.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Град
    Near To Hell
    ujass po dobre go napravi bez tq da znae vse pak e grozno da si kosmata
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    абе момиче майка тив ред ли е?! аз пък си се епилирам редовно ?! таа тя майка тии кво иска една горила в къщи ли кво кажи и нека да се постави на твоето място и да види как се чувстваш!аз ако бях на твое място щях да се обръсна и кат почне ми крещщи ще и кажа да върви да са гръмне ! айй успехх с махането на космалаците

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Отиваш на 4-ти километър и помолваш най-учтиво да дойдат до вас с усмирителната риза да я взимат. Или при куките и жалба за тормоз. Или на неправителствените организации... абе има къде. А аз като бях малък и ми правеха проблем за нещо, правех после сериозни проблеми. Запалих на комшията колата, счупих джамовете, натроших много неща... и от тогава не ми правят забележки... просто съм много гневен!

Според мен си все още малка да се браснеш..дори и да се епилираш . Изчакай да станеш на 11,12 години и токава..не ги бръсни, а ги епилираи

Град
    bulgaria
    Най-добре да поговориш с нея и да й обясниш как стоят нещата:че те е срам,че се чувстваш неудобно и т.н.А ако тя не те разбере ,заведи майка си в някой козметичен салон и там козметичката ще й обясни разни методи и може дори да даде някой съвет .В краен случай действай сама!Няма да ти се разсърди много,все пак си й дете .Успех!!!

Цитирай Първоначално написано от kamucheto0
    Според мен си все още малка да се браснеш..дори и да се епилираш . Изчакай да станеш на 11,12 години и токава..не ги бръсни, а ги епилираи
    Че тя по ника и съдя че е на 15 Колко да чака
    Наистина,да земат да я преберат тая жена някъде...
    Действай на своя глава,или поговори с баща ти,баба ти...с някой друг НОРМАЛЕН член на семейството.....

Ама проблем идва и с парите примерно веднъж ще вземе 20лв. ама втория път? а третия..!? а и тя каза че майка е казала, че ако го направи ще я изгони от къщи..и това трябва да се вземе под внимание
    Щастието на човека е в малките събития..!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    абе и мойта имаше против /е.. не ми е играла някакви сцени просто си го каза че не ще и тва е /
    обаче един слънчев ден видя че съм сторила 'прегрешението' и ми каза 'е.. добре де щом искаш хубаво,айде бягай ся че имам работа..'

относно проблема на авторката: като гледам кво си писала недей така изневиделица, майка ти може и да не е толкова добричка /нищо лично../
    попитай я защо не ти дава бла-бла и все ще постигнете консенсус
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на vagarious
    Кажи на майка си, че това е лична хигиена.Как в тея жеги ще ходиш така!? Подхвърли и още 1-2 пъти и ако не е съгласна го направи без тя да знае.В крайна сметка няма да си така цял живот.Какво остава, ако започнеш полов живот!? Не разбирам майка ти...
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Идиоти вижте от кога е темата

не ти дава 'шот пишеш на латиница

Олелее горката тии... аз ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че и други момичета от тфоя клас се епилиратт както беше написала а ако е мн лоша недей да си правиш експеримента без да я питаш ... ама все пак още си малка изчакай малко : )
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Мега фен
    кво стана, избръсна ли се?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бащата не дава да си бръсна лицето, ама кой го пита - утре вземам бръсначката и ше си оставя само брадичката

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Идиоти вижте от кога е темата

Видях от кога е,ама е толкова фрапираща,че не се сдържах да пиша

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Винаги са ми били странни такива родители.....без значение момче ли е момиче ли е това си е тяхното тяло,могат да си го правят каквото искат.И в моя клас имаме един такъв,на който баща му не дава да си бръсне мустака..комична картинка .От друга страна пък никой тука не знае какво е да живееш 15 години под тормоз..едва ли е толкова лесно изведнъж да се опълчиш...В крайна сметка аз мисля че темата е ебавка,но действително има такива случай,виждал съм жени с мустаци,с бради(ама такива бръснати,точно като на мъжете) ....да се надяваме,че еволюцията ще се справи с това.. .

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от _SwEeT_
    amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidi
    И краката. Сега е студено, не ти се налага да ходиш по къси панталонки или поли. Така че давай
    ami da ama kato vlizam da se kapq vinagi idva pri men kogato sam se sablqkla i stoi dokato ne vlqza prosto sam se predala veche nqma da izlizam ot kashti golqma sam a az neq qvno sam bebe
    ужас ... тя и на мене майка ми не ми даваше, ама аз действам вече без да питам за краката водихме 1 година преговори и ми разреши естествено ... след толкова мрънкане

а за подмишниците още не знае

а да ми влезе в банята ще я гръмна
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

пхааааахахахахахаха Оле тва ме уби и да ти кажа не се смея на изкуфялата майка, а не тебе, защото я слушаш!
    Мила да не ти пука какво говори, нали не си мислиш наистина, че тя ше те изгони... Това си е лично твое тяло и ако искаш ще си боядисаш космите на подмишниците сини и всеки път, когато си вдигнеш ръката, хората ще стоят ето така -> ! Остави я тя да си ходи космясала като горила и да си спазва болните разбирания, ти си се бръсни и си се гримирай и квото искаш прави със себе си!
    Мене лично нещото, което най-много би ме отвратило от един човек (независимо дали е жена или мъж) е да има косми на подмишниците - тва просто като го видя и не мога да ти опиша как ми се И не съм само аз!
    Айде успехчета!

ПП. По-добре ги махай с епилатор, отколкото с бръснача!

Град
    софия
    Не я слушай, бе момиче
    Епилирай си се

емм нз аз съм на 11 се епилирам но и аз имах проблеми с мама.. мн беше трудно да я разобеда! ууспехх

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    майка ти е много задръстена и тъпа как може да не позволява на момиче което ще става 10 клас да не се обезкосмява и гримира..няма нищо к*рвенско в това краката ти да са гладки или да сложиш малко гланц. Разбирам да беше на 10-11 години ама ти след 2 години стааш на 18 не моа разбера ква такава майка ще се държи така

Кажи и че всички нормални момичета правят така че те е срам и не можеш да се покажеш така и че всички ти се смеят и не искат да те заговорят. Ако можеш и се разплачи. Ама не и крещи а като е в добро настроение поговори с нея
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    не виждате ли откога е темата сигурно досега се обезкосмила 50 пъти

Майка ти ако ти забрани да си миеш зъбите ще го изпълняваш ли? Изобщо да не ти пука. Покажи малко твърдост и направи, каквото смяташ за нужно.

Град
    Gabr0v0
    аз мойта я навивах и тя ми са прави... и аз и викам "ми като не ми даваш к'во, аз пак ще се обезкосмя" и така...
    опитай се да поговориш пак с нея, кажи й че те е срам да ходиш с къци гащи/пола, дано да те разбере. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си