.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Пробвай моята маска :
    2 лъжици свинка мас
    2 лъжици ракия
    2 пакетчета черен чай
    Това всичкото се затопля на водна баня докато се разтопи маста
    и след малко, като поистине се слага и 1 жълтък
    Мажеш се и престоява 1 час...ефекта за мен е много добър. Пробвай няма да ти навреди аа и след това си я миеш нормално с шампоанче
    А за каква цел си я правиш,за разтеж или за подхранване?

Супер фен Аватара на pinki
    Съжалявам ако се повторя с някой, но ме домързя да изчета вс коментари Така по темата, маските на milmil и miosotis са мн хубави, също така от AVON има мн хубави маски на Planet Spa а пък и домашните маски с хума за мн хубави
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз си правя маска на косата с два жълтъка и половин кофичка кисло мляко,на моята коса се отразява повече от перфектно!
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ами аз намерих една маска за коса подхранваща и е специална за разтежа на косата.Видях едни снимки на които е показан ефекта и едното момиче беше с коса до раменете а след няколко месеца косата й беше почти до кръста.И сега съм решила да си я направя и да я пробвам и аз,може би ще има ефект и при мен.

Знаем я тази маска с тривитаминола,тя е за растеж,ама това за косата до раменете и след няколко месеца до кръста,искрено ме разсмя
    ае като го постигнеш с каквото и да е средство (изключвам удължаването) свиркай
    Иначе за маските,каквито и да ти препоръчват,varnen4e е права,че домашните са най-добри.
    Ако си си правила маска два-три пъти е нормално да не е станало нищо,при тях просто ефекта се появява след по вече време ако се правят редовно,точно защото съдържат само натурални продукти и действат по-бавно
    Ти ако очакваш такъв светкавичен ефект като това,което си написала за тривитаминола е нормално да не си доволна.Косата расте с 1,2-1,5 см на месец.Нека мислим реално все пак.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    А, ти говориш за домашна маска..
    Тази я знам.. да.. най- вероятно ще има добър ефект.
    Аз лично избягвам да слагам оцет в домашните маски.
    А защо избягваш да слагаш оцет?и ти пробвала ли си я тази маска или просто си я чувала?
    Пробвала съм я.
    А избягвам да слагам оцет, защото много ми изсушава косата и на моята коса специално не се отразява никак добре.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Cristian of Roma,pitai nqkoi frizior...mnogo sa dobri maskite
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Cristian of Roma,pitai nqkoi frizior...mnogo sa dobri maskite
    еми питала съм и ми каза фризьорката да си взема няква ама не ми каза точно ква трябва,и защото тя ми каза че мн ми се накъсва косата,първо защото съм на кичури и предната ми фризьорка ме прави със супра и много ми е прегоряла косата,и ми се накъсва и бързо цъфти,затова на Елсев жълтата маска мисля че ще е добра за мен,но смятам и домашна да си направя

Град
    Пловдив
    давайте още мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си