- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смучка => рак на гърдата ?
+Първоначално написано от x3eme
А каква е връзката между смучката и рака![]()
![]()
Авторът е много зле...
Здравей, пиленце!
Като патила и препатила жена искам да ти кажа, че имаш сериозен проблем. Ти и твоята приятелка!
Не искам да те плаша, но трябва да предприемете сериозни и моментални мерки:
1. Проблемът е много сериозен ако е на лявата(тъй като там е сърцето), а пък ако в същото време сте били и възбудени(хормоните взаимодействат с рибоноклеиновата киселина както и с дезоксирибоноклеиновата и под въздействие на хлорофила и амилазата в слюнката, се образува раконоклеоза-основен причинител).
Но спокойно, сладурче! Народната медицина има лек за всичко. Отвара от подбил, бял равнец(изсушен), мед(акациев) и въглен от борово дръвче, добре разбъркана и сварена се разтрива на засегнатото място 3 пъти дневно в продължение на 1седмица. При мен ефектът беше мигновен(и белези не остават).
2.Ако е на дясната се разтрива леко с мехлем от хвойна и зехтин.
Айде успех, бързо оздравяване и ми пиши, че ми е притеснено!
Никой не е твърде малък за мен!
Ехаа имаме си професор билкар във форумаПървоначално написано от OtrakanaKaka86
![]()
Всеки, който има необичаен проблем да се обръща към Каката, тя ще каже лек за всяка болежки![]()
Come out, come out wherever you are...
Бе не знам за вас, но на мен ми звучи наистина неъзможно. Нали рак означава мутиране на клетки, които спират да се делят и образуват тумор.От слюнка рак?Освен ако слюнката не е радиоактивна
(тва беше в кръга на шегата)
![]()
Иначе с една дума, според мен не, невъзможно е
Спокойно на мацката нищо и няма!Но мисля.че ти трябва да се прегледаш!Как можеш да смучеш момичето чак до кръв!И гледай следващия път да си по-нежен!
А за кръвта,спокойно!Може кожата на гърдите и да е по-тънка и заради това да се е получило така!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Ако си ти ще дам сичко от себе си и ща осмуча насякъдеПървоначално написано от piklichka
![]()
{}~
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
много мразя някой да ме бележи,ти щом и кръв си и пуснал си голем злобар значигоркото момиче
брато аре по полека да не е усмучеш на сякъде а ?Първоначално написано от suffering891
![]()
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Не можеА за белега си зависи от хапането и от кожата на момичето.Другия път смучи по-леко
![]()