.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 134 от общо 134
    Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Казах, че това не е темата където да се заяждате.
    Извинявам се.Не трябваше да се захващам, но бях длъжен да отговоря на левиафана, защото ме нападна безпричинно.За спора шеидито аз съм виновен.

МУХАХАХАХАХАХАХА!!!! НЕЕЕЕ нееее тва е убииствоооо!!!! СМЯХ!!!!! Хюстан имаме проблем!!!! А ти от къде се извъди такъв дебил бе? Седнал тука се заяжда със shady_cent за дет кат сички НОРМАЛНИ хора иска се избави от тъпизма на овце кат тебе!!! НЕЕЕЕ ТИ СИ УБИЕЦ НА НЕЖНИ ДУШИ!!!!!! Толко не съм се смяла от нз от колко време!!! Брато треа станеш комик ше те глеам сека вечер и ако ми тъпееш ше метам по едно доматче да те свестя от патриотичното ти блеене

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от leviafana
    МУХАХАХАХАХАХАХА!!!! НЕЕЕЕ нееее тва е убииствоооо!!!! СМЯХ!!!!! Хюстан имаме проблем!!!! А ти от къде се извъди такъв дебил бе? Седнал тука се заяжда със shady_cent за дет кат сички НОРМАЛНИ хора иска се избави от тъпизма на овце кат тебе!!! НЕЕЕЕ ТИ СИ УБИЕЦ НА НЕЖНИ ДУШИ!!!!!! Толко не съм се смяла от нз от колко време!!! Брато треа станеш комик ше те глеам сека вечер и ако ми тъпееш ше метам по едно доматче да те свестя от патриотичното ти блеене
    Унтерменш,ако имаш да ми кажеш нещо даи на ЛС,защото преебахме темата на човека.Толкова от мен.

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    HELL YEAH Заеби ги направо нема смисъл да си хабиме нервите за такива

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    С това темпо до 25-30 години няма да има България...

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Унтерменш,ако имаш да ми кажеш нещо даи на ЛС,защото преебахме темата на човека.Толкова от мен.
    Дам имам и ще ти го кажа направо. Извиняваш се на шеди че си тъпа овца и нема те закачам повече Ако ли пък не (не те заплашвам) но си вадя цветния речник

Град
    София
    Помолих модераторите да закючат темата ми, защото излезе от предназначението си, надявам се да стане в най-скоро време.

Абе някой хора верно сте се оляли тука бе! И моя тон не е от най-приятните, и аз се заяждам понякога, ама това вашето е пълната простотия! То бива псувни, обиди, заплахи- като толкова искате да се биете- оговорете се на ЛС и се бийте, няма проблем. Ама не занимавайте всички с това.

Няма да коментирам в тази тема повече, за да не се задълбочават споровете и кавгите. Така нормален спор не може да се води, а темата се превърна в леш... за съжаление.

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Помолих модераторите да закючат темата ми, защото излезе от предназначението си, надявам се да стане в най-скоро време.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си