- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.
Аз си бръсна краката бе,ся тука футболистически исотрии..не става играем мач и глдат на някви женски..там космърлаци,те такива харесват само..та са обръснааме целия отбор..тренера ни викаше педали..тая майка да я гръмнеш и е малко..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Да си момче - да не дава.Ама за момиче тва е прекалено.Просто започни да си се бръснеш/епилираш/ където си решиш и тва е.Като вземе да ти се кара просто я игнорираш.
ОМГ>>![]()
![]()
![]()
Какво се чудиш бе момиче.. Давай ..
Каква е тая майка ??!
ТА това е.. нещо.. олеле.. направо не мога да повярвам.
Ти си на 15..
![]()
Шат на патката главата .... бръсни се без да питаш .... ще вика ще вика колко ще вика ... ще спре накрая ... успех![]()
ПС : приятелки няма ли майка ти .. говори с някоя приятелка .. да и налее акъл и на нея![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хах на 14 съмПървоначално написано от kurupta
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
не знам сега не ти дава да се бръснеш мн ми е интересно като почнеш да правиш секс тя кво с лампа ли ще ви свети ?!?!?! Или ще те направи монахиня?!?! Не бива да и позоволяващ да те комндва по тоя начин! Вземи се в ръца и направи нужното!![]()
![]()
![]()
Ма бръсни ги ве гъзи, след 2 години света крив ше ти се сториПървоначално написано от term0t0
За туй въри на кола маска или фащай епилатора
Е ти защо питашш майка си,отиваш купуваш си бръсначка или кола маска и си решаваш проблема с космите,все пак не може да ти каже какво да правиш с тялото си.....
Е ти защо питашш майка си,отиваш купуваш си бръсначка или кола маска и си решаваш проблема с космите.
Лелеле това е ужас ! Я не я слушай .. То едно , че е гадно на вид ами и лятото като се потиш мирише .. Пък и на плаж с косми леле .. Майка ти постъпва доста глупаво![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Нашите никога не могат да ми кажат , какво да правя с тялото си!
Махни ги... не слушай майка ти , че ще те изгони от вас... това няма как да стани...![]()
ще ходиш космата бе
ako tolkova te e strah ot maika si i tuk ne polu4ava6 dobri s1veti za6to ne se posavetva6 s tovi oriqtelki se nqkak 6te ti pomognat :) :)
Хора, с такава майка като нейната колко лесно мислите, че е след 15 години подобен тормоз да й се противопостави?
Според мен е по-добре да поговориш с нея, да я светнеш полееека, че вече никой не чака до 18, за да се обезкосми, и че в крайна сметка това ти насажда комплекси и е вредно за теб самата като характер.
ОМГ !!! Shit happens.. кажи и, че идва лято, неможе да ходиш като мауглиЧудно ми е, тя не ходи ли на работа.. толкова да нямаш 1 "свободен и самотен" час да се оправиш?
![]()
Въобще не я слушаи не можеш да ходиш все едно си от джунглата, а и както казаха идва лято вземе една самобръсначка или епилатор и готово. Не може майка ти да ти забрани да се чустваш добре.![]()
лаллужас !
мойта сама ми предложи да използвам епилатора,ам айде краката по така ама подмишниците се изпотяваш и е ужасно ,поговори с нея
* пък и защо да приличаш на курва,та ти си момиче и е нормално да се бръснеш да не си маймуна я
айде успех![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
майка ти има странно мислене...
направи го без да я питаш, че то си е срам така..100% няма да те изгони от вкъщи, заради това.
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
Хората в света мъже, жени се бръснат къде ли не....![]()
Шокирана съм как може да има такива хораТя съсипва теб .... Според мен направи го и готово! Няма да те изгони от вас или най - малкото говори без да те е страх
![]()
![]()
![]()
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
lelele zaklevam se po golqma prostotia ne bqh 4ela hahah maika ti ne ti dava da se obeskosmqva6 buhahahah mu dr moita maika kakto i pove4eto jeni po neinoto vreme(moita e po vazrasna)sa se brasneli samo lqtno vreme tq mi go e kazvalai primerno as kato zema epilatora i tq mi vika tfa onova....NO ti si luda kak moje dase saglasi6 taka zima6 samobrasna4kata i tfa e a puk ako za tova i se dava6 predstavi si natam kvo sledva-izlizania mom4eta i tn....pomisli
![]()
Просто го направи...Няма какво да мислиш повече,постави майка си пред свършен факт.Тя ще разбере,че вече не си толкова малка и можеш сама да взимаш решения.Според мен ще си промени мнението за теб...пак ще мисли,че си "маминото детенце" всички майки мислят така за децата си,колкото и да са големи,но все пак тя ще разбере ,че порасваш и според мен ще се примири с това,че се обезкосмяваШ
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3