- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.
кат не ти дава направига сама и на мен маиками ми опяваше ма накрая сама го направих и от тогава вече ми дава
krasi
Това е ненормална работа. Майка ти каква жена е??? Та дори и от хигиенна гледна точка е по-добре да се обезкосмяваш . Нямам думи просто.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
пфф.. смятайй напрао нечовешко..
![]()
хаьх аз сам момче че нищо не ми казаха като си обръснах краката .. даже и лицето си обръснах за сефте без да ги питам .. тва си е нормално .. пак за момиче .. е задължително ;D
Първоначално написано от eveto_xx
ахаа... Махай ги с кола маска та при свършен факт какво ще ти каже!?
НЕ ГИ БРЪСНИ!![]()
Направи го без да знае (иначе ще трябва да чакащ до 18 години за да ги махнеш) Аз в 6-ти клас и взех епилатора и се епилирах ,после няма връщане назад!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Всичко идва от начина, по който поднасящ информация. От доводите и желанието ти. Никога не е невъзможно да убедиш някого за нещо. Особено що се касае за собственото ти тяло.
Щом 80 годишният ми дядо приветства идеята да имам синьо по косата си (и да харесва един нюанс на цикламеното преди), значи всичко е възможно.
Пък ако не стане - действай без притеснение. Но от сега да знаеш - майка ти има сериозни проблеми. Недей да вземаш мнението й, недей да се интересуваш особено от нея. По-делови отношения ще бъдат по-полезни за теб в бъдеще.
косматко ли си още, бе маци![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук