.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изпотяват ми се ръцете...

Еми как да ви кажа почти постояно ми се изпотяват ръцете дори когато пиша в момента на клавиатурата пак , като пиша в химикал в училище също........ и дори когато си държа гсма няма значение на почти всичко ми се изпотяват много се притеснявам някои знае ли нещо което би могло да ми помогне ?!

*Грешен раздел!
    Точка 1 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    нещо за лимон съм чувала..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Препарата се казва"ОДОРЕКС" /ODOREX/-флакон за пръскана по дланите. Струва около 6.40 лв. но не съм много сигурна в цената
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Град
    Ямбол
    От нерви става. Ако трпериш и ти се изпотявар ръцете, значи организма ти иска да ти каже нещо. Може би някаква вътрешна болест (неискам да те плаша но една приятелка така и се беше получило и се оказа че има някаква болест и аз незнам каква точно)
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    От нерви става. Ако трпериш и ти се изпотявар ръцете, значи организма ти иска да ти каже нещо. Може би някаква вътрешна болест (неискам да те плаша но една приятелка така и се беше получило и се оказа че има някаква болест и аз незнам каква точно)
    Мхм.. с една приятелка стана същото... но нейните длани освен,че постоянно бяха мокри имаше и подуване на пръстите.Сега се оказа, че не трябва да яде млечни продукти ... но не мисля че при теб има повод за притеснение.. активни потни жлези

Обичам те Миши

of i na men mi se potqt rucete i mn me e strax : ujasno e
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Град
    Пловдив
    Ходете на доктори бе хора, може да има много причини
    ChoCoGirL..!

Град
    Пловдив
    Ходете на доктори бе хора, може да има много причини
    ChoCoGirL..!

Град
    Пловдив
    Ходете на доктори,може да има много причини
    ChoCoGirL..!

1во 2та поста на " ChoCohoLiC " бяха излишни.. понеже бяха същите като 1вия.. но има нещо вярно консултирайте се с GP-то си и така.. И на мен ми се потят ръцете но не постоянно и когато хвана нещо.. Дори в момента копчелъците на клавиатурата ми са влажни.. но не мисля че е някакъв сериозен проблем.. а може и да е но несъм ходил на лекар няма и да отида точно за това
    Тупак Амару Шакур

( 16.06.1971 - 13.09.1996 )

I'm just trying to live right and pray you take me through .
    And with this song I dedicate to you, my Lord .

Цитирай Първоначално написано от ChoCohoLiC
    Ето ти го отговора

Иначе и аз съм имал такъв проблем. Първо - пубертет, а после - вегето-съдова дистония. И в 2та случая проблема беше еднакъв - потене и "студени ръце"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Цитирай Първоначално написано от ChoCohoLiC
    Ето ти го отговора

Иначе и аз съм имал такъв проблем. Първо - пубертет, а после - вегето-съдова дистония. И в 2та случая проблема беше еднакъв - потене и "студени ръце"
    е точно така съм и аз.Потят ми се ръцете като държа нещо или са студени.Мн е гадно ама сега ...

Може да от няколко неща. За това иди на лекар. Принципно това е студените ръце е при вегето-съдова дистония. Може да е следствие на хормонален дисбаланс, за това се прави хормонална картина. Може и от гъбички - но това е само за потенето.

Лично аз дълго време страдах от контузии и 3 години не спортувах нищо докато се възстановя. Тогава имах този проблем. Почнах йога и плуване всеки ден и се оправих след 6 месеца.

Гледай да се движиш повече и да пиеш 2литра и нагоре вода на ден. Свежият въздух също помага.

Re: Изпотяват ми се ръцете........

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Еми как да ви кажа почти постояно ми се изпотяват ръцете дори когато пиша в момента на клавиатурата пак , като пиша в химикал в училище също........ и дори когато си държа гсма няма значение на почти всичко ми се изпотяват много се притеснявам някои знае ли нещо което би могло да ми помогне ?!
    и
    на
    мен
    така
    ми
    става
    дори
    когато
    даржа
    др.
    за
    ръката.

Re: Изпотяват ми се ръцете........

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    и
    на
    мен
    така
    ми
    става
    дори
    когато
    даржа
    др.
    за
    ръката.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    По принцип тфа изпотяване става най вече от стрес , притеснение и др .. но най добре ще ти каже доктор от какво ти се получава .

Супер фен Аватара на AlokiNn
    СОЛ му е майката малко сол си разтъркай в ръцете и ще се оправиш временно така прави 1 приятел де на него помага за вас незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си