Първоначално написано от
SofiaRegularCunt
отдавна не бях чел толкова добра статия,с толкова болезнени истини,макар и казани твърде общо.
но в крайна сметка нещата са точно такива. нашето поколение,което според мен включва и родените от края на 80-те (щото ние дефакто също не сме живяли активно по време на комунизма,даже почти нямаме спомени),е точно такова,каквото го описаха...
самия аз съм си мислил тия неща,но е друго като някой друг го потвърди,че е така. ние сме неориентирани,не знаем за какво живеем,за какво се борим,единствено знаем как да сме консуматори - на това ни научи обществото,родителите,меди ите,училището... да консумираме... и нищо повече.
в училище ни наливаха/наливат знания на килограм,знания,които реално после не ни трябват изобщо за реализация в живота,а не ни научиха как да се реализираме и за какво да живеем... какво да правим после...
обществото и родителите ни зарязаха,защото да ти дават пари и да ти "четат лекции" не е помощ,това го правят по задължение. не ни помогнаха истински,не ни направляваха...
ние не сме изгубеното поколение... ние сме си тук. ние сме неориентираното и сбъркано поколение,поколението,коет о искат да е точно такова група масони,поколението което нищо да не знае,нищо да не може и само да консумира...
а това,което идва отдолу... поколението на тези,които сега са първолаци... там е страшно... но тепърва ще се убедим лично в това.
п.п. нарочно пиша "ние",а не "вие",да не ме обвини някой,че говоря за другите,без да споменавам себе си. и аз съм в кюпа,всички ние сме жертви на тази схема,според мен добре обмислена от малка група хора и пропусната (изгубена) от обществото,което трябваше да ни възпита и помогне.
тваЙ.