- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В сънят си да губиш любимия
Здравейте снощи сънувах Ужасен кошмар.
Сънувах че приятелят ми умира (от някаква болест)има ле4ение но той не иска.Нз как започна всичко но по едно време се озовахме в училище и купуваше някакви картички за да се сбогува.После се озовахме вкъщи и той вече щеше да умира(до колкото помня сякаш някой щеше да му даде някакво хапче и той щеше са заспи завинаги) накратко това е сънят ми
като се събудих през ноща чак се питах това истина ли е?
мн се изплаших 4ак си поплаках.
какво означат вси4ките тези неща ???
4ак ме е страх![]()
![]()
Мно'о филми гледаш, релакс.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Означава че му е време да му пуснеш![]()
Абе колко пъти да кажа.. УЧЕТЕ СИ УРОЦИТЕ ПО БИЛОГИЯ.. В края на учебника от 8ми клас помня има урок за сънищата където пише: Сънят е сбор от бивали случки, в небивали комбинации.. Какво се вкарвате в някакви филми.. е и аз оня ден сънъвах как миналото момиче къдего го харесвах го изнасилват 4 момчета пред мен едновременно а аз си гледах.. ама какво.. изнасилиха ли я наяве.. ?! Не .. какво тогава..
Абе на мен до сега някой сънища се ми се сбъдват, и единият вече е налице![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Това е просто един сън. Успокой се.
Вярно е , че всеки сън е предизвикан от нещо от действителността и , че всекисън значи нещо, но......
Лично моето мнение е , че целия кошмар е просто измислица на въображението ти в следствие на нещо, което ти е повлияло силно преди това. Това в никакъв случай не значи, че е нещо точно с приятеля ти.
В крайана сметка ....това е самосън.
Споко!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Сестра ми преди половин година, имаше доста сериозен приятел (6 год. връзка) и по едно време започнаха да се карат, защото приятелят и започна да се вкарва в различни филми и да я буди рано сутринта да и разказва някакви сънища и един ден ,когато тя трябваше да заминава да се види с него в София той и се обади в 4 сутринта и и разказа ,че бил сънувал как се разделят и така и стана.. отиде в София и там са се раделили ..
По темата : Не се фкарвай ф никфи филми братле..
3 пъти съм сънувала, че умира. Още е жив. Бъди спокойна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
то и теб да те будят така рано рано и то секи ден.. и ти ще се разделиш с половинката сиПървоначално написано от SNG
За авторката: НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! Няма нищо страшно - всичко е просто сън. !![]()
DOOM IS AT HAND!
+1Първоначално написано от mihichkaaa
![]()
Ако сънищата някога се сбъдваха сега щях да да съм най-известния и богат пич.....![]()
ACϟDC
По принцип казват, че ако сънуваш, че някой умира, ще живее дълги години![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.
sega di6ai spokoino...
Аз знам , че ако сънуваш умрял ще живее дълги години , но все пак т'ва е един сън .. Ох като си помисля , ако ми се сбъдваха сънищатааа![]()
Успокой се , приятелят ти няма да умре !
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
И аз съм сънувала такива сънища за приятелят ми и такъв рев му ударихКато се събудих след кошмара не знаех истина ли е или кошмар. Много неприятно, но не си мисли най-лошото. Както казаха по-горе говори се че да сънуваш някой как умира всъщност предсказва хубави неща. Дано е наистина така
![]()
v nqkakuv sanovnik bqh 4ela,4e ako sanuva6,4e nqkoi umira ozna4ava,4e v deistvitelnost umira lo6oto v nego,zlobata i t.n.Edva li e vqrno no tova bqh 4ela
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
а аз какво да кажа като сънувах такъв сън, само че с родителите миПървоначално написано от hottie
![]()
и наистина дано е на нещо добро![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
budi spokoina,proverih v sunovnika i tva zna4i,4e 6e se radva6 za ne6o![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А бе, не й казвайте, че се филмира,
защото ако се случи на вас, тогава какво?
Нима няма да сте притеснени?!Да...да..
Ето какво намерих аз![]()
СМЪРТ : Ако е на ваш близък или приятел/гадже - това е предупреждение за очакващото го сериозно изпитание.
И аз преди седмица -две цели 4 нощи подред сънувах, че се разделяме с моя приятел. Ревах, тревожих се (след 3я път вече сериозно се притеснявах), ама някак си по-скоро връзката ни се заздрави оттогава и сме по-сплотениТъй че не се шашкай. Нормално е след такъв сън да си стресирана и сдухана, ама недей да си тровиш нервите излишно.