- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.
МАЙкати е луда...Толкова е нехигиенично да не се обезкосмяваш !!!!!!!!!!! Кажи и да се прегледа и си махни космите дори против волята и !
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Щом като говориш с нея не става значи давай по другия начин кажи и : Мамо ще се обезкосмя!
тя: няма.. (илинещо такова)
ти и кажи: еми съжелявам няма да ходя космата зимаш си парите и още в същия момент отиди на КОЛА МАСКА не си бръсни краката за нищо на света! под мишниците става но краката недей ! а да видим дали ще те изгони а ако те изгони говори с някоя фр за секи случай да спиш за 1-2 дена при нея и тя като види, че не ти пука за мнението и и ще си идеш във вас! незнам дали ти помогнах ама аз бих направила така айде пиши като се опраиш и кажи какво е станало късмет!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе майка ти има мислене кат некоя жена от 1678 година.Направи го и да не ти пука.Няма да те изгони от вас.Дори не разговарай с нея а го направи щото никое момче не харесва да има до себе си некво космато момиче![]()
![]()
![]()
явно майкати иска да има дъщеря тарзан![]()
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
Ужас! Това е съпер голям майтап!Не е вярно, нали?
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Гадно е, оба4е аз мисля, 4е трябва да се разбереш с майка си, защото, ако си направиш кола маска и нещата станат зле не съм сигурна, че ще можеш да разчиташ на приятелките си (зависи какви са)! Нямаш ли някоя леля (сестра на майка ти) или по-голям брат или сестра? Те може да се застъпят за теб пред нея! Ина4е кола маска НАВСЯКЪДЕ! Ник'ви бръсна4ки... Поне аз така те съветвам!
Успех! И помни ние сме хора, за да общуваме!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от toni_nemezis
![]()
![]()
предлагам ти просто да не я питаш направи го сама..това си е все пак тфой живот..а и така те злепоставя пред всички
щом е нужно го направи без нейното разрешение, а после като забележи й кажи, че не ти е приятно да ходиш небръсната, че не се чувстваш комфортно, ако започне да ти се кара не обръщай внимание и се бръсни когато имаш нужда без да се притесняваш
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
+++1
NE Q PITAI ! TVA SI E DO HIGIENA...![]()
![]()
![]()
Осъзнавате ли че "авторката" не е писала от няколко страници .... това ми мяза на бъзик нищо лично ако е истина...
Ако не е ебавка,кажи на майка си, че всички ти се подиграват и това те депресира, губиш приятели, самочувствие и още 100 такива работи със сигурност няма да е ЗА това!
Всичко е добре,когато свършва добре!
абе ходи се обръсни сама...кво толкова в най-лошия случай ще изтърпиш едно зверско каране и тва е... айде успех
Не се притеснявай,поговори малко с нея...обясни и че да си епилираш тялото е нормално и ,че няма човек на твоята възраст ,който да не го прави! Ако не е съгласна опитай пак! Кажи и ,че не ти е приятно да ходиш космата и да ти се подиграват.Ако и с това не стане опитай сама да си ги махнеш...А пък вие дето постоянно казвате прави това прави онова не ви упреквам но ако майка и почне да я лишава...ами ако се държи гадно с нея..да не мислите чи на 15 е много лесно да излезеш на глава с майка си....така че недей много да разпускаш юздите и да и се противопоставяш на майка си просто върши всичко спокойно и ако ти каже нещо или ти се скара или те набие,трай си...оттам нататък всичко ще си дойде на мястото!![]()
Кажи и ,че не може постоянно да контролира живота ти![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Обясни и,че вече не си малко момиченце и че връсниците ти го правят, а теб те е срам пред тях и да се надяваме,че ще те разбере...успех![]()
просто го направи без да я питааш !![]()
... no comment ...
Майка ти да не е отраснала в концлагера на хитлер,като гюлетласкачка?!![]()
btw Момче съм,не че имам намерения да се бръсна,ама за карата ми дава..Вика ми:
-Футболист си бе..Нали ше стааш новия бекъм![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
направи го без да ти пука и ако те закачи и кажи,ч е нямаш никакви приятели, че хората ти се подиграват и те отблъскват заради това, сигурна съм, че ще се примири![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
.........
КАк може да има такива хора... то си е направо за подигравка...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ох,боже всяка майка е така до някаква степен,но твоята вече е трагичен случай...Аз ако бях на твое място изобщо нямаше да я слушам и щях да си правя каквото искам.Тя тря да е много назад с нещата,да не живеем в 18 век ве
Вече дори и мъжете взеха да се обезкосмяват....
пък да не говорим за жените.Като видиш някоя жена която не се обезкосмява,първо е адски грозно,второ гнусно е и трето но не на последно място никой няма да се впечатли от нея
Направи го и да не ти дреме бе
![]()
i moita edno vreme ne mi dava6e da si oskybq vejdite no kato doide da me pribere ot selo az i frendkata mi ve4e bqxme se oskybali i ko moje d napravi...a i bqx gi dokarala ednakvi i ne bqx ostaela 2 kos1ma samo nali da e grozno i tq ne mi se kara.dori posle zapo4nax da oformqm i neinite za6toto neq poprincip q be6e strax i sega i dvete se skybotim.a za br1sneneto s16tata rabota-p1rvo ne dava6e az taino prosto go pravex i ne povdigaxme v1prosa i tq taka si svikna.... a tezi koito s1vetvat da polzva kola maska ili epilator sa mi mn interesni.zna4i ako ide na kozmetik ok v1preki 4e baq 6i se oxar4i a maika i edva li 6e q sponsorira.a ina4e kak 6te po4ne da skybe topli maca....... maika i nq i pozvoli a epilator...6tom ne i dava i ne se obezkosmqva maika i edva li imat v tqx epilator a maika i nq da i kypi v vseki sly4ai.t1i 4e kato za na4alo br1snene a kao svikne maika i s mis1lta ve4e 6te e lesno
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз започнах да се обезкосмявам в началото на 5-ти клас без знанието на майка ми. В последствие тя разбра (към края на 5-ти клас) и само ми каза , че не ми било трябвало , и че съм била малка , ама аз и викам ''космата ли да ходя'' и тя нищо . .
Поговори с майка си и и кажи че в това да се обезкосмяваш няма нищо к**венско , и че просто ще изглеждаш по женствено. А за грима , мойта често ми викаше , ама аз не я слушах . . накрая се отказа да се занимава , обаче все още не ми разрешава да ходя с грим на училище , ама и т'ва го правя (когато е на работа няма как да ме види , а когато не е просто се гримирам в училище и преди да се прибера се изчиствам)
П.п под грим имам предвид черен молив и понякога сенки (за себе си говоря)
Bon Jovi - Always