- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за коса!
А за каква цел си я правиш,за разтеж или за подхранване?Първоначално написано от GerYy
![]()
Съжалявам ако се повторя с някой, но ме домързя да изчета вс коментариТака по темата, маските на milmil и miosotis са мн хубави, също така от AVON има мн хубави маски на Planet Spa
а пък и домашните маски с хума за мн хубави
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз си правя маска на косата с два жълтъка и половин кофичка кисло мляко,на моята коса се отразява повече от перфектно!![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от titinkaa
Знаем я тази маска с тривитаминола,тя е за растеж,ама това за косата до раменете и след няколко месеца до кръста,искрено ме разсмя![]()
ае като го постигнеш с каквото и да е средство (изключвам удължаването) свиркай![]()
![]()
Иначе за маските,каквито и да ти препоръчват,varnen4e е права,че домашните са най-добри.
Ако си си правила маска два-три пъти е нормално да не е станало нищо,при тях просто ефекта се появява след по вече време ако се правят редовно,точно защото съдържат само натурални продукти и действат по-бавно![]()
Ти ако очакваш такъв светкавичен ефект като това,което си написала за тривитаминола е нормално да не си доволна.Косата расте с 1,2-1,5 см на месец.Нека мислим реално все пак.
Cristian of Roma,pitai nqkoi frizior...mnogo sa dobri maskite
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
еми питала съм и ми каза фризьорката да си взема няква ама не ми каза точно ква трябва,и защото тя ми каза че мн ми се накъсва косата,първо защото съм на кичури и предната ми фризьорка ме прави със супра и много ми е прегоряла косата,и ми се накъсва и бързо цъфти,затова на Елсев жълтата маска мисля че ще е добра за мен,но смятам и домашна да си направяПървоначално написано от Len4etyYyy
![]()