- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
добрата : не си го изкарах на никой,е почти деПървоначално написано от RAWRRR
а си го изкарах търкайки чорапи и блузи в банята цял следобяд.Мина ми
![]()
Добра: Отново беше яко, натъпках се с пуканки, в момента се тъпча с вкусни филийки.
Лоша: Нямам никакъв шанс, късмет, etc. Ще извърша САМОубийство!!! Пък и Моранди пяха ЗЛЕ!
добра-няма
лоша- не мога да си намеря пак обувки
не се харесах в едни дънкииии
времето е мега яко и ми си излиза пак
забравих си униформата в една фр, ся тря да ходя![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
- На 11-ти трябва да ходя на даскало. Намалени били часовете. Да, да, с десет минути. |-(
+ Май няма добри новини.
Деееееееееба и живота му пуст.
добра: свърших си работата за днес, доволно добре и доволно бързо. хич не ми пука за утре и ми е супер лежерно, кротко и ненапрегнато.
лоша: утре имам изпит по БЕЛ при СУ, ахах
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не е толкова лошо да караш колело, добрата с нея си прекарахме супер![]()
добра: 2:0![]()
и видях една приятелка,която от много време не бях срещала..приятна изненада си беше
лоша: уж отидох да празнувам,а ми скапаха настроението и се прибрах..
майната им на всички-приятели,познати,все тая. май е време да си търся нова компания.
^ Моята добра новина съвпада с твоята. А другата е, че пак си прекарах яко. С известни изключения.
Лоша: Аз съм най-тъпият човек на Земята. Може ли буквално да МИНА през него и да не го поздравя?!? Можеее.
^тва е наааай-хубавата новина за годината сигурно![]()
![]()
а,да още една отвратителна: ръката ме заболя още повече от пляскането,ръкомахането и т.н
добра:неска ми беше ден
лоша:за утре имам да уча и съм на някъв всезнайко
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Добра:чорбата го духа с 2:0
Лоша:Има 1 седмица до матурата по БЕЛ ; изпращането мина ; не съм учила за тъпата матура ; бихме ги ,ама пак са на 1во място
Първоначално написано от angellove
добра: писах хубаво на изпита, достатъчно, и смислено, без излишни разводнявания.
лоша: дебил съм, направих една грешка, за която ще ми вземат 2 единици. т.е. - фейл.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз писах доста яки неща, мисля, обаче повторих за пореден път една грешка, която я правя от 2 години насам.
Спи градът е на Дебелянов, не на Смирненски >< >< ><
тъй че...кофти. минимум една единица :п
Спокойно! Приятна да ти е оценката!
лоша - не съм спала... отново
добра - възродих се с "Рицар без броня" и още има смисъл
лоша - заради безсънието и кафето ме боли всичко:С
добра - много ми е хубаво такова, говорихме си умни работи с мама, а се чувствам сякаш в друга реалност, толкова неадекватна:Д
"Рицар без без броня" винаги ме натъжава
аз онзи ден на теб бях казала даа
Лоша:спи ми се
Добра: ще поспя
хах
добра: седмицата премина за час и нещо.
лоша: изпитвам музикален глад, а не мога да си намеря нищо достатъчно засищащо. :/
тъжно, ама хубаво тъжно! Нали?
Трябва да ти измислим име.)
лоша - 5 дни ще съм извън релси
добра - хич не ми дреме, чувствам се адски свободна
и аз като блаб цяла седмица ще съм извън релси :С от днес ми почнаха лошите неща :С надявам се към края на другата вече да е добре![]()
Лоша: тази седмица се очертава тежка.. 1 класно и 4 контролни + 2 презентации.
Добра: (empty)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
добра: днес беше хубав ден,никой не ме е ядосвал
лоша: преебах си диетата,щото пих кола и ядох картофки,така че я започвам от утре![]()