- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕскъсан презерватив
чудя се дали има начин да се забременее ако презерватива не се е скъсал всичко си е нормално, но все пак има ли вероятност и често явление ли е цветната бременност и какви са най-честите симптоми?
Малък цветната бременност не е болест, за да има симптоми.
Туй малките сте много интересни - перкате се на поразия и после мислите кое може и кое не може.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Поредния недоряслък решил да мушка без да знае дори какво прави. Има шанс, разбира се!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Симптоми![]()
симптомите са : растат ти косми навсякъде ; фекалийте са на въглени ; получаваш гърчове ; пада ти косата ; треска ; отпадналост ; кръв в урината ; боли навсякъде..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Симптоми![]()
симптомите са : растат ти косми навсякъде ; фекалийте са на въглени ; получаваш гърчове ; пада ти косата ; треска ; отпадналост ; кръв в урината ; боли навсякъде..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
цанса да се забременее с презерватив е само ако той се скъса или изхлузи.ако не се е скъсал и сте си били с него не виждам как ще забременееш
Така е, ама не съвсем![]()
Не случайно дори и самите производители на капути не дават 100 % гаранция.![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
не дават 100% гаранция,защото има хора,които не го слагат правилно(къса се),има презервативи,които се късат и поради други причини.има презервативи ,които се изхлузват.нищо неможе да ти даде 100% гаранция ,но за мен най-сигурното предпазно средство са точно презервативите
ако презерватива не се е скъсъл или изхлузил няма страшно
относто цветната бременност рядко може да се случи на някои.. за по сиг направете тест за бременност.
ами чувал съм че има 3 % шанс да се забременее с презерватив .. тоест това го пишеше някъде но не знам къде
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Цветната бременност протича като всяка друга бременност. Това, което наричаш симпоми, е еднакво. Разликата е, че се получава леко кървене около датата, но момиче, на което му идва от известно време, не може да го обърка с мензис.
Много се съмнявам ти да знаеш обаче какво е нормален мензис, как става забременяването, от какво пазят кондомите освен бебета и паразити, и всичко, свързано с елементарна сексуална култура.
Но това е. Всеки си вре носа, без да се е постарал да се запознае с манджата.
Пхахаа да се смееш ли , да плачеш ли![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Мда пише на задната страна на кутийката смалки буквички(трябва лупа,за да го прочетеш)но все пак хората са го написали...Първоначално написано от mickelangelo
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..