- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
Хаха, и моят е тогава.Първоначално написано от Joc
![]()
Сещам се за още една лоша - не искам да ставам по-голяма.![]()
Е казваш го сякаш ще ставаш на 50 :С ти си още на 14-6 така че +1 годинка нищо няма да ти стане
Иначе лошата е че още валиДобрата след малко почват мачовете
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Добра – тая седмица е прекраснааа, в даскало е ебати кефът. Всичко ме радва.![]()
Лоша – не знам, имам много за учене.
Хесусе, на 15 ще ставам. И знам, че са супер малко, и живот и здраве, ще станат още няколко пъти по 15. Друг е въпросът, че тая 'годинка' ще се натъркаля бързо, ще дойде още една, още една, а това са ми най-яките и безгрижни годинки, и не искам да си отиват.
тва кой клас се пада ? 7-8, когато бях млад моито съученички бяха като крокодили на тая възраст а ти имаш доста голям потенциал![]()
мен вече ще могат да ме съдят... мамка им! досега само закани, ама вече си го поемам...Първоначално написано от Pedigree
охх поне знам че има човек с който се бием по взаимно съгласие и после 2та пием бирички
![]()
Само 8 съм, така че не ме занимавай, лош педофил такъв.Първоначално написано от EroSennin
![]()
Първоначално написано от Pedigree
ти си само 8 клааааасс....![]()
![]()
аз ли съм педофилразбрах че съм бил асоциал и бавен ама за педофил незнаех :С
Добрата е, че си купих боя за коса. Лошата е, че нема кой да ме боядиса/![]()
аз искам!Първоначално написано от cherinka
Лошата новина е, че вчера щях да се побъркам. И май останах без 50 лева. Много, много кофти :/
Другата лоша новина е, че пак наредих "красиви" оценки в училище.
Ужасно ми е тези дни и никой не ме разбира![]()
Добра новина няма.
добрата е, че си купих и лосион против пъпки, лошата е пак, че няма кой да ме намажеПървоначално написано от Joc
![]()
???
cherinkе момчето ти прави намеци, стига се правиш че не разбира![]()
Респект за това мнениеПървоначално написано от Pedigree
![]()
Набор си на моята племенничка.
Лошата новина днес е, че има много педофили. Че даже се и гордеят с постъпките си.
Grumpy old madman
хах... намеци.. тя лелка вечеПървоначално написано от EroSennin
![]()
тази година набор 91 стават на 18 така че ако е по-малка от 91ви набор не е заглеждам, ама все пак е мисля за хубавка![]()
Добра - имам 6 по немски на диктовката без да използвам пищова![]()
Лоша - налегнал ме е такъв мързел тази седмица, че нищо не ми се прави.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Всичко в училище е наред, а обикновено по това време на годината желанието ми да ходя никакво го няма.
Лошата-утре ще ми махат оперативно /с лазер/ нещо като ечемик на окото /имам възпаление на каналчетата на миглите/
Страх ме ....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Lawl, дано мине успешно.![]()
Добра – утре няма даскало.![]()
Лоша – но е празникът на гимназията и трябва да ходя в театъра... С униформата. Хахахах, представям си какво ще е в 9.30 – навсякъде ще щъкат розови създанийца.![]()
Добрата е .. всъщност няма добра![]()
Лошата е че вече с твърде много хора спрях да си говоря . Май и аз ще ставам асоциална![]()
Добре дошла в клубаПървоначално написано от woshata
Най-накрая имам достъп до ПС и си свалям аниметоЛошата е че съм във форума докато се свали
А да от снощи чак сега се прибирам и страшно много ми се спи :С
Добрата новина е, че като за първи път на сцена ми дадоха под-главната роля.
Лошата е, че майският концерт на училището и качването на постановката пред публика са в рамките на две седмици и не знам как ще ходя и на двете, като ще искат да съм там по цял ден. Но хубавото в лошата новина е, че поне 2 седмици от даскало мога да ги отпиша.Обаче пък ще пропусна някои контролни, че може и класно да имам някъде в тия дни.. Ей да не зарадва малко човек и пак ще излезе нещо лошо ;D
Ох изгледах аниметои вече мога да си лягам
![]()
Добрата: Ям ягоди
Лошата: Все още ми е лошо от вчера и повръщвам всичко,което хапна. Оф![]()