.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Тема: Евровизия

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Бях забравил за песента на група "Сахара", но днеска като я слушах по незнам коя музикална телевизия и ми се струва най-добрата от всички останали... лично мнение разбира се
    Тия кифлите?! Добре, че бяха Електрик Форс, че да има нещо годно на сцената/в клипа. Песента е адски поста, текстът е супер тъп, въобще не ме накефиха...
    Що бе?Я гледай ква поезия:
    I don’t kiss for money
    I’m not kissing for cash or wasting time, you see
    Don’t call me honey
    That’s not my name, it’s just your fantasy
    I don’t kiss for money
    Won’t sell my soul for gold, I’m not that cheap
    You won’t get on me, get off my coat and case and let me be!

Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    Русе
    Има и по-зле от нас:
    http://www.youtube.com/watch?v=9VjQW3h1grY

Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Бях забравил за песента на група "Сахара", но днеска като я слушах по незнам коя музикална телевизия и ми се струва най-добрата от всички останали... лично мнение разбира се
    Тия кифлите?! Добре, че бяха Електрик Форс, че да има нещо годно на сцената/в клипа. Песента е адски поста, текстът е супер тъп, въобще не ме накефиха...
    Текстовете на всички съвременни песни са като цяло елементарни и по няколко изречения на куплет и след това повтаряне на припева по 10 пъти, но не става дума затова. Защото песента си е много добра и като стил, и като звучене, и като клип. За мен си е най-добрата, заедно с на Графа-Враг.

Освен това не разбирам английски добре и затова нямам кой знае каква представа какво се пее, а и не е особено важно

Във всеки случай не вярвам песента на Аврамов да е много по-смислена от тази на Сахара.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Valentin123
    Има и по-зле от нас:
    http://www.youtube.com/watch?v=9VjQW3h1grY

Да, факт. Поразгледах песните на другите държави и честно казано никоя не ме грабна

Мега фен Аватара на machoka
    Самият Аврамов пя адски зле на живо. Може би на записа с клипа звучи добре, но в едно професионално звукозаписно студио с добър звукорежисьор, и кравата ще стане Андреа Бочели.

Същината на конкурса е живото изпълнение, а от всякаква музиклна гледна точка този музикален недъг пее ужасно, второ че самата песен е под всякаква критика, никаква мелодичост, никакъв нормален рефрен, аранжимента също куца. Имахме и по-добри варианти.

А на вас като не ви пука - що пишете?! На мен ми пуска за това, че на световната сцена в Москва ще се изложим много яко, сякаш нямаме по-добра алтернатива.

Мега фен
    Град
    София
    А имахме ли наистина алтернатива? Нямаше песен, която да блесне, която да изпъква над другите.

Мега фен Аватара на machoka
    ИМахме, мен например ми хареса оня, дето се прави на Елтън Джон.

Мега фен
    Град
    София
    Последните години, поне аз откакто следа конкурса, забелязвам, че се харесват ритмични песни( с изключение на онази от Сърбия, за която все още има спорове около пола й), с етно звучене, песни, които могат да станат хитове. Според мен това е и причината, поради която всяка година британските песни ги пращат на дъното. Хората са се наситили на еднаквото звучене.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    ^ Или по-скоро съседните Източно европейски държави си гласуват една за друга. Великобритания никога не праща добри песни, защото певците в тази държава стават световно известни без този конкурс. Там е най-добрата музикална сцена след тази на САЩ (а може и по-добра) и никой не го интересува тъпата Евровизия. Само нас в източна Европа ни интересува, защото това е едничкия шанс нещо наше да стане известно достояние на света. И си гласуваме сами едни за други независимо качествата на песните. Която държава има най-голямо влияне... тя печели.

Пък и целите тези вълнения, както и тези с Белоградчишките скали са породени от комплекс за национална малоценност. Същата работа като с Белоградчишките скали. Дето и го казах на една съученичка... надали Белоградчишките скали са по-хубави от Гранд-Kаньон, но американците не са хукнали да гласуват за него, защото те си го знаят и без това. Не им е нужна позицията в някаква си анкета. С Евровизия е същото - никой в западна Европа не го интересува какво ще стане на този конкурс. Даже държави като Англия, Ирландия, Италия, Франция, Германия обмислят да напускнат този конкурс, което значи най-развитите в музикално отношение държави да не участват на Евровизия.

Мега фен
    Град
    София
    И все пак аз не виждам нищо лошо в това да се подкрепят Белоградчишките скали. Наречи ме комплексарка, но защо да не гласувам за нещо българско- да помогна по някакъв начин нашето да стане световно достояние. Може би си прав за Гранд каньона, но е факт, че Щатите разполагат с достатъчно възможности, за да го рекламират и без да участват в онлайн конкурс.

Това, че в някаква сфера се наливат пари, не значи, че е стойностен продукта. Има достатъчно примери за тъпи и безсмислени текстове, филми, книги ако щеш. И на обратния полюс- толкова талантливи писатели и опитващи да изгреят банди има- с красива музика и текстове, но no money no funny.

А защо Англия, Франция, Италия(...) излизат от конкурса? И също така защо те винаги отиват на финала, а никога не се състезават за влизане в него?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    А защо Англия, Франция, Италия(...) излизат от конкурса? И също така защо те винаги отиват на финала, а никога не се състезават за влизане в него?
    Отиват на финала, защото те са създателите на конкурса. Навремето на тоя конкурс са го печелили изпълнители като Тото Котуньо, Селин Дион и АББА. Сега стоят някакви изцепки, които след 4-5 години никой няма да помни. Отиват на финала и защото дават основната част от парите. Ако си мислиш, че България и Германия дават еднаква вноска за участието си -> грешиш. Може да излязат, защото първо не им трябва този конкурс. Второ дават основната част от парите, а дори и да пратят хубава песен тя не може да го спечели. Самите изпълнители в тези държави не участват, защото не виждат никакъв смисъл, за да станат известни из Европа и света е нужно да станат известни в собствената си държава, а не да участват на някакво международно състезание, в което се гласува по политически причини. Така тези държави не представят хубави песни.

И без пари стават стойностни продукти, но обикновено най-стойностните продукти са направени с пари. Но не казвам, че направеното с пари е стойностен продукт. Това важи най-вече при филмите, защото за музиката не са необходими особено много пари.

А като става въпрос за това, че Селин Дион е печелила, ако някой е гледал импълнението й, може да разбере какво означава да печелиш конкурс с глас, нищо друго. Тя не прави и една крачка на сцената, няма балети, глупости и т.н. да не говорим, че изглежда по мое мнение смешничко, ДОРИ за годината и модата, която е била тогава, но МОЕ мнение. Та смешковци, които печелиха последните години, едни от които смешковци, докато не му казаха името не се знаеше от къв пол е...

Мега фен
    Град
    София
    Да де, ама не впечатляват изпълненията- по никакъв начин. А онова безполовото, както мошно каза, спечели заради съседните държави.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Тихо бе хейтъри..После сме били толерантна държава....

Никаква толерантност към кастрираните хора не виждам да се проявява..

Плюс това Краси ще ни представи повече от достойно!
    Те като го видят ,ще гласуват за него за ташака ..
    Такова комедийно шоу аз отдавна на бях гледал :Р .

*Обосновавам се с по-миналата евровизия...Имаше една песен "Айнс цвай полицай" не знам каква си...Дето стана 2-ра...

Мега фен
    Град
    София
    Сещам се за коя песен говориш
    http://www.youtube.com/watch?v=eX_rNEPIgc8

Различно е...тази е забавна...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    нз дали някой е пуснал това видео в темата
    но това е направено от канал 3 интервю с участниците
    и тоя дето спечели почти си се изпусна че е знаел,че ще спечели
    http://vbox7.com/play:5035400a

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от hottie
    леелеее тоя човек пее ужасно !
    Може ли да се пее ужасно.... т`ва пеене ли го наричаш... Гледайте от тази гледна точка - той грачи прекрасно.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    нз дали някой е пуснал това видео в темата
    но това е направено от канал 3 интервю с участниците
    и тоя дето спечели почти си се изпусна че е знаел,че ще спечели
    http://vbox7.com/play:5035400a

То, че е скалъпена работата, скалъпена е, но виж как останалите коментират. Особено Стунджи и Елица...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    http://vbox7.com/play:b14c4e2c

ето целия репортаж малко разширен с откъси от вс песни

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Да де, ама не впечатляват изпълненията- по никакъв начин. А онова безполовото, както мошно каза, спечели заради съседните държави.
    Не бих казал, че е заради съседни държави, а заради това, че сърби има из цяла Европа. Не мога да си представя как някой, който не е сърбин, може да гласува за песен, която не разбира. Но това не е толко важно, тъпото е, че целият конкурс представлява нещо такова...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Така и така няма да се класираме какво значение има ??

Мега фен
    Град
    София
    http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1276714

Българската национална телевизия (БНТ) излезе с официална позиция по повод "избора на песента Illusion в изпълнение на Красимир Аврамов, събрала 19 553 гласа в предаването на 21 февруари".

В нея се допуска възможността да не се явим на конкурса в Москва през май.

"В настоящия момент ние се стремим да проверим докрай качествата на изпълнителите на песента и да внесем в нея допустимите корекции, с които да я направим конкурентноспособна на другите песни от европейския конкурс и с шансове за максимален успех.

В случай, че това не ни се отдаде, бихме призовали нейните автори и изпълнителят й да се откажат от участие в конкурса.

Ако получим отказ на това наше предложение, пред нас ще стои и възможността да спрем участието си в Москва - факт, заради който ще ни бъдат наложени финансови санкции и условия за последващо участие", се казва в официалната позиция на БНТ.

От медията уточняват, че конкурсът "Българската песен за Евровизия" е организиран отговорно и професионално за пети пореден път.

Изборът на песента предизвика вълна от негодувание сред музикалната гилдия заради нестабилността на изпълнението, се казва в позицията и се допълва, че са се появили и крайно негативни мнения, определящи изпълнителя като "пълен непрофесионалист".

От БНТ заявяват, че регламентът е съобразен с европейските изисквания, проверен е четирикратно. Той е утвърден, публикуван и спазен напълно и пунктуално от участниците и през тази година.

На 27 февруари ще има извънредно издание на предаването "Бъди звезда", в което ще бъдат поканени противниците и поддръжниците на спечелилото парче, както и журито, одобрило 12-те финалисти.

Красимир Аврамов отново ще изпълни Ilusion на живо.

В предаването "БНТ такси" днес певецът заяви, че няма да се откаже от победата си.

"Божа работа е защо човек печели и защо не! Аз искам България да запомни тези лица, които ме нападат в момента. България е гласувала за мен и те не могат да се примирят, че моята песен е различна и оригинална.

За тях е много важна Русия, защото е много голям маркет! Ако беше Белград или някоя друга страна, вероятно нямаше да има такива нападки срещу мен. Това е борбата за този маркет", каза още изпълнителят.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Добре бе миналата година никой нищо не каза за Йоана която пееше толкова фалшиво та се късаше, а сега ..
    Българина само му дай да плюе някой.Песента е оригинална.

Ужас, гавра!
    Да плачеш ли, да се смееш ли..... На тоя пич бая са му мачкАли мадурките.

Град
    София
    Пълен боклук, както и певеца, така и песента.
    1.Пее се на английски.
    2.С пеенето на английски използва и прабългарски дрехи - отврат. Ако пееше на български щеше да е по-добре.
    3.Виеше като сирена на 1 юли.
    4.Песента е немелодична.
    5.Текста е ужасен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си