- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вкууусни гланцове
аз съм с такъф мнн е готин амаПървоначално написано от Kalena
![]()
![]()
![]()
малко наподобява грейфрута ама е по як
![]()
![]()
мда на Avon ама вече го няма в каталога а толковва исках да си поръчамПървоначално написано от Umbrella
![]()
![]()
![]()
![]()
И двата вида на Нивеа ги имам, много са хубави, но те само миришат, НЯМАТ вкус!Първоначално написано от DiScOnEcTeD
Тези балсамчета ги има в нетната оферта към 7 каталог. Попитай своя представител дали ще може да ти го поръча( защото нетната офета попринцип е само за представители). Цената им е 1,99.Първоначално написано от DiScOnEcTeD
За разлика от другите те имат наистина сладък вкус.
1,99![]()
az го гледах за около 8 ..
На Ейвън всички са сладки и вкусни...![]()
предпочитам тях !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз съм разбрала грешно, мислех за сладките басалмчета.Първоначално написано от DiScOnEcTeD
Тези на Ейвън дето са с меновото - има такива в каталог 7 за 7,50.
![]()
на ейвън имаше с вкус на шоколад-страхоооотен!
и пак на ейвън има едни балсамчета за устни,аз имам с ягода и диня,супер вкусни са.![]()
И аз съм попадала на такива момчета.Дето не обичат гланца.Лепкаво и гадно билоАма пък някой им се кефят :P
А по темата всички гланцове са ми вкусни,ама чак така мноо да се кефя на вкуса им...не се сещам да съм имала такъв![]()
паля си голфа и отивам в китен![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
ммммда шоколадовите на AVON ...и Nivea също са вкусни де![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ами аз използвам на Нивеа балсамчетата (най-вече череша) , но като вкус най-ми харесва грейпфрута ии бтв на някои места са по 7 и кусур лв![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
И аз ползвам на Nivea балсамчето с грейпфрут![]()