- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Кога ще се оправи България споде вас?
Извинявам се.Не трябваше да се захващам, но бях длъжен да отговоря на левиафана, защото ме нападна безпричинно.За спора шеидито аз съм виновен.Първоначално написано от kalashnik
МУХАХАХАХАХАХАХА!!!! НЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нееее тва е убииствоооо!!!! СМЯХ!!!!!
Хюстан имаме проблем!!!! А ти от къде се извъди такъв дебил бе? Седнал тука се заяжда със shady_cent за дет кат сички НОРМАЛНИ хора иска се избави от тъпизма на овце кат тебе!!! НЕЕЕЕ ТИ СИ УБИЕЦ НА НЕЖНИ ДУШИ!!!!!! Толко не съм се смяла от нз от колко време!!! Брато треа станеш комик ше те глеам сека вечер и ако ми тъпееш ше метам по едно доматче да те свестя от патриотичното ти блеене
![]()
![]()
Унтерменш,ако имаш да ми кажеш нещо даи на ЛС,защото преебахме темата на човека.Толкова от мен.Първоначално написано от leviafana
HELL YEAHПървоначално написано от leviafana
![]()
![]()
![]()
Заеби ги направо нема смисъл да си хабиме нервите за такива
![]()
С това темпо до 25-30 години няма да има България...
Дам имам и ще ти го кажа направо. Извиняваш се на шеди че си тъпа овца и нема те закачам повечеПървоначално написано от Wildchildd
Ако ли пък не (не те заплашвам) но си вадя цветния речник
![]()
Помолих модераторите да закючат темата ми, защото излезе от предназначението си, надявам се да стане в най-скоро време.
Абе някой хора верно сте се оляли тука бе! И моя тон не е от най-приятните, и аз се заяждам понякога, ама това вашето е пълната простотия! То бива псувни, обиди, заплахи- като толкова искате да се биете- оговорете се на ЛС и се бийте, няма проблем. Ама не занимавайте всички с това.
Няма да коментирам в тази тема повече, за да не се задълбочават споровете и кавгите. Така нормален спор не може да се води, а темата се превърна в леш... за съжаление.
Първоначално написано от kalashnik
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮