.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    Чубака
    Еми по темата незнам кво да ти кажа... аз съм на 15 почти 16 и на около ... 11 ли нз не помна 12? нз почнах подмишниците с нейно разрешение, а краката малко след тва без разрешението й, и изобщо не ми пукаше ... мрънкаше ми ала бала ама отмина...
    Аве как майка ти ше стои при теб докъто се къпеш ?!?!?! ,................................................. .................................................. ...........

Уау. Направи го без да знае - няма да си ходиш с косми, я. Това, че тя явно е ограничена не трябва да ти го бута на тебе! Бе в тази вашата баня няма ли заключалки? Как така седи при тебе когато се събличаш ?? Нямам думи.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    amazed. добре де....ако нямаш епилатор...1 самобръсначка струва сигурно 2 лева...взимаш си..тя ако ходи на работа прибираш се,бръснеш се,прибираш самобръсначката на тайно място да не ти я хвърли и така.. иначе такава властна майка... брр ужасТ ...после и да види няма връщане назад айде пробвай ..успех

Абе я не я слушай!!! Разбирам да не ти дава да излизаш до късно или нещо такова,ама да не ти дава да се обезкосмяваш и то краката...представям си как би реагирала за "други зони"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    ili kato spori za vanshniq mi vid kazva oxooo ti otgovarqsh li mi
    и ти си навеждаш главата и казваш ''не, разбира се, че не, мамооо'' казваш ''да, отговарям ти! моя работа си е как изглеждам и ще се глася така, както аз се харесвам''. определено майка ти е не старомодна ми напрао... не знам, няма такава дума просто, но ти трябва да й се опълчваш, а не да седиш и да се съгласяваш. обезкосми се без изобщо да те интересува какво ще каже тя. после ако ти кресне, че си станала курва, й обясни с подробности какво означава да си курва и какво точно правят курвите. тая жена очевидно не разбира колко много те подтиска и че направо ти опропастява социалния живот..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Така ако темата не е ебавка слушай внимателно:

Тя не ти дава да се бръснеш,значи си правиш 1 кола маска,и ако ти се разкрещи ти казваш "Ооо не мамо,разбира се,че те послушах,не съм се бръснала НАПРАВИХ СИ КОЛА МАСКА"

Така това беше тъпо...ама останах без думи не съм мислела,че има такива жени...

Това е отвратително,на истина действай си сама и да не ти пука,в крайна сметка това е твоя външен вид!А на баща ти не му ли е неприятно...майка ти сигурно има повече косми от него!!!

Ако ти каже нещо говори с баща ти,защото той като мъж знае какво е привлекателна жена,а всеки мъж иска неговата малка принцеса(дъщеря му),да е най-прекрасното момиченце...

АЙДЕ УСПЕХ!!!

Мега фен
    ^ според мен бащата е мъж под чехъл, едва ли ще каже каквото и да било
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ще ти кажа само едно:
    Не позвалявай на страха (майка ти) да проваля живота ти!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мм не се учудвам щото ми е позната тема.Една съученичка до миналата година не си ги махаше никъде космите нито на краката нито под мишниците,и когато е пролетно време и идва на даскало с 7/8 панталони и й се виждат дългите косми на краката и под мишниците като е с потник.Беше направо гнусно да я гледаш

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ^ според мен бащата е мъж под чехъл, едва ли ще каже каквото и да било
    Да и тои ще се помазни на маика ти ,и така ще имаш двама врагове ,и НИКОГА няма да се обръснеш !Аз на твоите години татоо си направих момичее ..
    ПП Маика ти да не би да си мисли, че отглежда момче ???Обръсни си краката,направи се гола глава,направи си татоо на гърдите , и като я видиш и викни в очите "КОИ ЩЕ КАРА ВЛАКА СЕГА А ??? " това е ...

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Мм не се учудвам щото ми е позната тема.Една съученичка до миналата година не си ги махаше никъде космите нито на краката нито под мишниците,и когато е пролетно време и идва на даскало с 7/8 панталони и й се виждат дългите косми на краката и под мишниците като е с потник.Беше направо гнусно да я гледаш
    Едно момче от нашия клас пък се възбужда от такива . За всеки влак си има пътници спокоино ! Тои ще я лиже по космите на краката , а тя в същото време ще си подстригва космите под мишниците . Ууууууууууу гнусари ,ще изпаткам ......

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Maika kat bqh na 12 vika be ne se brasni,ne che me komandva ,nedei ,ama az si se obrusnah,govorq za krakata!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен
    Причината си е в теб. Щом те контролира и за тези неща. Ако ми беше казала такова нещо, така щях да я отрежа, без да ми пука. На тия теми никои нищо не може да ми каже....

Re: Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.

Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    zdarveite imam problem i to ne malak problema e sledniq maika mi ne mi dava da si brasna nito krakata nito podmishnicite..nz kakvo da pravq oshte ot minaloto lqto sporim ii ne mi dade i cqlo lqto hodih kosmata i mi se smqha no veche ne moga da traq lqtoto ne moga da hoq po teniski potnici zashtoto kato si vdigna rakata i kakvo da vidish 1 ton kosmi ne moga da hodq s poli zashto krakata mi sa celite kosmati ta eo glavnata chas dori tq ne see brasnala nikoga samo pod mishnicite se brasne a krakara i sa v kosmi zashtoto ako sam se obrasnela shtqla dam da prlichan na k***a kato sam porasnela sama shtqla sam da razbera nqmam priqteli nito nisho s grima sashtata rabota ama bez nego ne e tolkova fatalno nz kakvo da pravq ako sam se obrasnela shtqla da me izgoni ot kashti oxx ne moga poveche samo se karam tatko nishto ne kazva po vaprosa tragichna istoriq molq posavetvaite me kakvo da pravq imam chyvstvoto che veche ne me obicha
    Или тая тема е бъзик или си пре*бана якооооооо МУХАХАХ
    btw един съвет се пак - грозно е според мен момиче да се бръсне ... хващайте епилаторите или вървете на кола маска ..... та дори аз не си позволявам да си бръсна краката дето съм момче, какво остава за вас ? След време ще трябва през ден да го правите...

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Maika kat bqh na 12 vika be ne se brasni,ne che me komandva ,nedei ,ama az si se obrusnah,govorq za krakata!
    Извинявай, ма ти ся на колко си ? Повече от 13 не ти давам

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    АБЕ МОМИЧЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ.......Щом майка ти не дава да си махнеш космите,какво ли ще ти забрани като си хванеш гадже или искаш да учиш нещо,което на нея не и харесва.........щом за такива дребнави неща се бърка в животата ти,какво ли остава за важните решения,който трябва да взимаш сама.....................Кажи и дса си гледа живота и да те остави на мира.Ако тя иска цял живот да си ходи космата и с тъпите и разбирания,ти не си длъжна да последваш примера и........ ебати и майката........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Абе обрасни си се бе.. Съмнявам се майка ти да те изгони то вас,защото си се обръснала! Споко,направи това , което искаш! Обясни на майка ти, че вече си достатъчно голяма , за да решаваш какво да правиш с тялото си.

П.С. Използвай епилатор или кола маска!

А майкати какво по - точно я интересува тая работа? Бръсни си се под мишниците и си обезкосмявай краката това не е нейна работа. Аз дето съм момче се бръсна под мишниците. Обясни й, че първо е по - хигиенично, второ е по - красиво, трето е по - комфортно.
    И леко с контрата

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Никога не си позволявам да давам съвети на абсолютно непознати какви да са взаимоотношенията им с техните роднини , които също са ми абсолютно непознати ... но това просто ... ако е истина , НЕ Е НОРМАЛНО !
    Не мога да си представя ква е тая майка , дето варди 15 годишната си дъщеря в банята !!! И не и дава да се обезкосмява !!!
    Кажи и "Майко , а може ли да си измия зъбите??" , " А ще ми обършеш ли дупето като изляза от тоалетната мамо?"
    К'ви са тия глупости бе , я слушай , щом искаш да поддържаш външния си вид с тая елементарна процедура като обезкосмяването , няма нищо по нормално от това на твоята възраст ! Ако бръсненето майка ти ти го забранява , не ми се мисли по нататък до какъв етап от живота ти и за какви неща ще се мъчи да те контролила. Абсолютно загърби тая нейна забрана.

Град
    in my world!
    МАЛЕЕЕЕЕЕ АКО ИМАХ ТАКАВА МАЙКа щях да полудея нз ОТГОВАРЯЙ И И ТИ БЕ МОМИЧЕ ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМА!!!!!!!!!! МАЛЕ ПЪК ДА СЕДИ ДО ТЕБЕ ДОКАТО СЕ СЪБЛИЧАШ ОЛЕЛЕ Боже!
    НЗ КАК Я ТРАЕШ ДО СЕГА ако бях на твое място щеше да има 3 световна у нас!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Говори с нея и и обесни как сЪ чувстваш..После ако пак не склони..го направи без тя да знае.Не вярвам да тЪ изгони от вас..се пак ти е майка би трябвало да проеви разбиране
    Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Едно момче от нашия клас пък се възбужда от такива . За всеки влак си има пътници спокоино ! Тои ще я лиже по космите на краката , а тя в същото време ще си подстригва космите под мишниците . Ууууууууууу гнусари ,ще изпаткам ......
    Оо Май Готт УжАссс

Град
    `In Hell`
    Ако нищо друго непомага направи го без да и казваш

я са успокойте малко ве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си