- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
добра: имам 4.75 по история при СУ, стига ми горе-долу за всичко като специалности, включва всички специалности, които искам.
лоша: нашите го смятат за изключително слаб успех, скарах се с майка ми за това, чакам баща ми за дуел козирог-овен и може би тези дни няма да се връщам у нас. писна ми от глупостите им.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Лошата:
Вчера докато гледах мачле в квартала ме наобиколиха 10 мангала!
Добрата:
Не ме размазаха ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ми корема ме болешеПървоначално написано от Bianca
![]()
Цял ден ми е лошо, кръвното ми се еве :С вие ми се свят, нямам апетит и сила, имам чувството че всеки 1 момент ще колабирам, скучни лекции, абе шибан ден, освен че ми е лошо ми е и скучно :С
Добра: Подариха ми лаленца от Холандия.
Лоша: Ще цъфнат чак догодина юли месец.
добра: прибрах се нормално..беше ме страх само.ъф,отдавна не се бях прибирала след 22:00ч,много скучен живот почнах да водя.![]()
лоша: ако тия не бяха дошли,щях да остана и да продължа простотиите си цяяяла нощ.![]()
- прецаках кабела на мр4 и сега няма как да го заредя.
- провали ми се разделното хранене, но и утре е ден.
- по счетоводство яко ще ми го набие тази, ама и аз съм инат и не си сядам на задника да уча...
- пари вече нямам никакви /само джобни/, а супер много ми трябват!!!
+ карах кола днес, без никакви последици :Д
+ поне не си профуках последните пари за боклуци и си взех кецове и черен потник с Одри.
+ за първи път да не се скараме със сестра ми.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Добрата е, че направих още 5 слайда на тъпата презентация... а лошата е, че трябва да направя още 10
Да живее Австралия...
Добрата новина е, че се чувствам супер
Лошите са, че: 1.закъснявам за даскало ПАК
2. Имам час при класната, която ще ме кара да звъня на майка ми....добре, че нямам телефон сяИ конско ест !!!!!!!
Ами:
- пак съм започнала да будувам
+ решавах няк'ви ТОП-чета и учудващо изкарвам нереалните точки:Д
- не ги ща тея училища, глезли и тъпчовци
+ ще си видя любимото същество съвсем скоро
- скарах се с всички, които видях/чух за последните 2 дни:Д
+ оставиха ме самичка, както ми се искаше)
Ох вечерях с 4ри парчета пица от при НДК и още съм гладен :С Иначе днес що годе бях добре![]()
повече от добра...по едно време ми беше писнало с тея навсякъде натискащи се у даскало..скоро и да се е*ат по коридорите щяха да почнат..![]()
![]()
няма хубави неща в последно време, освен слънчицето, ама и то почва вече да ми идва в повече...
та, лошите
-чувствам се глупаво
-гладна съм, а нямам апетит....![]()
-страшно неорганизирана и мързелива съм!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Добрата : вчера се напих доволно.
Лошата : след малко ще ме изпитват.![]()
Добрата е, че вчера ни изпратиха и беше ебати якото и нереално доброто, а лошата е, че матурата наближава (4 дни), а аз нямам намерение да седна на чета![]()
- ЦЯЛ ден на някакви убийствено високи токчета. Откачиха ми се краката, а и имах доста работа да върша, тъй че тичах наляво-надясно ии... :X Скъса ми се и ципът. Намери кога да завали, etc. Развиках се на една приятелка днес в момент на ярост, а не трябваше. После имам концерт. Ще е тъпо. As usual.
+ Като че ли няма.
- Няма да ходя на Лагер тази година.Разбрах го днес.Нз ко ще правя това лято.Очертава се да е шибано.
-Яде ми се сладко, а няма никакво в нас.
-Днес мислех, че ще е като вчера 32 градуса и бях само по ризката на униформата и къси гащи и ест Заваля дъжд и беше мега студ.![]()
![]()
-Имам мускулна треска
-спе ми се
+ Няма както винаги![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
добрата е, че са върнали Фанта Меднес на пазара, любима ми беше ^^
лошата е, че нещо много резки промени идат в живота ми, мисля нехубави.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Лошата е, че сама се вкарах много гаден филм, и сега няма излизане.
Добра новина няма.
добра:понякога успявам да направя нещо хубаво за хората,които обичам.
лоша:много често не го оценяват или пък помощта е само временна и аз се чувствам зле ; в събота ще имаме езикознание от 10 до 16 ч.![]()
- Представих се ужасно, най-ужасният концерт. ;D Сбърках навсякъде.
+ Иначе имаше яки хора. ;`d
вчера 4ри пици не ми стигнаха, днес си взех 5 ама ми дойдоха много :С имам чувството че ще повърна :С
добрата новина е,че матурите ми свършват,а лошата е,че ми остава само 1![]()
...