.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Norway, Норвегия, Варна

НЕскъсан презерватив

чудя се дали има начин да се забременее ако презерватива не се е скъсал всичко си е нормално, но все пак има ли вероятност и често явление ли е цветната бременност и какви са най-честите симптоми?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Малък цветната бременност не е болест, за да има симптоми.

Туй малките сте много интересни - перкате се на поразия и после мислите кое може и кое не може.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Поредния недоряслък решил да мушка без да знае дори какво прави. Има шанс, разбира се!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Симптоми симптомите са : растат ти косми навсякъде ; фекалийте са на въглени ; получаваш гърчове ; пада ти косата ; треска ; отпадналост ; кръв в урината ; боли навсякъде..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Симптоми симптомите са : растат ти косми навсякъде ; фекалийте са на въглени ; получаваш гърчове ; пада ти косата ; треска ; отпадналост ; кръв в урината ; боли навсякъде..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    цанса да се забременее с презерватив е само ако той се скъса или изхлузи.ако не се е скъсал и сте си били с него не виждам как ще забременееш

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Така е, ама не съвсем
    Не случайно дори и самите производители на капути не дават 100 % гаранция.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    не дават 100% гаранция,защото има хора,които не го слагат правилно(къса се),има презервативи,които се късат и поради други причини.има презервативи ,които се изхлузват.нищо неможе да ти даде 100% гаранция ,но за мен най-сигурното предпазно средство са точно презервативите

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако презерватива не се е скъсъл или изхлузил няма страшно
    относто цветната бременност рядко може да се случи на някои.. за по сиг направете тест за бременност.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами чувал съм че има 3 % шанс да се забременее с презерватив .. тоест това го пишеше някъде но не знам къде
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цветната бременност протича като всяка друга бременност. Това, което наричаш симпоми, е еднакво. Разликата е, че се получава леко кървене около датата, но момиче, на което му идва от известно време, не може да го обърка с мензис.
    Много се съмнявам ти да знаеш обаче какво е нормален мензис, как става забременяването, от какво пазят кондомите освен бебета и паразити, и всичко, свързано с елементарна сексуална култура.
    Но това е. Всеки си вре носа, без да се е постарал да се запознае с манджата.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Пхахаа да се смееш ли , да плачеш ли
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    ами чувал съм че има 3 % шанс да се забременее с презерватив .. тоест това го пишеше някъде но не знам къде
    Мда пише на задната страна на кутийката смалки буквички(трябва лупа,за да го прочетеш)но все пак хората са го написали...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си