- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Идейка- Домашни любимци
Кремче, я наистина покажи Лс-тата, нека са публично достояние![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
отиди си говори за принципи в някоя твоя тема?ти детенце мило не виждаш ли,че тук не се говори за принциппи ,а за идея за нов раздел.дори да няма отговор това не значи,че някой не е прочел темата и не се е замислил.ай замълчи вече
еми отиди погледни се в огледалото и може би ще повярваш.с вулгарни изрази доникъде няма да стигнеш.сега предлагам да спрем тъпия спор и да оставим хората да си изкажат мнението
Управлението на форума заприлича на българският парламент ! Както искате,така го разбирайте !
^Аз разбирам, че ти все още мечтаеш да си мод.![]()
На нож срещу модерите![]()
П.С. ИСКАМЕ ЛС-ТАТА !
Кур за темата![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
На 20 години съм.Ти си вреш носа в моята работа по точно в моята тема.Ако имаш нещо да казваш на администраторите и модераторите създай си тема и си говори.Ще те помоля учтиво повече да не пишеш тук освен,ако не е по темата.Благодаря предварително
като не ти харесва темата просто не я гледай и не пиши в нея.не е трудно.Това,че не се отговаря в темата от админите не значи,че те не гласуват и не са й обърнали внимание.Първоначално написано от XceSS
Сиска,не си на 20.Имаш акъла на 13 годишна,която с този раздел домашни любимци,извини ме за израза,ама ще се насереш докато не го направят !![]()
ЛС-ТАТА ! ЛС-ТАТА ! ЛС-ТАТА !![]()
Не ме познаваш не можеш да кажеш на колко години приличам.Няма да се "насера" както ти казваш.Просто дадах идея.Който както иска да го разбира.Обаче като гледам други хора май направо ще се "осерат" ,ако все пак го направят този раздел
Какво съм си говорила на ЛС с някой си е наша работа. не, че крия нещо, но имам право да говоря нещо с някой без това да става достояние на всички. А и с това момче няма да се разберем никога. Лично е. поне от негова страна явно.
Темата е "Искате ли такъв раздел?". Хайде да пишем по нея.
След позволението на Corporatedesign ще изтрия нашия спам да не каже, че крия нещо си.
Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Както вече не веднъж съм казвала, заставам напълно зад идеята за раздел "Домашни любимци".
Но все си мисля, че по-добре ще е да не правим цял раздел специално за животните, а може би един общ под името "Хоби" /примерно/, в който да си говорим както за животните, така и за автомобили, кухня, компютърни игри...Така "вълкът ще сит и агнето цяло".
А за сметка на това да се обединят другите два раздела "Игри" и "Фън, фън и пак фън".
Защото ако евентуално раздела "Домашни любимци" бъде факт, веднага ще се появат недоволните..."на любителите на животните им направихте раздел, а пък на нас не..."
Никога няма да се угоди на всички, просто е невъзможно, всичко така сме устроени.
Към този момент няма да има такъв раздел.
Мисля да приключим темата за сега.