- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
Добрата е, че чашата ми с вода е наполовина пълна, а лошата, че чашата ми е наполовина празна![]()
сънувах се с ярко червена коса,
някой да ми каже това хубаво или лошо ли е![]()
Добрата новина е,че времето е хубаво.
Лошата е,че ми е тъпо.
Добрата е, че времето е хубаво.
Лошата е, че за момента не ми се излиза никъде.
Лошата е, че е неделя... това само по себе си говори за липсата на каквито и да било добри новини.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Добрата е,че вече мога да си почина малко.
Лошата е.. че съм болна и ме боли корема.
На маратона беше суперСлед това не се прибрах да поспя, гледах формулата и МАН – ВИЛА и съм като пребит а не ми се спи :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Добра новина-животът е страхотен!![]()
Лоша-животът е труден.![]()
Добрата е: Днес бях на едно райско място!
Лошата е: Много съм изморена
ПП: Струваше си![]()
Добрата новина - Пролетна ваканция сме .![]()
Лошата новина - Трябва да уча по география.
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
добра - имам много вкусни, тлъсти свинси пържолки в хладилника, дет ще ме оправят за няколко дни напред.
лоша - не мога да си отключа входната врата.![]()
Утре ще я разбиваме.![]()
Добрата новина е ,че се събудих без гърлобол,а лошата е ,че все още нямам никакъв апетит.![]()
![]()
С малки изключения денят ми мина добреОбаче имаше изключения
![]()
Изчипках се в басейна, лошото е че водата беше много студенаИ така като гледам тая седмица пак са взели да нападат листа и други боклуци и ще трябва да го почистя
![]()
Добра: Сууууупер ваканцийката, бате, започна добре и се очертава да свърши още по-добре. Скитосване по цял ден rules.
Лоша: Аха-аха и свършва. Имам да правя 70 юнита в тъпото Murphy, имам и 6 листа с думи да пиша, всяка по 3-4 реда. Разбира се, няма да направя нито едно нещо и, разбира се, ще бъде "поощрена" от класната.
Днес докато се разхождахме след киното с 1 пр. те видяха момичето което страшно много харесвам и ни помаха направо съм в рая от щастие. Лошото е че не можах да е позная понеже главата цял ден ме цепиИ след това се почна темата че тя не е била толкова хубава колкото съм е изкарвам, а това не е така, тя е прекрасна, освен това е още по прекрасна и духовно, но както и да е
![]()
Хубава .. НЯМА
Лоши - много . Най-гадната е че даже В МОЯ СИ КВАРТАЛ .. МОЙТО СИ СЕЛО ..КАЛНО ГАДНО И ИЗПАДНАЛО .. вече не мога да се разхождам спокойно и да си ходя в МОЯТА СИ КРЪЧМА![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от woshata
![]()
ала бала
кво се кефиш бе .. бахти тъпотоПървоначално написано от Joro951
![]()
ААААААААА това момиче даже в момента ми пише, ще умра от кеф![]()
Г-н Б. хубаво поиска още мои текстове,
ама никаква критика не получих.
Днес беше прекрасен ден,
3 часа обикаляне по магазините с хлапетата
+ предпремиерен театър,
(слава на усмихнатите същества))
Боли ме глава, обаче...(( И се събудих, а колко хубаво бях заспала(тъпи съседиииии! с още по-тъпи тв приемнициииииии)
Ужасен ден отрязаха ме :С