.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: вярвате ли...

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Може да е малко глупаво и сантиментално,но се запитах вярвате ли още,че ще намерите голямата и истинска любов.Тази,която да ви изпепелява,да ви се подкосяват краката и да умирате от щастие само като видите другия.Това е най-важното в живота нали?Да намерите тази половинка за себе си...Достатъчно ли ви е само да сте привлечени от някой и да не мислите вече за това?По-важни ли са вече парите и интересите от любовта или това е тема за която никой не говори...Сериозно в мен ли е грешката,че искам човека до мен да всичко,за което съм мечтала..?!
    Ако това е истинската любов аз или съм я намерила или това не са признаците,които се проявяват,когато някой е истински влюбен
    Всеки път,когато чуя гласа му и настръхвам,губя си граматиката,ставам една миличка като малко котенце,усмихвам се постоянно,забравям всичките си проблеми,а когато го видя да се усмихва сърцето ми е готово да изскочи Да не говорим,колко щастлива ме прави,когато се притесни и не знае,какво да каже ... Прави се на приятно разсеян,почесва се там,където не го сърби и прави едни такива хубави муцинки или когато започне да ми говори милички неща (не,че не го прави постоянно,но ... :P) ... Общо взето всяко нещо в него ме прави щастлива ...

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    имали ли сте някога желанието да сте с някой човек до края на живота си и тази представа да ви радва,а не да ви плаши?
    Ммм може да се каже
    Развълнува ме ОБИЧАМ ТЕ .
    Но не повече от мен

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ем вярвам, разбира се! Аз я срещнах. С него сме сродни души (абсолютно 100%) и на мен представите ми за Голяма Любов и Сродна Душа съвпадат.
    Да ве...и аз така си мислех ама...възрастта си каза думата
    Това, че някоя крава ти е разбила сърцето, не значи, че любов няма. Защо веднага щом някой ви зареже губите вяра във всичко?
    И мен са ми разбивали сърцето (по точно един запомнящ се път), ама не се свих в песимистична черупка...
    Не ти ли е гадно да живееш в свят, където не вярваш в нищо?
    Ти тъпа ли си?Къде казах,че не вярвам О-о бах тъпите...

Град
    Враца
    Не съм сигурна вече... Иска ми се да вярвам, въпреки, че съм доста песимистична, че мога да го намеря.. И все пак чакам..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз вярвам че вече съм я открил но за съжаление ни пречат хартийките

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе тая някакви надежди ... за нещп, което може би не съществувала... ама ще си я търся... може все у някой да я намеря...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си