- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.
ujass po dobre go napravi bez tq da znae vse pak e grozno da si kosmata![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
абе момиче майка тив ред ли е?!![]()
аз пък си се епилирам редовно ?! таа тя майка тии кво иска една горила в къщи ли кво кажи и нека да се постави на твоето място и да види как се чувстваш!аз ако бях на твое място щях да се обръсна и кат почне ми крещщи ще и кажа да върви да са гръмне !
![]()
айй успехх с махането на космалаците
Отиваш на 4-ти километър и помолваш най-учтиво да дойдат до вас с усмирителната риза да я взимат. Или при куките и жалба за тормоз. Или на неправителствените организации... абе има къде. А аз като бях малък и ми правеха проблем за нещо, правех после сериозни проблеми. Запалих на комшията колата, счупих джамовете, натроших много неща... и от тогава не ми правят забележки... просто съм много гневен!
Според мен си все още малка да се браснеш..дори и да се епилираш . Изчакай да станеш на 11,12 години и токава..не ги бръсни, а ги епилираи![]()
![]()
Най-добре да поговориш с нея и да й обясниш как стоят нещата:че те е срам,че се чувстваш неудобно и т.н.А ако тя не те разбере ,заведи майка си в някой козметичен салон и там козметичката ще й обясни разни методи и може дори да даде някой съвет.В краен случай действай сама!Няма да ти се разсърди много,все пак си й дете
.Успех!!!
![]()
Че тя по ника и съдя че е на 15Първоначално написано от kamucheto0
Колко да чака
![]()
Наистина,да земат да я преберат тая жена някъде...
Действай на своя глава,или поговори с баща ти,баба ти...с някой друг НОРМАЛЕН член на семейството.....
Ама проблем идва и с парите примерно веднъж ще вземе 20лв. ама втория път? а третия..!? а и тя каза че майка е казала, че ако го направи ще я изгони от къщи..и това трябва да се вземе под внимание
Щастието на човека е в малките събития..!
абе и мойта имаше против /е.. не ми е играла някакви сцени просто си го каза че не ще и тва е/
обаче един слънчев ден видя че съм сторила 'прегрешението' и ми каза 'е.. добре де щом искаш хубаво,айде бягай ся че имам работа..'![]()
относно проблема на авторката: като гледам кво си писала недей така изневиделица, майка ти може и да не е толкова добричка/нищо лично../
попитай я защо не ти дава бла-бла и все ще постигнете консенсус![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Кажи на майка си, че това е лична хигиена.Как в тея жеги ще ходиш така!?Подхвърли и още 1-2 пъти и ако не е съгласна го направи без тя да знае.В крайна сметка няма да си така цял живот.Какво остава, ако започнеш полов живот!?
Не разбирам майка ти...
![]()
Big or small, lies are lies!
не ти дава 'шот пишеш на латиница
Олелее![]()
горката тии... аз ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че и други момичета от тфоя клас се епилиратт както беше написала
а ако е мн лоша недей да си правиш експеримента без да я питаш
... ама все пак още си малка изчакай малко : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
кво стана, избръсна ли се?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
бащата не дава да си бръсна лицето, ама кой го пита - утре вземам бръсначката и ше си оставя само брадичката![]()
Първоначално написано от D12Respect
Видях от кога е,ама е толкова фрапираща,че не се сдържах да пиша![]()
Винаги са ми били странни такива родители.....без значение момче ли е момиче ли е това си е тяхното тяло,могат да си го правят каквото искат.И в моя клас имаме един такъв,на който баща му не дава да си бръсне мустака..комична картинка.От друга страна пък никой тука не знае какво е да живееш 15 години под тормоз..едва ли е толкова лесно изведнъж да се опълчиш...В крайна сметка аз мисля че темата е ебавка,но действително има такива случай,виждал съм жени с мустаци,с бради(ама такива бръснати,точно като на мъжете)
....да се надяваме,че еволюцията ще се справи с това..
.
ужас ... тя и на мене майка ми не ми даваше, ама аз действам вече без да питамПървоначално написано от nikoleta93
за краката водихме 1 година преговори и ми разреши естествено ... след толкова мрънкане
а за подмишниците още не знае![]()
а да ми влезе в банята ще я гръмна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
пхааааахахахахахахаОле тва ме уби и да ти кажа не се смея на изкуфялата майка, а не тебе, защото я слушаш!
Мила да не ти пука какво говори, нали не си мислиш наистина, че тя ше те изгони...Това си е лично твое тяло и ако искаш ще си боядисаш космите на подмишниците сини и всеки път, когато си вдигнеш ръката, хората ще стоят ето така ->
! Остави я тя да си ходи космясала като горила и да си спазва болните разбирания, ти си се бръсни и си се гримирай и квото искаш прави със себе си!
Мене лично нещото, което най-много би ме отвратило от един човек (независимо дали е жена или мъж) е да има косми на подмишниците - тва просто като го видя и не мога да ти опиша как ми се![]()
И не съм само аз!
![]()
Айде успехчета!![]()
ПП. По-добре ги махай с епилатор, отколкото с бръснача!![]()
![]()
![]()
Не я слушай, бе момиче
![]()
Епилирай си се![]()
емм нз аз съм на 11 се епилирам но и аз имах проблеми с мама.. мн беше трудно да я разобеда!ууспехх
майка ти е много задръстена и тъпакак може да не позволява на момиче което ще става 10 клас да не се обезкосмява и гримира..няма нищо к*рвенско в това краката ти да са гладки или да сложиш малко гланц. Разбирам да беше на 10-11 години ама ти след 2 години стааш на 18 не моа разбера ква такава майка ще се държи така
![]()
![]()
![]()
Кажи и че всички нормални момичета правят така че те е срам и не можеш да се покажеш така и че всички ти се смеят и не искат да те заговорят. Ако можеш и се разплачи. Ама не и крещи а като е в добро настроение поговори с нея
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
не виждате ли откога е темата сигурно досега се обезкосмила 50 пъти
Майка ти ако ти забрани да си миеш зъбите ще го изпълняваш ли? Изобщо да не ти пука. Покажи малко твърдост и направи, каквото смяташ за нужно.![]()