.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Болки ,след почистване на зъбен камък.

Имах 1 занемерен зъб,който венеца го беше покрил и една година та и повече нямах проблеми ,но преди 4-5 почна адската болка..
    Вчера ходих на зъболекар и ми казаха че имам (мисля че беше) перидонтит и гангрена,която ми е обхванала костта..
    Избута ми венеца и сложи лекарство ,като остави дупчица отгоре за да може да излиза газ-та ,която се образува при гангрената.
    СЕГА имам адски болки..немога да спя ..
    Кажете ,нормално ли е да ме боли така .. и ако да..с какво да облекча болката?
    Зъба е долен-ляв-предпоследен

Град
    София
    само заболекарката може да ти каже, все пак тя знае как ти е лекувала зъба и съответно кое болкоуспокояващо може да се приема заедно със съответното лекарство.

Закъснял си.

Преди 4 месеца ми изрязаха венеца,който покриваше излизащият ми горен десен мъдрец и висеше като боксова круша едва ли не,болка абослютна,ама абсолютно никаква!
    Сега ще го правят и на другият.

А причината е,че са се събирали бактерии и какви ли не други гадории между зъба и венеца,така че няма да се очудя и ако тя ти го изкара.

Ем..сега няма болка,защото зъба е отверен и самостоятелно си пъхам едно памуче за да не влиза храна в каналчетата..

Когато спадне инфекцията ше чи сложат плоба (надявам се)
    Всичко опираше до това да мога да спя спокойно..защото после изкрейзвам

Иначе благодяра за вниманието..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си