.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    в мечтите ти

Бисексулността-нова мода или...

В последно време навсякъде слушам момиченца на 15-16 години да казват "аз съм би", непременно да имат снимка как се целуват с момиче, да си викат една на друга "любооов" или "мило" и още каквото се сетите на тази вълна.Добре де, разбирам, че има хора, които имат сексуални наклонности и към момчета и към момичета, разбирам, че има такива, които харесват само хора от същия пол, то това е вродено и някак си приемаш го нормално, не го тръбиш наляво и надясно.Тази прекалена показност не е ли просто начин за привличане на вниманието, една позьорщина, едно желание да си забелязван, да си скандален? Не мога да приема, че около мен има толкова много бисексуални и хомосексуални наистина.Все ми се струва, че е преувеличено, че се говори с цел да си интересен.Или аз греша?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Разглезена педерастия.... голямата работа пред приятели съученици и другите дребни...детски лигави истории!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Е вече мина модата да са emo,scene и т.н.Сега сигурно е модерно да си би ..

Задай си шибания въпрос... Защо пусна тая тема?
    Отговор:
    1. За да бъдеш интересна
    2. За да привличеш някакво внимание
    3. Или проЗто ти беше скучно и се чудеше какво да правиш.. та викаш чакай да пусна една безмислена тема...

П.С. чакам отговор, защото ми е интересно
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    В сърцата на хората.
    хахахаха, Това не е мода, правят разнообразие, но ако се прикали с това разнобразие вазможно е от лизбиство, нищо лично

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Отговор:
    1. За да бъдеш интересна
    3. Или проЗто ти беше скучно и се чудеше какво да правиш.. та викаш чакай да пусна една безмислена тема...

Пуснах я , защото четох една тема, където страшно много хора казваха "аз съм би", пуснах я, защото всеки ден чувам момичета да си казват една на друга "любоов мояяя", пуснах я , защото ми писна във всеки един сайт да гледам снимки на целуващи се момичета.И мога да пусна каквато тема си искам.Това, че някои хора не ги устройва си е изцяло техен проблем.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Случайно не съм казал, че не ме устройва... но според мен е безмислена... все пак не сме в 15в... така да кажа... днешните деца са много по раазкрепостени от колкото е било преди... пък и това че 2 пикли на по 13/14 са целунали или са си казали "мило" не значи, че са бисексуални или нещо такова...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Бисексулността-нова мода или...

1.Това със снимките и изрази от рода на "Аз съм би" са си чисто и просто позьорство!!!Сама можеш да се сетиш,че едно 15-16 годишно момиче не е достатъчно зряло за да прецени дали наистина е би или не е
    2.Какво общо имат думи като "мило" и т.н. с бисексуалноста?!Аз също викам на две много добри и близки приятелки "слънце",но не съм би!!!
    3.Вярвай ми наистина има доста бисексуални момичета наоколо (не споменавам момчетата,защото не съм срещала такива).Аз лично познавам доста (може би около 6,че ако не и повече) момичета,които са бисексуални.И като казвам,че са такива имам предвид,че не са поредните 15-16 годишни позьорки,а са съвсем обикновени 18-20 годишни момичета Две от тях дори са заедно вече повече от година,но никой (който не ги познава) не би предположил,че са такива

А що се отнася като цяло за темата - мисля,че е тъпа,защото има още поне 2-3 такива теми

П.П.Само да подчертая,че НЕ СЪМ бисексуална,а просто съм момиче,приемащо съвременния свят напълно нормално :P

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    В последно време навсякъде слушам момиченца на 15-16 години да казват "аз съм би", непременно да имат снимка как се целуват с момиче, да си викат една на друга "любооов" или "мило" и още каквото се сетите на тази вълна.Добре де, разбирам, че има хора, които имат сексуални наклонности и към момчета и към момичета, разбирам, че има такива, които харесват само хора от същия пол, то това е вродено и някак си приемаш го нормално, не го тръбиш наляво и надясно.Тази прекалена показност не е ли просто начин за привличане на вниманието, една позьорщина, едно желание да си забелязван, да си скандален? Не мога да приема, че около мен има толкова много бисексуални и хомосексуални наистина.Все ми се струва, че е преувеличено, че се говори с цел да си интересен.Или аз греша?
    Da,taka opisano tova si e pozior6tina,dobre 4e okolo mene nqma takiva ligli4ki,za6toto mn me iznervqt..

P.S:
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами всеки е свободен да прави каквото иска и да бъде какъвто иска.. а това че си казват мило любов и т.н. .. няма нищо общо със сексуалната орентация според мен.. аз също викам така на мойте приятели.. (момичета и момчета)
    а си имам приятел от 9 месеца

Просто им е омръзнало да ги наричат курви,разпоретени и за тва са решили да минат на другия бряг.Но не всички ще успеят да се върнат,тъй като реката е пълна с крокодили и няко ще бъдат с потопена лодка и изядени.(Това е метафорично казано,не ми се смейте много )

За да си готин трябва да правиш жертви
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На 15-16 не можеш да си определиш сексуалната ориентация с точност, особено ако говорим за бисексуалност. Повечето момичета, преди да стигнат определена възраст, намира за по-привлекателно женското тяло, отколкото мъжкото и повече им харесва представата за него.
    А това, което те правят - всичките мляскания, глупави обръщения, гушита и целуване пред другите, е вид показност, лишена от "голяма идея" или истина.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

педалите на сапун
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Мега фен Аватара на Hilary_

Дамм ЗоРиТу е права... и аз мисля така... само че с малката разлика че познавам момиче на 16 и знам че не би се метнала на момче... и определено знае какво иска... По темата това че си се целувала с момиче не значи че си би ... или пък ако си казваш с някой от същия пол мило... А за снимките... тъпи позьорки... Не ми пречат тезихора...даже са в някои моменти много по свестни от останалите... познавам от всеки тип така да се изразя и са мнооого готини!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Отговор:
    1. За да бъдеш интересна

Аз ще ти отговоря не се притеснявай.

1. Не си ли забелязал, че интересните теми и най-говорените са точно тези: ,,бисексуалност, хомо, бла-бла и т.н.''
    2. По-някакъв начин, момичето просто искаше да е забелязана с една ,,различна'' тема, която отдавна е демоде, но тя още не знае, че сме 2009. Да, вярно преди 6-7години тези теми бяха с голямо търсене от хората.
    3. Скуката е най-големия враг на човека!
    Тази тема доказва горното твърдение.
    Защо я нападнахте?и защо въобще се засегнахте не мога да разбера? Тези които са на моята възраст определено само се преструват за повече внимание(е да не казвам всички но една голяма част..)И с какво по точно трябва да сте ни интересни бисексуалните?Това че вие сте големи и знаете кво искате е др. въпрос..тук говорихме за близки до моя набор..иначе и аз като видя френдките си ги гушкам не е с цел показно но знам ли как изглежда отстрани...а и не ми пука особено

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Отговор:
    1. За да бъдеш интересна

Аз ще ти отговоря не се притеснявай.

1. Не си ли забелязал, че интересните теми и най-говорените са точно тези: ,,бисексуалност, хомо, бла-бла и т.н.''
    2. По-някакъв начин, момичето просто искаше да е забелязана с една ,,различна'' тема, която отдавна е демоде, но тя още не знае, че сме 2009. Да, вярно преди 6-7години тези теми бяха с голямо търсене от хората.
    3. Скуката е най-големия враг на човека!
    Тази тема доказва горното твърдение.
    Защо я нападнахте?и защо въобще се засегнахте не мога да разбера? Тези които са на моята възраст определено само се преструват за повече внимание(е да не казвам всички но една голяма част..)И с какво по точно трябва да сте ни интересни бисексуалните?Това че вие сте големи и знаете кво искате е др. въпрос..тук говорихме за близки до моя набор..иначе и аз като видя френдките си ги гушкам не е с цел показно но знам ли как изглежда отстрани...а и не ми пука
    особено
    1. Не съм я нападнал.

2.Не съм се засегнал, трудно някой може да ме засегне, а на точно тази тема е невъзможно.

3.Вие ни обръщате внимание, не ние на вас. Стига всеки е интересен сам за себе си. Знаеш ли колко интересни хора познавам, които са с нормална ориентация.

4.Това на вашата възраст си е чист пиар. Не се обиждай, но е така.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами да знам че е така и точно за нас ставаше дума..ти може и да не си се засегнал но адвоката..с тва "задай си шибания въпрос" да понамали малко тона..ако обича

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    ами да знам че е така и точно за нас ставаше дума..ти може и да не си се засегнал но адвоката..с тва "задай си шибания въпрос" да понамали малко тона..ако обича
    Сега ще предположа защо реагира така:

1. Защото сигурно му е писнало от такива теми.

2. Това, че хетеросексуалните се правят на бисексуални или хомосексуални не е мой проблем и е дразнещо и . . . тъпо.

3. Не се правете на такива каквито не сте, че е смешно отстрани.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си