- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 17.06 Здравей България Seducti0n и Alex
^ съвсем подкрепямДеске щеше да се справиш страхотно, браво и на Цвети мн беше сладка
![]()
бтв аз също те издирвах през деня, та даже когато ми звънна човека от НТВ, понеже лаптопа не беше под ръка звъннах на Цветито, тя ми спомена твоя ник и от там звънях на един френд да влезе във форума да види дали си онлайн, а по-късно следобяда и аз проверявах.Първоначално написано от Decu
Щяхме да ви пратим в комбина с Цветито от името на форума.![]()
^ Е аз какво казах? ;D
Иначе ме зарадва мачо с тая новина, честно, хаха.![]()
Добре че има хора като Деси и Цвети, че ако трябваше да се пращат някои от нас ... леле ! На Милен Цветков щяхме да му дойдем малко крайни!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
че кфо си му е на поведението ни?Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Жива и здрава бъди, другото не е важно...Първоначално написано от s3xy
![]()
Първоначално написано от FockidyFockFock
дано дано
Защото Цвети представляваше форума " Модератор на Теенпроблем.нет ",Първоначално написано от global
а твойта тема беше... аттентион сеекинг хоре - мадона фан .. Уникално!
The Spark
АааПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Тя си е сменила ника за това съм се объркала така
![]()
offline forever!
Еми не, теенпроблем е сайта, който посещаваш. Ако беше постната темата в дата.бг примерно щеше да е аттентион сеекинг, но не е . Айде отивай на опашката за концерта, че ще почва след 2 месецаПървоначално написано от global
![]()
The Spark
Нормално е да се представи добре, след като темата се е знаела и е имало време за подготовка. Не вярвам да е отишла ей така без да знае какво да приказва. Плюс това в много теми се представя за интелигентен човек, пък и в момента на тази възраст не много хора ще вържат правилно изречение.
Много благодаря,че някой уважи желанието ми.Оценявам това.Първоначално написано от global
![]()
Цвети е супер сладурана![]()
Интересно ми е как се е уредила да говори. Някой ли я помоли от телевизията или тя е изявила желание? Цвети,я кажи, душко.![]()
Искам и аз така пък.![]()
По-назад в темата, мачката беше обяснил как е станало.Първоначално написано от LINKNOT
голямата работа станала, казала две думи на кръст и темата вече е пълна с гъзолизци и разни лапачи.![]()
Искам и аз да съм гъзолизец и лапач малко - за тези, които не гледаха, тя коя теза защитаваше?
Да момичето говори добре ама тоя простак Милен Цветков много ме дразни.Ама ми се струва ,че с тая мацка-мод трябваше да има и някоя от форумните звезди-такива като небезизвестната Milena_Pld.Е тогава тая щеше да му разасяни на адаша си някой неща за секса и майчинството/бащинството и 101% на почти всяко изречение щеше да има думи заместени с Туут-Туут.Тогава ми се струва ,че щеше д аима купон и тоя Милен щеше да се види в чудо или пък нямаше д апуснат материала!
Ооо, аз го гледах тва предаване, ама дори не съм прочела, че пише, че е модераттор тук![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Брависимо, Цвети. Добро представяне![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
+1 ,но се чудя това момиче как се е навило да отиде при този ....нямам думи да го определя ГЛУПЕНДЕР Милен Цветков.Страшно противен човек ,който се изживява като велик водещ!Първоначално написано от HenykucT
милен цветков е гей даже пишеше в един вестникПървоначално написано от Kami92
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
^^интересно е, че точно днес решаваш да вдигнеш темата от няколко месеца назад![]()