.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    А каква конкретно е далаверата на Китай да прави съюз с нас ?
    Ами ще се оттърве от част от китайите като ги прати тук на работа, и без това изпитват недостиг на храна в момента.
    От 1 400 милиона 1-2 не се усещат особено
    На китай населението не беше ли 1 милиард, а не милион?

Град
    Wonderland
    Няма да е скоро....

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

В Словения Хърватска и Унгария ли ще търсиш евтина работна ръка.
    Унищожаването на Златната орда не е заслуга само на Иван Грозни ,а на многото московски князе преди него които са направили страната достатъчно могъща.

И да те питам поне 17 години имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Кога по-точно сме били против тях, айде дай конкретен пример да видим? И ще ми кажеш ли защо сме били "против тях"? Можеби защото сме били против това да ни превърнат в руска колония... Или това ще кажеш, че е било най-доброто за България.
    Еми те не са ни искали като колония, а като сме били на страната на Германия какво да правят, ще ни атакуват като не са на тяхна страна, за разлика от нас Сърбия си е избирала правилните съюзници, а ние не.
    Абе искали са те да им бъдем изцяло зависими, ама айде. Отделно, че Русия застава на страната на Сърбия доста пъти и преди Втората световна война. И не мога да се съглася, че от съюза ни с Германия е грешка- спомни си точно тогава, че България благодарение на същия този съюз успя да извърши национлното си обединение 1941 г.
    А и днес Германия и Русия поддържат доста добри взаимоотношенения и да не кажа силна дума, но са съюзници. Така че е добре освен съюз с Русия, да търсим такъв и с Германия отново.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rodolubec
    В Словения Хърватска и Унгария ли ще търсиш евтина работна ръка.
    Унищожаването на Златната орда не е заслуга само на Иван Грозни ,а на многото московски князе преди него които са направили страната достатъчно могъща.

И да те питам поне 17 години имаш ли?
    На 15 години съм, но имам достатъчно познания, защото съм чел достатъчно книги, и не от някои тъпи романчета, а истински житейски и философски книги.

Град
    София
    Кога по-точно сме били против тях, айде дай конкретен пример да видим? И ще ми кажеш ли защо сме били "против тях"? Можеби защото сме били против това да ни превърнат в руска колония... Или това ще кажеш, че е било най-доброто за България.
    Еми те не са ни искали като колония, а като сме били на страната на Германия какво да правят, ще ни атакуват като не са на тяхна страна, за разлика от нас Сърбия си е избирала правилните съюзници, а ние не.
    Абе искали са те да им бъдем изцяло зависими, ама айде. Отделно, че Русия застава на страната на Сърбия доста пъти и преди Втората световна война. И не мога да се съглася, че от съюза ни с Германия е грешка- спомни си точно тогава, че България благодарение на същия този съюз успя да извърши национлното си обединение 1941 г.
    А и днес Германия и Русия поддържат доста добри взаимоотношенения и да не кажа силна дума, но са съюзници. Така че е добре освен съюз с Русия, да търсим такъв и с Германия отново.
    Съветвам те да прочетеш "История на Гестапо на Балканския полуостров", ако още я има, и тогава говори.

Има време още доста да изчетеш пък тогава прави план.В момента местата с българско население са част от Беломорска Тракия, почти цяла Македония ,малка част от Западните покрайнини и Северна Добруджа.Въпреки ,че в началото на века българското землище е било доста по голямо но днес голяма част от българите са претопени.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    А каква конкретно е далаверата на Китай да прави съюз с нас ?
    Ами ще се оттърве от част от китайите като ги прати тук на работа, и без това изпитват недостиг на храна в момента.
    Ти искаш да се напълним с жълтури ли? (не че и сега ги няма)

Съветвам те да прочетеш "История на Гестапо на Балканския полуостров", ако още я има, и тогава говори.
    Ако са някакви комунистически измишльотини как германците искали да изтрепят нас и останалите "славяни" изобщо няма и да си правя труда да чета подобни безсмислици.

Град
    София
    Ако са някакви комунистически измишльотини как германците искали да изтрепят нас и останалите "славяни" изобщо няма и да си правя труда да чета подобни безсмислици.
    Писана е от французин, името му е Жак дьо Ларю

Само да вметна че Западните Покрайнини целите са си с преобладаващо българско население както и Нишката област където пък са 1/3.

Калашник, дай малко инфо какво се разказва в книгата.

Град
    София
    Калашник, дай малко инфо какво се разказва в книгата.
    Разказва се за плановете на Хитлер след вероятния успешен кай на войната. Тай изрично е упоменато, че Хитлер е нямал никакви планове да подаява територии на която и да е страна, това означава, че Западните покрайнини са ни дадени само под временно административно управление. В книгата се казва също, че е имал идеи за окупирането на Италия и Япония, а те както е известно са били негови съюзници.

Бая мощ му трябвало за да окупира целия свят. И сигурно Хитлер въобще не си е давал сметка за съсипаното стопанство след като окупира света.
    Нали като го окупира армията му ще е изтощена и като на 100 места едновременно вдигнат бунтове и край със световното гсподство .Ама той сигурно не си е давал сметка за това .
    И защо световната войната е започната от Франция и Великобритания като Хитлер е искал да владее света?

Интересно ми е на какви факти се базира това франсе... Щото и техните конспиративни теории са като на американците за Осама бин Ладен...

Отделно съм чел доста документи, ама доказани и цитирани във всеки сериозен учебник по история или въобще исторически труд по най-нова история, в които пише коренно различни неща- няма никакво планирано завладяване на Италия и Япония, никакво завладяване на България или някоя от другите страни-съюзнички на райха. Колкото и да е бил грандоман Хитлер със сигурност е знаел, че сама Германия не може да победи всички(целия свят) и да го завладее ако няма съюзници поне като Япония, Италия, България, Унгария, Румъния, Финландия и т. н. Така че писаното в тази книга ми прилича на поредните изфабрикувани от антинацистите "теории" как Хитлер едва ли не искал да вриви планетата и да изтреби всички до един...

ае калашник и аз съм си мечтал за такива работи като тебе ама чак пък толкоз... това за книгата ти е 100% невярно и чек да ти кажа малко по-реалистичен план за оправянето на държавата
    1. Сваляне на турците от властта
    2. Изгонване/изселване/изтребване на циганите
    3. Премахване на корупцията
    4. Стимулиране на икономиката и наливане пари в нея (пример ибама наля 800 милиарда в американската икономика за оправяне на кризата пък на нас само бвп-то ние е 90 милиарда...)
    5. Реформиране и модернизиране на армията, купуване на оръжие от Русия
    6. Подлагаме турците на гонение и създаване на национална гвардия
    и оттука насетне вече почваме да си искаме териториите
    7. Настояване на Сърбия да върне Западните покрайнини в противен случай вдигане на въстане
    8. Силна пропаганда в Македония и настояване за обединение
    9. Призиви за завръщане на българи от чужбина намаляване на емиграцията
    10. Стимулиране на ражданията

ае калашник и аз съм си мечтал за такива работи като тебе ама чак пък толкоз... това за книгата ти е 100% невярно и чек да ти кажа малко по-реалистичен план за оправянето на държавата
    4. Стимулиране на икономиката и наливане пари в нея (пример ибама наля 800 милиарда в американската икономика за оправяне на кризата пък на нас само бвп-то ние е 90 милиарда...)
    7. Настояване на Сърбия да върне Западните покрайнини в противен случай вдигане на въстание, същото и за Северна Добруджа
    това са най-важните стъпки пък после вече може да си фантазираме за завземане на сърбия и северна гърция и война с турция след тва и румъния после окупация на балканския полуостров, Симеонова България, военен съюз с Русия Китай Индия Германия и Япония... После пък възстановяване на СССР и превземане на Европа и хамериканците и накрая световно господство

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    Обама в момента само надува още сапунения мехур за да не се усети кризата наведнъж,а да стане постепенно така, че да не се досети тъпия американец
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

^Абсолютно вярно. Залепената топка след време се къса отново.

7. Настояване на Сърбия да върне Западните покрайнини в противен случай вдигане на въстание, същото и за Северна Добруджа
    това са най-важните стъпки пък после вече може да си фантазираме за завземане на сърбия и северна гърция и война с турция след тва и румъния после окупация на балканския полуостров, Симеонова България, военен съюз с Русия Китай Индия Германия и Япония... После пък възстановяване на СССР и превземане на Европа и хамериканците и накрая световно господство
    Да, много "реалистична" програма имаш и ти- изтребване на циганите... ти май живееш в 14 век? Кой ще ти позволи в днешно време да избиеш циганите, че ми е твърде интересно, НАТО или Русия?
    Също така настояване пред Сърбия да ни върне Западните покррайнини... Е може и да ги помолим да ни ги върнат, може и да им предложим да ги заложат на покер примерно...
    А особено завземане на Сърбия, половин Гърция, война с Турция, абе крайно "реалистично", до няколко години очаквам да стане, даже и по-бързо... Особено войната с Турция с тяхната смешна един милион армия, ние с 35 хиляди ще ги насерем за два дни и ще побием българското знаме в центъра на Анкара...

и нашата армия преди е била 1 милион при условие че тогава сме били 4-5 милиона население... и това за циганите не казах само изтребване

и нашата армия преди е била 1 милион при условие че тогава сме били 4-5 милиона население... и това за циганите не казах само изтребване
    Да така е, по време на Първата световна война сме имали близо един милион армия, но тогава е била световна война все пак, а сега за щастие няма такава.

Що се отнася до циганите си има цивилизовани и реални начини да ги накараме да се държат като нормални граждани- задължително образование и работа и ако не спазват тези задължения- лишаване от права все повече и повече до изпадане в пълна немилост. Това е само една точка, но мисля особено важна и реално реализируема.

Град
    София
    Цъганите и турците са отлична безплатна работна ръка, ще стане нещо като апъртейда в ЮАР, ама под малко друга форма.

Да, в случая си доста прав всъщност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си