интересно и вълнуващо. Нямаме за къде да бързаме...Не виждам защо вие бързата толкова много сега да пораснете. сексът на 20-21 и на 24 е коренно различен, усещанията ти за собственото тяло, за тялото на партньора, възбудимостта е на много по-високо ниво. Казвам тези години, защото от тях имам опит. на 16 предполагам, че усещанията са още по-слаби...
Ако искате да сте с някой няма значение дали ще правите секс на първата вечер и или след една година. Нали искате да сте заедно много време, а не 3-4-5 месеца. Платоничната част от една връзка може да бъде много по-вълнуваща от сексуалната. Изживейте я. Просто съвет...
Не оспорвам това което казваш,но ти си искала сериозна връзка и си мислела за напред,бил ти е 1-вия до колкото разбрах ама тук говорех за тези който са на по 16 и който не се взимат на сериозно.Има различни хора и аз не упреквам никой,но просто някой искат да имат повече от 1 партньор и примерно имат 4-рима и ако с всеки чакат по-толкова колкото ти и накрая разберат че не е техния човек какво трябва да стане...ще се окаже че са си загубили времето.Това е моето мнение и не се опитвам да го налагам на никой.![]()
но с букви от онези дни,
DNB
един ден..нашето беше наистина любов![]()
ами няма и 2 месеца обаче приятеля ми е много добър и е свестен и знам че ме обича ОБИЧАЙ ТЕ СЕ И ВИЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sOmeBlaCk
![]()
че 1 час от кога има повече от 60 минути?
<N>
Нали разбираш, че никой не ми е дал гаранция, че ще правим хубав секс? Никой не ми дава гаранция, че още утре няма да се разделим и за 1 година няма да имам 10 сексуални партньора. нито пък съм искала да имам 1 партньор. за сега така се е получило. Нищо не се знае след 5-10-15 години...И с какво сексът на 16 е по-малко сериозен от този на 20? Май хората, които го правят. И ти го каза-те не осъзнават сериозността на това начинание. Сексът не е шега работа и не бива да се възприема като такова нещо. Той е доста сериозно, отговорно и важно, независимо дали си на 16 или на 46. И точно, защото сексът се възприема като нещо несериозно и маловажно, сме на това дередже-аборти, ранна бременност, венерически болести...Първоначално написано от kitty9410
По-малко от 2 месеца ...
Аз ги държа на сухо половин година и ако устискат, ги възнаграждавам подобаващо.![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съгласявам се с тебе защото си ми "кака" а пък и не съм много опитна в това отношение.Първоначално написано от krem4et0
![]()
но с букви от онези дни,
DNB