.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Благородна лъжа?! wtf??

Преди всичко - Това не е съчинение-разсъждение върху "По жицата".

Така, аз мисля, че няма, но проведох днес един разговор и искам да разбера как я мислите вие.

Град
    Wonderland
    Благородна или не,това е лъжа,рано или късно истината излиза наяве и благородната лъжа,може да нарани някого.Аз съм на принципа да казвам всичко в очите,без да спестявам истината.

Да, идеята е, че всички са така, но всеки разбира "казването в очите" по различен начин... явно...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Преди 10-тина дни имаше подобна тема, която събра доста мнения. Поразрови се, има какво д апрочетеш в нея.

Да, търсих, но нервите ми издържаха само до 6-та стр., имайки предвид, че има 383... поне тука (Всичко тийн накуп). Ако знаеш къде е, може да дадеш някой друг линк, мерси.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Относно първия пост.
    Миличка, моля те, недей да твърдиш, че си искрена, че обичаш да си казваш всичко в очите и т.н, защото нали знаеш, че точно тези, които се кълнат и твърдят, че от тех по-искрени няма да срещнем, са най-лицемерни и изпипани лъжци и тарикати

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Благородна или не,това е лъжа,
    Така е. Но от части.

Така както от една истина може да те заболи или да ти стане хубаво, така и една лъжа може да те накара да се чувстваш добре.
    Действителлност, реалност, фантазия... няма значение. Важни са чувствата, които казаните думи пораждат у нас.
    Най ме е яд от всичко, че повечето хора асоциират думата "лъжа" с нещо пошло, мръсно, гадно, неетично. Което не е така.
    Не си мислиш, че защитавам тезата, че е хубаво да се лъже.
    А и не може да се каже, че в повечето случаи 'лъжем' с пълното си съзнание. Понякога от устата ни се изсипва леко изменената истина, която сме решили, че ще изглежда по-добре.
    хХАха

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az ne lyja kazvam na horata tva koeto iskat da 4uqt
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също не обичам лъжите ама ми се е случвало да използвам такава благородна лъжа с цел да предпазя някого, на когото държа много, от нещо Да, сърдел ми се е след това, но след време разбра, че е било с добра цел тъй че не съм против благородните лъжи Ама зависи и кой какво разбира под "благородна лъжа" де...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Според зависи.....

Супер фен
    Град
    Своге
    Преди време имаше точно такава тема,защо не потърсиш?Имаше доста материял в нея ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Заааааааааааааащото има ужасно много страници а аз търсих до към 6-та... и се изнервих

Супер фен
    Град
    Своге
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си