- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Идейка- Домашни любимци
ей искам да дам идея понеже търсих ,но не открих такъв раздел във форума а именно "Домашни любимци".Наскоро ми подариха зайче и искам съвети от хора,които си гледат какво правят,за да се чувства зайчето им здраво и добре.Ако има такъв раздел ще може да си обменяме опит да даваме идеи да съветваме хората с проблеми и т.н
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Добра идея ми се струва!
Не знам нищо за зайците - имам котка.
ПП. Едно позната си подарява котката, защото не може да я гледа - ако има ентусиасти - да пишат!
Знам, че е обсъждано вече в други теми и винаги се решава, че не е нужно, но в този раздел ще могат да се пускат и темите за намерени кученца/котенца (имаше няколко такива напоследък), а и има доста за обсъждане по темата, така че няма да е излишно.
В крайна сметка направихте раздел за мамите, които са 2-3. Силно подозирам, че има доста повече домашни любимци. А и едно куче също си е отговорност (макар и по-малка от тази за едно бебе) и ако някой е решил да си вземе ще трябва да се запознае с доста неща, преди да го направи.
Освен това и имаше девойка (babity), която е гледала доста кучета и има повечко опит - ще дава съвети, гледах преди време че активно се подвизава и във форума на дог.бг, така че и от там инфо ще донася. Т.е. - има опитни съфорумници, които ще помагат.
И да, знам че има форум на дог.бг, но по тази логика има и бг-мама, сума ти форуми за политика и религия и т.н. Още два пъти по толкова за музика, телевизия, здраве, любов и секс.
В заключение - полезено ми се струва да има раздел за домашни любимци.
Saatana vittu perkele hate crew!
Благодаря ви за подкрепата .Дано някой модератор да пише дали ще се осъществи.Мисля,че това е мечта на всеки тийнейджър да има домашен любимец,а и ще е хубаво да обменяме опит и както казваш дори да се пише за намерени и загубени животинки.
Вземи на зайчето другарче от същият пол !!!
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Подкрепяйте идеята,за да се създаде такъв раздел за Домашни любимци
ПодкрепямПървоначално написано от SiSsKkAa
Много добра идея! И аз съм за.
А за зайчето ти: купувай му храна с по- малко гранули. Вземи му сол или минерали( те са едни като камъчета и се закачват лесно за клетката). Играй си с животното и му обръщай внимание като цяло. Пускай го да тича поне 1 час дневно, за да не му атрофират мускулите. Винаги да има сено около него.
Ако имаш от къде му чупи пръчки от ябълкови дръвчета. Давай му и свежа храна( ама от време на време, че после ще ти се стъжни докато чистиш)- ябълки, магданоз, зеле- но изключително рядко и малко, че им се подуват коремите и... Също така на мойта и купувам сурови фъстъци- много ги обича. Давам и печени слънчогледови семки, овесени ядки, стафиди.
Вземи на животното гребен- ако не е специален за дом.любимци, то да е гъст и го реши като имаш време. Особено сега си смянат козината. Добре е за кръвообращението, а и животното умира от кеф като го решиш.
На много места в нета пише, че трябва да се обезпаразитяват и да се ваксинират честичко, но аз моята не съм я водила на лекар. Може и да е безотговорно, но не общува с други животни и е винаги чисто около нея.
извинявам се,че съм объркала раздела.не е било нарочно.гледам,че има и теми за котки за хъскита така,че направете го мисля,че ще е доста успешен раздела.редактирам си мнението,защото сега прочетах темата "как се става модератор".само да кажа,че аз нямам претенции за модераторство,а само да се направи такъв раздел и да си обменяме опита.допълних,за да не си помислят модераторите,че съм "подлизурка" аххах
Много пъти е обсъждано, за съжаление и много пъти отхвърлено.
Нямам какво още да кажа, Boot е написала достатъчно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да... ДА! Подкрепям! Ако ни (ми) направите такъв раздел обещавам да наглеждам сериозно!
Ами всичко е в ръцете на модераторите.Благодаря ви за подкрепата отново
Против !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Защото....?Първоначално написано от XceSS
Мда, вече видяхме създаването на един такъв за майки на 13 х.хПървоначално написано от dedencety
Ееето какво ги интересувало децата! Да се надрусат и да станат мами. Ми... супер!!!Първоначално написано от dedencety
^^^ Ok!
Значи правиме 2 раздела - единия Наркотици а другия Домашни любилци и всички са доволни!![]()
Мда, ама в един раздел наркотици трябва всички теми да са само за четене. В противен случай ще се запредават едни рецепти за ревотрил+ бира (виждала съм го) и знаейки колко са бързи модераторите... сума народ ше изтровите!
Защо мислите, че тийновете се вълнуват повече от живота си на бъдещи родители отколкото на настоящи собственици на домашни любимци например?
браво браво наркотиците станаха по-интересни от домашните любимци.Евала.Нямам думи.Вие все да сте против някоя хубава идея тцтцтц.Завистливи хора