- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Кога ще се оправи България споде вас?
На китай населението не беше ли 1 милиард, а не милион?Първоначално написано от SiegHeil
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
В Словения Хърватска и Унгария ли ще търсиш евтина работна ръка.![]()
Унищожаването на Златната орда не е заслуга само на Иван Грозни ,а на многото московски князе преди него които са направили страната достатъчно могъща.
И да те питам поне 17 години имаш ли?
Абе искали са те да им бъдем изцяло зависими, ама айде. Отделно, че Русия застава на страната на Сърбия доста пъти и преди Втората световна война. И не мога да се съглася, че от съюза ни с Германия е грешка- спомни си точно тогава, че България благодарение на същия този съюз успя да извърши национлното си обединение 1941 г.Първоначално написано от kalashnik
А и днес Германия и Русия поддържат доста добри взаимоотношенения и да не кажа силна дума, но са съюзници. Така че е добре освен съюз с Русия, да търсим такъв и с Германия отново.
На 15 години съм, но имам достатъчно познания, защото съм чел достатъчно книги, и не от някои тъпи романчета, а истински житейски и философски книги.Първоначално написано от Rodolubec
Съветвам те да прочетеш "История на Гестапо на Балканския полуостров", ако още я има, и тогава говори.Първоначално написано от kristo
Има време още доста да изчетеш пък тогава прави план.В момента местата с българско население са част от Беломорска Тракия, почти цяла Македония ,малка част от Западните покрайнини и Северна Добруджа.Въпреки ,че в началото на века българското землище е било доста по голямо но днес голяма част от българите са претопени.
Първоначално написано от kalashnik
Ти искаш да се напълним с жълтури ли? (не че и сега ги няма)
Ако са някакви комунистически измишльотини как германците искали да изтрепят нас и останалите "славяни" изобщо няма и да си правя труда да чета подобни безсмислици.Съветвам те да прочетеш "История на Гестапо на Балканския полуостров", ако още я има, и тогава говори.
Писана е от французин, името му е Жак дьо ЛарюПървоначално написано от kristo
Само да вметна че Западните Покрайнини целите са си с преобладаващо българско население както и Нишката област където пък са 1/3.
Калашник, дай малко инфо какво се разказва в книгата.
Разказва се за плановете на Хитлер след вероятния успешен кай на войната. Тай изрично е упоменато, че Хитлер е нямал никакви планове да подаява територии на която и да е страна, това означава, че Западните покрайнини са ни дадени само под временно административно управление. В книгата се казва също, че е имал идеи за окупирането на Италия и Япония, а те както е известно са били негови съюзници.Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
Бая мощ му трябвало за да окупира целия свят. И сигурно Хитлер въобще не си е давал сметка за съсипаното стопанство след като окупира света.
Нали като го окупира армията му ще е изтощена и като на 100 места едновременно вдигнат бунтове и край със световното гсподство .Ама той сигурно не си е давал сметка за това .![]()
И защо световната войната е започната от Франция и Великобритания като Хитлер е искал да владее света?
Интересно ми е на какви факти се базира това франсе... Щото и техните конспиративни теории са като на американците за Осама бин Ладен...
Отделно съм чел доста документи, ама доказани и цитирани във всеки сериозен учебник по история или въобще исторически труд по най-нова история, в които пише коренно различни неща- няма никакво планирано завладяване на Италия и Япония, никакво завладяване на България или някоя от другите страни-съюзнички на райха. Колкото и да е бил грандоман Хитлер със сигурност е знаел, че сама Германия не може да победи всички(целия свят) и да го завладее ако няма съюзници поне като Япония, Италия, България, Унгария, Румъния, Финландия и т. н. Така че писаното в тази книга ми прилича на поредните изфабрикувани от антинацистите "теории" как Хитлер едва ли не искал да вриви планетата и да изтреби всички до един...
ае калашник и аз съм си мечтал за такива работи като тебе ама чак пък толкоз... това за книгата ти е 100% невярно и чек да ти кажа малко по-реалистичен план за оправянето на държавата
1. Сваляне на турците от властта
2. Изгонване/изселване/изтребване на циганите
3. Премахване на корупцията
4. Стимулиране на икономиката и наливане пари в нея (пример ибама наля 800 милиарда в американската икономика за оправяне на кризата пък на нас само бвп-то ние е 90 милиарда...)
5. Реформиране и модернизиране на армията, купуване на оръжие от Русия
6. Подлагаме турците на гонение и създаване на национална гвардия
и оттука насетне вече почваме да си искаме териториите
7. Настояване на Сърбия да върне Западните покрайнини в противен случай вдигане на въстане
8. Силна пропаганда в Македония и настояване за обединение
9. Призиви за завръщане на българи от чужбина намаляване на емиграцията
10. Стимулиране на ражданията
ае калашник и аз съм си мечтал за такива работи като тебе ама чак пък толкоз... това за книгата ти е 100% невярно и чек да ти кажа малко по-реалистичен план за оправянето на държавата
1. Сваляне на турците от властта
2. Изгонване/изселване/изтребване на циганите
3. Премахване на корупцията
4. Стимулиране на икономиката и наливане пари в нея (пример ибама наля 800 милиарда в американската икономика за оправяне на кризата пък на нас само бвп-то ние е 90 милиарда...)
5. Реформиране и модернизиране на армията, купуване на оръжие от Русия
6. Подлагаме турците на гонение и създаване на национална гвардия
и оттука насетне вече почваме да си искаме териториите
7. Настояване на Сърбия да върне Западните покрайнини в противен случай вдигане на въстание, същото и за Северна Добруджа
8. Силна пропаганда в Македония и настояване за обединение
9. Призиви за завръщане на българи от чужбина намаляване на емиграцията
10. Стимулиране на ражданията
това са най-важните стъпки пък после вече може да си фантазираме за завземане на сърбия и северна гърция и война с турция след тва и румъния после окупация на балканския полуостров, Симеонова България, военен съюз с Русия Китай Индия Германия и Япония... После пък възстановяване на СССР и превземане на Европа и хамериканците и накрая световно господство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обама в момента само надува още сапунения мехур за да не се усети кризата наведнъж,а да стане постепенно така, че да не се досети тъпия американецПървоначално написано от KarlDionic
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
^Абсолютно вярно. Залепената топка след време се къса отново.
Да, много "реалистична" програма имаш и ти- изтребване на циганите... ти май живееш в 14 век? Кой ще ти позволи в днешно време да избиеш циганите, че ми е твърде интересно, НАТО или Русия?Първоначално написано от KarlDionic
Също така настояване пред Сърбия да ни върне Западните покррайнини... Е може и да ги помолим да ни ги върнат, може и да им предложим да ги заложат на покер примерно...
А особено завземане на Сърбия, половин Гърция, война с Турция, абе крайно "реалистично", до няколко години очаквам да стане, даже и по-бързо... Особено войната с Турция с тяхната смешна един милион армия, ние с 35 хиляди ще ги насерем за два дни и ще побием българското знаме в центъра на Анкара...
и нашата армия преди е била 1 милион при условие че тогава сме били 4-5 милиона население...и това за циганите не казах само изтребване
Да така е, по време на Първата световна война сме имали близо един милион армия, но тогава е била световна война все пак, а сега за щастие няма такава.Първоначално написано от KarlDionic
Що се отнася до циганите си има цивилизовани и реални начини да ги накараме да се държат като нормални граждани- задължително образование и работа и ако не спазват тези задължения- лишаване от права все повече и повече до изпадане в пълна немилост. Това е само една точка, но мисля особено важна и реално реализируема.
Цъганите и турците са отлична безплатна работна ръка, ще стане нещо като апъртейда в ЮАР, ама под малко друга форма.