.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

идеалната половинка

мом4ета/моми4ета как си представяте идеалната си половинка ??
    как да изглежда ,какво да прави ... да пиши /пие ...да играя cs ...И такива неща

Голям фен Аватара на js7tw
    да играе ЦС вика ХХАхАХАхаха

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна

Абе и аз скоро са срещтнах с едно момиче и и викам "Ако не играеш The Sims хич не си помисляй да има нещо между нас ......... " и тя си замина

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от js7tw
    да играе ЦС вика ХХАхАХАхаха
    тц тц то ако една мацка не може да размаже 20 бота на експерт на ЦС за къв чеп ти е ..... дали да не пусна обява във вестника. "Търся си гадже.
    Изисквания: перфектно владеене на Counter Strike"

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    идеалната полвинка за мен изглежда точно както моя приятел....хммм странно защо ли сме заедно
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    София
    К'во толкова, бившата ми беше казала, че ако не спра да играя 5тици (цс), да съм я бил забравил.В моя случай беше доста трудно, щото ми беше като наркотик, но какво ли не правиш за любовтъ
    THE TRUTH IS OUT THERE

cs > all

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    cs > all
    По-зле .. cs > life
    THE TRUTH IS OUT THERE

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    да играе SVEN

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Да е като пyтka в кутийка ... да мога да си я чукам постоянно където си поискам
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Хасково
    Това е моят идеал...

http://prikachi.com/files/720767q.jpg моето сладко меченце...

http://prikachi.com/files/720776j.jpg с физиономииките, които ми прави, за да ме разсмива

http://prikachi.com/files/720784e.jpg - винаги любопитко ( да не изпусне нещо )

http://prikachi.com/files/720789P.jpg - и много миличъъъъък, нали е моето бебче..

Знам, че не е перфектното момче, но за мен е просто идеален. Няма по- чаровно и мило момче на Земята.

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Открих идеала ми за момче..Рус,с небесно сини очи и невероятно чаровна усмивка,уникално закачлив и някак недостъпен..и начина,по който се държеше с мен..всичко наистина всичко.. И макар да съм влюбена в него не може да сме заедно
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от BlueDream16
    Открих идеала ми за момче..Рус,с небесно сини очи и невероятно чаровна усмивка,уникално закачлив и някак недостъпен..и начина,по който се държеше с мен..всичко наистина всичко.. И макар да съм влюбена в него не може да сме заедно
    Тъжно

По темата... този който ме обича въпреки мен
    Come out, come out wherever you are...

Не е задължително да е някой супер модел!Но трябва да ме приема такава,каквато съм!И най-важното - да ме обича!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Лелеле ако ходя с някоя слива и започне да поства мои снимки по някви такива кретенски форуми ще и оставя четката за зъби безработна ... ще и троша пръстите един по един !!!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Да играе ЦС(аз играя с клана постоянно), да има дълга коса,катинарче брадичка по желание,чувство за хумор,да не пуши,да пийва малко заедно с мен,да е добър като характер,да слуша РОК и може би метал.И... да ме обича. Е,не искам много

хахахаха цс маниа ако на момиче и тря цс про да ме търси лолол въпреки че не съм играл отдавна за мен идеала ще е момиче което да ме разбира да ми е приятно с нея да ме приема такъв какъвто съм и да мога да я гледам (смисъл да не е баш па грозна)
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    с норомално телесно сложение .. не ми прече дали пуши(защото аз пуша),м ще е добре ако не пие.. интересуват го нещата който и мен и да ме обича :]

Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    идеалната полвинка за мен изглежда точно както моя приятел....хммм странно защо ли сме заедно
    Колкото и да е банално и при мен е така

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Лелеле ако ходя с някоя слива и започне да поства мои снимки по някви такива кретенски форуми ще и оставя четката за зъби безработна ... ще и троша пръстите един по един !!!!!
    Лично мнение... Слава богу че не е с твойто мислене...

Преди 5 години идеала ми за момче беше зомбирало момче в компютъра,играещо RS,пиещо много алкохол,пушещо,пълно хулиганче и ненормален олигофрен-сега за мен перфектното момче е пак олигофрен , който пие(като моя),по предпочитане да не пуши(моя пуши),да е забавен,да се грижи за мен,да ме закриля и да е готов да убие всеки за мен (никога не бих го допуснала ма е трудно да го убедиш да не прави нищо).Абе извода е ако си грижовен олигофрен мой тип си. Пък и ако разбираш от компютри,можеш да рисуваю добре и обичаш комп. игри си перфектен.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    За мене идеалната е около 170 висока между 50-57 кг , червена коса ,може и кестенява. дълга някаде до раменете или до кръста с не мн големи гърди и да неса някои провиснали с готин характер , да знае как да се държи да не пуши , мн рядко да пие но да нее алкохоличка и да не се напива.
    Да обича да се разхожда , повече от колкото да я возят с кола ,
    да може да прави масаж на гърба или поне да се опитва или да има желание да се научи да нее мързелива , особнячка ,която гледа материалното ,(пари коли къщи и т.н)
    Да слуша всякаква музика каквато и хареса , да не се влияе от хорското мение.
    В секса , да си пада по всичко и да си пада да експериментира , да си пада по секс някаде навънка да знае как да възбуди едно момче
    Да харесва френска , анален, абе общо взето всичко в секса без ограничения ) Всичко което ни е кеф да правим двмата .
    МОже и секс манячка да е ) по 3-4 пъти на ден
    Друго май за сега несе сещам

Да пуши трева,да запалим бонга и да се напушим супер яко
    Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    За мене идеалната е около 170 висока между 50-57 кг , червена коса ,може и кестенява. дълга някаде до раменете или до кръста с не мн големи гърди и да неса някои провиснали с готин характер , да знае как да се държи да не пуши , мн рядко да пие но да нее алкохоличка и да не се напива.
    Да обича да се разхожда , повече от колкото да я возят с кола ,
    да може да прави масаж на гърба или поне да се опитва или да има желание да се научи да нее мързелива , особнячка ,която гледа материалното ,(пари коли къщи и т.н)
    Да слуша всякаква музика каквато и хареса , да не се влияе от хорското мение.
    В секса , да си пада по всичко и да си пада да експериментира , да си пада по секс някаде навънка да знае как да възбуди едно момче
    Да харесва френска , анален, абе общо взето всичко в секса без ограничения ) Всичко което ни е кеф да правим двмата .
    МОже и секс манячка да е ) по 3-4 пъти на ден
    Друго май за сега несе сещам
    Аз съм нещо такоа ама изключи аналния :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си