.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 134 от общо 134
    кат не ти дава направига сама и на мен маиками ми опяваше ма накрая сама го направих и от тогава вече ми дава
    krasi

Това е ненормална работа. Майка ти каква жена е??? Та дори и от хигиенна гледна точка е по-добре да се обезкосмяваш . Нямам думи просто.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

пфф.. смятайй напрао нечовешко..

хаьх аз сам момче че нищо не ми казаха като си обръснах краката .. даже и лицето си обръснах за сефте без да ги питам .. тва си е нормално .. пак за момиче .. е задължително ;D

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Това е ненормална работа. Майка ти каква жена е??? Та дори и от хигиенна гледна точка е по-добре да се обезкосмяваш . Нямам думи просто.

ахаа... Махай ги с кола маска та при свършен факт какво ще ти каже!?

НЕ ГИ БРЪСНИ!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Направи го без да я питаш! Не виждам друг избор... А бтв не си бръсни краката, а позлвай кола маска или епилатор. Ефекта е по-дълготраен.
    А майка ти какво има против обезкосмяването?

Направи го без да знае (иначе ще трябва да чакащ до 18 години за да ги махнеш) Аз в 6-ти клас и взех епилатора и се епилирах ,после няма връщане назад!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Всичко идва от начина, по който поднасящ информация. От доводите и желанието ти. Никога не е невъзможно да убедиш някого за нещо. Особено що се касае за собственото ти тяло.

Щом 80 годишният ми дядо приветства идеята да имам синьо по косата си (и да харесва един нюанс на цикламеното преди), значи всичко е възможно.

Пък ако не стане - действай без притеснение. Но от сега да знаеш - майка ти има сериозни проблеми. Недей да вземаш мнението й, недей да се интересуваш особено от нея. По-делови отношения ще бъдат по-полезни за теб в бъдеще.

Мега фен Аватара на ameli
    косматко ли си още, бе маци
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си