- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години започнахте да пушите??????
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз съм заклета НЕпушачка и като вида някое 12 годишно да пуши ми се повдига...
ПП- много е модерно няма що... вече са на мода хората, които не пушат, защото са 3 пъти по-малко...
На 16 съм .. Не пyша .. Беше модерно едно време , но днес не е .. И съм горда , че нямам този гаден за здравето навик
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+1Първоначално написано от vesito13
To infinity and beyond.
За пръв и последен път някъде на 12 опитах от наргиле (или както се казва) с мента, ама пак беше ОТВРАТИТЕЛНО

не съм почнал бе !?

по4нах да пуша на 15:P
Лятото преди 7-ми клас, значи наааааа 13 (?) или на 14

3 клас бях когато ме научиха да пуша. След това 5 и 6 клас малко прекъсване и лятото пак ги почнах. Ся вече съм 8 клас и си пуша спокойно. Знам че цигарите не са полезни ама кво да се прави... човек се пристрастява към тях.
Защо си мислите, че въобще сме започвали !?
Авторката - лигла!
Don't tell me what I can or can't do !

samo da te svetna Boyd ne sum ligla i are samo da ne se obijdame kato ne ti iznasq ne6to po dobre ne pi6i po taq tema be.nqma6 pravo da
govori6 taka za nqkoi koito dori ne poznava6.

Когато бях на 7 ,но само един път беше и сега не пуша ,а и немога .
амиии някъде 1-2 месеца преди да направя 15
което ще рече 2-рия срок на 8-ми клас...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

не пуша
на 14 тоест сега
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Еми в пети клас...обаче тогава не бях все още така запалена и редовна пушачка,но към края на 6-ти началото на 7-ми .. нещата станаха по - сложни .. яд ме е!

Аз не пуша и не смятам да пуша.Немога да дишам направо ако запаля.А пък и не изпитвам никакво удовлетворение като пуша.
Пуша от малко преди да стана на 14,не се гордея с това,нито смятам,че е "гъзарско"..просто мисля,че живота е един и всеки трябва да си го изживее както иска..
Започнах като на шега и стана тя каквато стана........сега пуша доста сериозно,ама се опитвам да ги спра,за сега без много успех,но все пак имам желанието,малко ми е слаба волята ама....

Никога не забравяй кой си!!!
Бях в началото на 14 - 8ми клас. Сега съм 9 и пуша редовно. Кофти ми е че ги почнах, ся няма спиране. Колкото и проблеми да иам колкото и наказания от наще аз въпреки това пуша и дори не знам защо го правя? Пфх.... Вече 3та година.... и тръгнах да ходя пеша на даскало и да са връщам за да може по някакъв начин да ми са оправи дроба. На ден извървявах по 20 км от нас до даскало и 20 км обратно- отнемаше ми 1 час отиване и 1 час връщане. Когато бягах обаче имах проблеми и се изморявах адски бързо.