- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Первезни или роматични мисли и фантазии :}
е..който има някаква перверзна,романтична мисъл или фантазийка нека сподели :P :P
Не знам дали спада .. но ми се прави секс в кино ..![]()
А на мен ми се прави секс на нос калиакра ако сте ходили там до едно като параклис има един голям камак над морето че там на него камак) или на някои от кулите над входа.
на мен пък ми се прави секс под звездите.. да дойде лятото и са ми обещали че ще стане реалност![]()
ауу .. това за под звездите страшна идея .. и на плажа вечерта преди да залезе слънцето също ми звучи супер![]()
ам....да бъдем само ние двамата на някоя поляка под звездите цяла нощ или пък в автобус и кино супер много ме впечатлява идеята:P
в морската градина през ноща![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Садо мазоили в гората на едно много красиво място което знам - по залез ще е просто съвършено
или садо мазо
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
И аз искам такаПървоначално написано от darchu
![]()
offline forever!
В кещичка на дървото![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
sPrR ideiki dava6Първоначално написано от galu6a
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ти ги споделя ше си легнеш със мокри гащички.
+2Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Искам секс на плажа или в кола. Тези двете са ми големите мечти. А иначе искам на мечешка кожа пред някоя камина...![]()