- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- въпросче което ме тормози
zdr all na 15 godini sam ta iskam da vi popitam ne6tozna4i ot 1 god i polovina veche imam cikal
ta i taka oba4e si4ko varveshe normalno dokato lqtoto ne po4nah da pazq dieta
i takam zna4i lqtoto mi idvashe nolalno oba4e ot kakto otslabnah zapo4na da mi stava neredoben zna4i sq veche ot 3 meseca sam nqma ( a ne sam bila s mom4e dosega ) i iskam da vi popitam tva normalno li e za66toto zeh veche da se pritesnqvam da nqmam nqkaf problem
oba4e me e sram da pogovrq s na6te za da me zavedat na ginekolog ili sama da otida ? daje onaq sedmixa kato stanah mi beshe losho ipovra6tah nz ot kvoe tva oba4e ako znaete kvo da praq pls kajete mi
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Ами най-вероятно причината за спирането на цикъла е диетата,която си пазила.А тя всъщност каква беше,колко килограма си свалила,че чак такъв дисбаланс да се получи в орагнизма ти.Съветвам те да отидеш на гинеколог-не е задължително родителите ти да знаят.Можеш да си взаемеш направление от личния лекар и да ти излезе безплатно или да отидеш на частно-там ще си заплатиш в рамките на 30-50 лв (нека някой ме поправи ако греша цената).Но това,което се случва не е нормално и незабавно трябва да му обърнеш внимание.Успех,милаИ не се притеснявай...всичко ще се оправи.
mi dietata mi beshe tva 4e po4ti ni6to ne qdahv smisal mda
mn malko qdah am svalih 15 kg
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
avtorkata ko stana? dodi li ti?hodi li na lekar?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
в училище имахме лекция за цикъла и ни раздава книжки и пише че пубертета съвсем не е време за диети и може да се получи такова нещо затова отиди на гинеколог.
диетите не са вредни ако са в умерени граници и ако не предприемеш мерки в начална възраст, после няма оправия, отслабването в пубертета трбва да се извършва не с глад а със спорт
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]