.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Да се притеснявам ли ?

Здравейте . Вчера с приятелката ми правихме секс и се скъсаха два презерватива Durex Extra Safe . (много са "safe" просто нямам думи). Та значи първия път като го скъсах веднага го извадих и смених с нов и си продължихме и всичко завърши нормално.После го махнах измих се и си сложих нов за 2рия път. Той обаче също се скъса и се страхувам че може да е излезнала малко сперма от предишния път и да е останала във вагината като се е скъсал .Иначе не бях свършил и пак веднага го смених.Все пак се притеснявам .Иначе нейният цикъл беше свършил преди 4 дена. Като този цикъл беше предизвикан от хапче Ескапеле което приехме поради същата причина че пак се скъсаха тея Дюрекс ... тогава бях свършил в нея и се наложи. Това беше преди около 15 дена. Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам сега и какво да правя при положение че вече сме взимали ескапеле много скоро и не може пак да вземе защото е вредно. Също така искам да питам защо толкова често ни се късат презервативите и дали не трябва да купим някакви овлажнители .

Благодаря предварително за помоща дано се успокоя малко

Супер фен
    Май нещо не ги слагаш тия презервативи правилно...

otgovora e prost : ebech kato svirep zvqt i prezarvativa se skasva ot mochta a za priqtelkata ti em.... ako e bremena koeto e malko veroqtno pone i svachi i v ustata ta da si znaech 4e si vinoven

probvai poza v knigata nomber 104 "Letqchtiq kon"

Притеснявай се ,но не много
    When you dream anything can happen.

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ами слагам ги както е описано , стискам резервоарчето за да не влезне въздух....

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ми възможно е ,защото по каналчетата ти остава сперма дори да се измиеш.Само да ти кажа,че проблема не е в презервативите(макар че Durex само дето ги хвалят толкова много),а в това как ги слагате.Трябва наистина в резервоарчето да няма въздух и така няма да ти се късат често и лесно.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Оооо бла бла бла .... Дюрекс е толкова "сейф" колкото тоалетна хартишка ... Ако са минали повече от 15-20 минути между двата акта квото и да е останало по каналчетата му е умряло .... Да вярно има някакъв шанс наистина, но той е хм да речем 1 на 10000000000... Купувай лайф стайл и не бери грижа Спокойно няма да ставаш тате

+100000000000000000000
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен
    Град
    Варна
    По прицип Дурекс неса от най здравите презерватив.Вземете да го правите с някакви други .И при мен са се късали не един или два .
    Има презервативи за по 20-30 ст. които нямат късане
    Преди го правих с едни Паломита розови само от тях си купувах нито един не се е късал. а струваха 25 ст .

ами купи тест за бременост от аптеката за 3 кинта..

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами купи тест за бременост от аптеката за 3 кинта..
    Еми то няма смисъл от тест за бременност толкова рано май ...

Иначе аз мислех да мина на Спортекс ... дано са по здрави.Един път го правихме с тия дето ги раздават в училище най-обикновенните и не се скъса

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз винаги използвам спортекс нямам оплаквания от тях да знаеш.а теста се прави най-рано на 12-тия ден след половия акт.пробвай зеленичките спортекс

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o
    +100000000000000000000
    +237589743825898989797598787. Аз от колко време все съм на Durex extra safe, нито един път не се е късал. Вече поне половин година, всяка седмица по 1-2 опаковки, пък нито веднъж не се е късал или изхлузвал и тн...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o
    +100000000000000000000
    +237589743825898989797598787. Аз от колко време все съм на Durex extra safe, нито един път не се е късал. Вече поне половин година, всяка седмица по 1-2 опаковки, пък нито веднъж не се е късал или изхлузвал и тн...
    и ние сме така вече четвърти месец Durex extra safe и не съм имала проблеми (да чукна на дъърво)

Когато сексът е малко по-див се късат презервтиви. Аз смених дюрекса с най- обикновените от 20 ст (не взимайте ментови ако не искате да изгорите) и от тогава не ми се е късал. Приятелката ти не е бременна, не ми се обяснява защо, но сум сигурна, успокой се и не пийте ескапел, много по-вредни са отколкото мислите.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Вероятност винаги съществува, но е безмислено да се притеснявате предварително. Купете си тест и вижте колко време трябва да е минало, за да отчете правилен резултат и тогава го мислете.
    А щом толкова често ти се късат презервативите, може би трябва да помислите за противозачатъчни.... Всеки гинеколог може да ги предпише на приятелката ти.
    Успех
    Има пътища, по които не се върви; има войска, която не се напада; има крепости, които не се щурмуват; има местности, за които не се воюва; има заповеди на владетеля, които не се изпълняват.
    Сун Дзъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си