- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как се е зародил животът на планетата?
именноПървоначално написано от tqnko
DimovB кой път теб те излъга, че искам да казвам нещо смислено ?
айде аз не съм от тези, дето се правят на много знаещи с copy-paste
ако имаш намерение да се заяждаш с някой го прави, но по-далеч от мен.. не ми се занимава да си се гавря![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
темата засяга живота на ЗемятаПървоначално написано от SiegHeil
каква е логиката ако нещо е много просто, да не го знаешПървоначално написано от tqnko
за сегашното ни ниво на развитие е сложно, след като все още се затруднявме да дадем отговор
Интересен въпрос,добре ако има нещо,което е създало живота ,значи има и нещо,което е създало това същество/материя/закон ,най-кратко- според мен има нещо ,като своебразен кръговрат ,но едва ли някога ще се разбере цялостното устройство и смисъл на живота.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
образуването на органична материя от неорганична в общи линии е обяснено
на мен ми е интересно как се вдъхва живот на тази материя
Зависи какво подразбираш под живот....аз живот викам и на едноклетъчните чехълчета!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
както и всичко останалоПървоначално написано от Fjordr
И гравитацията....тя е само хипотеза...може дори и изобщо да не съществува нали!?!?!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Само дето гравитацията е доказана![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
евала мислещ човек.Първоначално написано от 53downfall
![]()
Ако наистина трябва да приема сериозно темата, няма как да не "намесвам дядо Боже"Първоначално написано от DimovB
![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
този въпрос как се е зародил живота на земята е подобен на този кое се е появило първо яйцето или кокошката.и при двата въпроса основното е едно и също,че живота възниква благодарение на живот,но никой не може да каже как е започнало всичко и каквото и да си говорим това са само теории някои по-вероятни от други.Моята теория е че живот винаги е имало и винаги ще има и никой не го е зъздал както и никой няма да бъде свидетел на изчезването му просто,защото никога няма да изчезне.Трудно е да се повярва,че живот винаги е имало,но аз вярвам,че е точно така.Живота е като кръг няма начало и край
+1 Но без космическите кораби, по скоро са от кометаПървоначално написано от Nam3less3
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Много хубаво, че го поставяш под съмнение, ама явно не си поглеждал снимки от развитието на човешкия ембрион от първата минута до деветия месец, за да видиш, че преминава през цялата фаза на еволюцията. Едноклетъчно, риба (има хриле), влечуго, бозайник и накрая се оформя окончателно като човек. Неслучайно има разни болести като ихтиоза (така мисля, че ке казваше) и кожата на човек прилича на рибешка или на влечуго.Първоначално написано от ShiZo
![]()
Едит: Има и хипотеза за зараждането на живота, която се нарича Панспермия.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Яяяя каква интересна тема има тук (да не повярваш).
Аз подкрепям най-много хипотезата за кометите. Няма да обяснявам вие си знаете от предните постове.
Батето Ilikeliljon ( не мога да ти запомня ника трябваше да давам back да го копирам и да напиша поста представи си какво ме караш да правя) си го каза ясно по време на органогенезата се повтаря филогенезата. Това е едно доста неопровержимо доказателство за еволюцията. Доказващо връзката между организмите което е в основата на дарвиновата теория.
На няколко места видях, че трябвало мозъка ни да се развие за да осъзнаем еди кво си. С две думи - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Мозъка спира да се развива след раждането. Веднага след това работи на принципа използваш или губиш. Много от мозъчните клетки умират за да се създаде един ред в мозъка ... но това е друга тема. Това което трябва да се развие не е мозъка а проучванията ни. Колкото и повече мозъчни структура да се образуват пак ще сме си тъпи копелета.
Съзнанието е това което трябва да се развие не мозъка.
ПП Ааа сега разбрах "ти харесваш Лил Джон"а аз си мислех, че се казваш Илко
![]()
Този ник ми е от времето, когато слушах рап![]()
![]()
Вече не слушам така че не е валиден повече. Иначе се казвам Пламен
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Днес гледах филм,който предоставя доста интересни факти за древните цивилизации,техните познания за десетата планета от Слънчевата система и връзката ни с с нея...Предпалагам да го гледате,името му е Are we alone.Измислица или не,нека всеки прецени сам за себе си.
Вече не е 10-та, защото Плутон по съвременната класификация, отпреди година мисля, вече не се води планета, а планетоид.Първоначално написано от Liar
![]()
Иначе какво знаеш за 10-та планета. Извън слънчевата система се напира пояса на Кайпер, а след това и облака на Оорт. И от двете са идентифицирани няколко обекта като Седна и други.
![]()
![]()
Първоначално написано от tqnko
![]()
Постепенна еволюция(от хуманоидно същество подобно на маймуната).
Дошлиса са извънземните, оплодили са няколко едноклетъчни с тяхни клетки и сме се появили ние.
А те от къде са дошли?Първоначално написано от BERCUT
![]()