- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Кога ще се оправи България споде вас?
shady_cent,Друго си е да се изнесем в чужбина, определено ще остана морално удовлетворен ако го направя.
България не е номер 1, но никога няма и да стане ако забегнем.
Ако човек има поне малко морал и достоинство, ще остане и ще се опита да промени нещо.
И да,аз съм расист.
Всъщност, що не земеш да си ебеш майката?
Пп:и не говори на бе.
Никога
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
когато вие идиоти смотани
спрете да се правите на много велики
и спрете да преиждате в София само защото сте комплексирани
когато си седите по шибаните села и работите
и не да ми казвате ма аз зимам 600 кинта а бат изима 650
ми работите защото искате да се оправиме
тъпи боклуци
100% от вас като излезнат от БГ работят 10000 пъти повече от колкото сте способни защото искате да се оправите
а като сте в България само плуете и марзелувате
когато вие боклуци нещастни спрете да казвате на София селяни макар да нямате и най малка представа защо го казвате
и за тея дето ще кажат че имат представа
та нали 90% от тея селяни са дошли от родните ви крайща бе боклуци
вие дефакто наричате себе си селяни...
останалите 10% който живеят в София са си чисти Софиянци и им е писнало от вас боклуци нещастни
когато спрете да вярвате на некфи си пожарникари като бойко че ще направят нещо
и вместо ми обеснявате колко много прави той ми кажете 1 нещо дето е направил медииния боклук
вика аз ще асфалтирам тази улица
и кфо направи ????
10 метра и ги снима да покаже колко е направил
или като има некъф проблем как той е на мястото преди проблема даже да е станал бе
деа и наивните боклуци сте....
Първоначално написано от Darkkiss
Не слагай всички под общ знаменател ... Има хора, които наистина искат да успеят и да постигнат нещо в живота си и затова идват в София - заради образованието !
Раят и адът са единствено в ума ни !
то е ясно че има исключенияПървоначално написано от CeLyVka
но общо взето
от 1000, 1 е такъв
а за образованието
това образование в България трябва да се изхвърли
само се стряскат децата за нищо
да не говориме че е супер подкупно
и се учат глупости
и като стигнеме в унитата като завършиш и никой не те признава защото знаят че власта е подкупна
когато народа се оправи
и си избереме найстина достойни хора да ни оправляват
който ще гледат за нашето добро (то не може да се избяга от корупноста, но може да се намали до минимално)
тогава може да почнеме да се оправяме...
А има ли изобщо такива " достойни" хора, които да ни управляват ? Според мен - не ! Всички са много достойни преди избори, но след това ... политика все пак, няма какво да се очаква ...
Раят и адът са единствено в ума ни !
според тебе как държави като Германия,Франция,Белгия и тн са успяли да станат лидери в Света ??? Явно имат добри оправляващи...Първоначално написано от CeLyVka
но за да имаш добри оправляващи, трябва да имаш и народ стъпил здраво на 2-та си крака...
![]()
![]()
![]()
Прав си Даркнисе, за всичко си прав, селските конспиратори и заговорници са виновни за всичко. Дай да изберем теб за министър-председател и ще имаш възможност да изтрепеш всички селяни в България и ще оправиш нещата![]()
Всъщност ти не се ли хвалеше с много високия за българските стандарти стандарт на живот на семейството ти? Аре сега ме "убеди", че големите ви доходи са честно спечелени от баща ти и майка ти чрез неуморен и потен труд, а не чрез труд плюс гепене оттук-оттам(от "гадните" селяни разбира се, ама те заслужават да бъдат крадени, нали?)
Ама разбира се, забраняваме образованието, щото е "тъпо" да се учи и ще управляват такива маймунки като теб с основно... Къде къде по-добре без образование- учат се някви простотии там- история, биология, математика, физика, химия. На кой му трябват тея дивотии, я гледай САЩ печелят рекордите за най-неук народ, обаче имат пари и си живеят "прекрасно"- чипс с пуканки и гледане на ръгби- невероятен живот, какво друго му трябва на човек...то е ясно че има исключения
но общо взето
от 1000, 1 е такъв
а за образованието
това образование в България трябва да се изхвърли
само се стряскат децата за нищо
да не говориме че е супер подкупно
и се учат глупости
и като стигнеме в унитата като завършиш и никой не те признава защото знаят че власта е подкупна
когато народа се оправи
и си избереме найстина достойни хора да ни оправляват
който ще гледат за нашето добро (то не може да се избяга от корупноста, но може да се намали до минимално)
тогава може да почнеме да се оправяме...
Ако смяташ, че необразованите трябва да са бъдещето на България- евала, това е велика мисъл! Такива като теб с комплексарско-кръчмарски манталитет и начин на изразяване ще управляват, щото баща ти е еди кой си и ти си със самочувствието да си нещо много повече от всички останали българи, които щом разсъждават по по-различен начин от теб са тъпаци, олигофрени, селяни, абе изобщо не са хора... Що не се скриеш най-добре, сери си в раздел "България и тези които я напуснаха" и недей омирисва този ако обичаш, че зверски дразниш по всички параграфи.
дори първия ред не ти прочетохПървоначално написано от kristo
но докато има такива надути като тебе
няма да се оправи...
Не се и съмнявам, че не си прочел дори и първия ми ред, все пак в поста си ти задавам доста неудобни въпроси, на които нямаш готов отговор... Айде помисли, пък ако имаш достойнство ми отговори по-нататък и си признай грешките, защото в момента точно ти демонстрираш някакво ултра-самочувствие и непогрешимост.дори първия ред не ти прочетох
но докато има такива надути като тебе
няма да се оправи...
А аз никак даже не съм надут. Да виждаш да съм тръгнал подобно на теб да плюя по всеки втори в този форум заради това, че не е съгласен с мен и да се самоизтъквам? И да използвам обидни квалификации? Замисли се много добре върху поведението си, щото се държиш изключително нагло и арогантно от край време...
тоя паПървоначално написано от kristo
с тея чаршафи
лишени от логика
къде си тръгнал бе
не осещаш ли
че никой не те чете?
![]()
![]()
![]()
Виждам много "аргументирано" ми отговори на въпросите...
А сетих се, ясно е, че не можеш да четеш, а и диктуваш на някой друг да ти пише постовете поради неграмотност \/
Тататататаммм Пеееедалллл....Татататаммм.. . та значи копеленце шо не се завреш в задният си двор и не целунеш смръдливите си краци докат си копаш гроба БЕ?! Ти шо не ебеш твойта майчица така кат глеам 'яката' група на аватара ти сиг. си навит на майчицата си, а? Ae да неправиш забележки кой как пише ако ще и на ма ще ти пише макар че към теб ОЧЕВАДНО трябва се обръщат с алиоооо говедото? Там ли си?! Кат толко искаш си останеш у СМЪРДЕЛЛАНДИЯ остани си (така де България...) кво се бъркаш дет не те ебе Бе? Ае скрии се че си едно жалко подобие на крава... (даже не на крава ми на нз кво...)Първоначално написано от Wildchildd
Съжелявам, че се налага пак да пиша тука, но при положение, че такива миризливи изчадия като тебе се изказват няма как да си спестя поста...Първоначално написано от Wildchildd
Първо що ти не си ебеш майката бе педал расистки?! И второ някакво уважение ли заслужаваш и за т'ва се възмущаваш от 'бе'?!
България няма никога да е номер едно, ако ще целия китайски народ да се пресели тука, не ви ли стана ясно? Проблема не е в броя на хората, а в тъпотията на по-голямата част от българите. Вечно си траят, вечно завиждат, вечно гледат каква далавера да направят, гъза си за 2 кюфтета ще дадът... Цяла седмица ще му късат задника от бачкане, ама той доволен, че в петък вечер мое се забие в некоя кръчма да гледа Гъзис-Азис Лайв да надига шишето с ракийката-менте и т'ва е, никви цели... Ама заеби к'во да ти обеснявам на човека с големото достойнство и морал, който не зачита определени раси хора... Смешник.
Такаа... Не плюя по циганите, защото са черни или просто защото са цигани. Просто не мога да приема, че те са нещо повече от мене и могат да се ползват с няк'ви привилегии все едно са допринесли за нещо... Ебати и сравнението направи честно Обама и циганите... Разликата е от тука до ЛунатаПървоначално написано от kristo
![]()
![]()
Разпознаваш ли се тук ?Първоначално написано от shady_cent
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
България не е номер 1 и няма да стане наистина. Щото през вековете много народи, които сега ни се пишат големи "приятели" и "спасители" са се погрижили България да е малка и слаба. Обаче въпреки това след Освобождението България пак е по-силна от всичките си съседи и ги бие където ги свари. И икономически, и военно- във всяко едно отношение. След това обаче твоите любими американчета заедно с английските цървули ни харизват на Сталин и СССР и 45 години комунистите избиват цвета на Българската нация! Затова и сега няма български национален елит, който да поведе народа ни пак напред и да си върнем част от славата на царска БЪлгария. За сметка на това се появиха всевъзможни помияри като тебе, които да помагат за по-лесното загробване и заличаване на страната не като си дават гъза на американци, западняци и какви ли не. Въобще не ви пука за България, само злорадствате колко зле са нещата и това ви дава право да се държите безнаказано и арогантно с нея, с останалите българи.Съжелявам, че се налага пак да пиша тука, но при положение, че такива миризливи изчадия като тебе се изказват няма как да си спестя поста...
Първо що ти не си ебеш майката бе педал расистки?! И второ някакво уважение ли заслужаваш и за т'ва се възмущаваш от 'бе'?!
България няма никога да е номер едно, ако ще целия китайски народ да се пресели тука, не ви ли стана ясно? Проблема не е в броя на хората, а в тъпотията на по-голямата част от българите. Вечно си траят, вечно завиждат, вечно гледат каква далавера да направят, гъза си за 2 кюфтета ще дадът... Цяла седмица ще му късат задника от бачкане, ама той доволен, че в петък вечер мое се забие в некоя кръчма да гледа Гъзис-Азис Лайв да надига шишето с ракийката-менте и т'ва е, никви цели... Ама заеби к'во да ти обеснявам на човека с големото достойнство и морал, който не зачита определени раси хора... Смешник.
Мхмм, също като американците- бачкане по 15 часа на ден за някакви си уж "много" пари, които обаче никога не им стигат, затова се хвърлят още повече да бачкат, щото за тях парите са смисъла на живота, после през уикенда нагъване на чипс и пуканки пред телевизора, където гледат ръгби, бейзбол или хокей на лед(а може и НБА в най-добрия случай) и през другото време правене на нищо, щото в САЩ или само се бачка, или само се гледа ръгби. Те друг живот нямат- пълна скръб. Неслучайно повечето американци са с психически проблеми от този скапан живот, който ги превръща в роботи, в роби на парите. Това е "великата" Америка, това е "прекрасния" живот, за който мечтаеш.Цяла седмица ще му късат задника от бачкане, ама той доволен, че в петък вечер мое се забие в некоя кръчма да гледа Гъзис-Азис Лайв да надига шишето с ракийката-менте и т'ва е, никви цели...
А ние българите може да сме бедни и пак намираме начин да се забавляваме много по-добре, да се чувстваме разкрепостени и освободени духовно, да си живеем живота както ни е кеф, а не да се чудим с какво да си зашълним свободното време. И отделно намираме начин винаги да си осигурим що годе нормален живот чрез спестявания, щото имаме акъл в главата си, нещо, което американците, които си харчат парите само за простотии нямат!
Абсолютно не. Но виж тебе те разпознавамПървоначално написано от SiegHeil
![]()
Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй голяма скука в тая Америка тц тц![]()
![]()
Не е като тука дето има голям избор от забавления
![]()
"В таз държава или си беден или къде да си похарчиш парите няма
и за това съм открит по-добре ми е да съм бандит..."![]()
Американците нямали акъл.. харчели си парите за глупости.. Ама ти от къде падаш ? Какво си се вторачил в тях като тук хората са още по-зле![]()
![]()
Познавам много хора, които няма какво да ядът, но страдат от манията да си купят маркови дрешки или най-скъпото телефонче
И ще ми говориш, че американците са материалисти.. Може и да са, но българите не сме по-различни
Те поне имат какво да харчат
Ааа btw като споменаваш психични проблеми... Те тук хич не са по-малко, всеки месец да си в стрес ала 'леле как хем да си платя всички сметки, хем да успея и нещо за ядене да си купя..' после пускаш новините, където чуваш, че отново има поскъпване на еди какво си.. Това малко стрес ли е?! Всеки ден да чуваш за пияни шофьори причинили катастрофа, постоянно да гледаш някакви мутри как си правят каквото им е кеф и се измъкват безнаказано... Ае свали най-после розовите очила и виж къде живееш бе... Баси кьоравия народ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй голяма скука в тая Америка тц тц![]()
![]()
Не е като тука дето има голям избор от забавления
![]()
"В таз държава или си беден или къде да си похарчиш парите няма
и за това съм открит по-добре ми е да съм бандит..."![]()
Американците нямали акъл.. харчели си парите за глупости.. Ама ти от къде падаш ? Какво си се вторачил в тях като тук хората са още по-зле![]()
![]()
Познавам много хора, които няма какво да ядът, но страдат от манията да си купят маркови дрешки или най-скъпото телефонче
И ще ми говориш, че американците са материалисти.. Може и да са, но българите не сме по-различни
Те поне имат какво да харчат
Ааа btw като споменаваш психични проблеми... Те тук хич не са по-малко, всеки месец да си в стрес ала 'леле как хем да си платя всички сметки, хем да успея и нещо за ядене да си купя..' после пускаш новините, където чуваш, че отново има поскъпване на еди какво си.. Това малко стрес ли е?! Всеки ден да чуваш за пияни шофьори причинили катастрофа, постоянно да гледаш някакви мутри как си правят каквото им е кеф и се измъкват безнаказано... Ае свали най-после розовите очила и виж къде живееш бе... Баси кьоравия народ[/quote]
Напълно вярно!Американците може са секви ма поне не са прост посредствен народ дет само чака да види някой с мечта и бърза я стъпчи щото неможе ти да си БЪЛХАРИН (опа българин) и да искаш да постигнеш нещо повече от висене на работа която бе харесваш за некви си мижави парички дет неможеш и носна кърпа си купиш с тях! Мноо прост народ сте се навъдили бе, много ви е пораснало самочувствието нещо а? "Горди сме че сме българи! *просташки викове*" от кво сте горди бе?! Че живеете в миризлива държавица оправлявана от цигани дет дори не са българи ли бе!?! Мен лично ме е срам че съм българка! Неможе тъпи необразовани цигани да се ползват с повече прибилегии от нас! Държавата е наша нали? Ма тва хич не си личи... А вие сте се хвърлили в една патриотическа тъпотия и сте толко сляпи че не вие оправлявате ами циганите ви диктуват правилата! Ужас! На тва се вика тъпизъм от класа и то не кв да е класа S класа! Ше се блъскате в стената ма нема я заобиколите , тя ви е кривата! Ае блъскайте си се и оставете хората които не са сляпи от тъпотия да си живеят живота!
![]()
![]()
![]()
![]()
Една държава малка, като България неможе да действа сама... Колкото и да ни се иска това е самата истина - без Русия/СССР за никъде не сме... И ако не вярвате ето ви един прост пример - пропадането на българската нация и най-вече на младото поколение след 1989-та.
Измисленият шарп ела да ми го кажеш в очите.Такива същества като шарп скинове в България не съществуват,чудя се няма ли някой истински скин да ти го каже.
Американчето, ако става дума мразя чалгата,биг брадър и всичката простотия, но като нещо не ти харесва се опитваш да го промениш.Не мисля,да се занимавам с деградиралата ти личност повече.
Алиооо говедол! Ела и ще ти го кажа да не мислиш че ме е страх от некво си бебенце? Мухахахахаха!!! Недей че ще ме умориш от смях! Жалък си... Не че ти дължа обяснение, но ще ти го кажа от мен да мине... знам че вече няма подобни движения не съм тъпа позираща кранта кат някои (визирам теб) не че е твоя работа но аз поне чета преди да пиша или слагам нещо! Ти па вместо се заяждаш са пикс и т.н. вземи сабери малко инфо и тогава ми се заяждай! Мое съм момиче ма си ми на един косъм те пречукам! Мноо ме е страх от тебе ужс къде да се скрия бе
ПАНИКАААА!!!!!
![]()
![]()
![]()
Абе расисткото лайно пак ли се размириса нещо бе?! К'во пак наддаваш воя на големия патриот и защитник на Бълхария бе? Какво си направил ти за тази държавица, може ли да ме светнеш? Ае хубаво на нас не ни пука за Бг не претендираме, че сме допринесли за нещо ама вие големите усти, форумни смелчаги к'во сте направили ?! Седите тука да обвинявате тези, които искат да се изнесат... и как няма да искаме да се изнесеме при наличието на такива заблудени овце?! Гнийте си тука като ви е кеф да живеете кучешки живот само не обвинявайте тези, който не се задоволяват с мизерията.Първоначално написано от Wildchildd
ПП: Американче съм, а? Мерси за комплимента![]()
Аре всички да спрете да се заяждате, единствената силна организация е армията, и не тя трябва да се подчинява, а всички на нея.
Въобще не съм обърнал внимание, че си момиче,също си нямам на идея защо го прие като заплаха(не че ми пука).
Информация си имам достатъчно,и незнам с какво позирам.Чакам да ми обясниш
Колкото до пречукването![]()
![]()
не мисля,че имаш причина да го правиш
![]()
Въобще не знам защо се захвана с мен, но ми е доста интересно от къде се взе и почна да ми обясняваш кво говедо съм хаха.Нито ме знаеш,нито ме познаваш.
shady_cent, мене живота ми не минава във форума, няма как да знаеш какво правя през останалото време.И си мери приказките![]()