.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    София

Снимката с пребитата Рияна - най-търсена и най-скъпата

Онлайн таблоидът „TMZ" успя да се добере до снимка на ужасяващите наранявания на певицата Риана, след побоя нанесен й от бившия й приятел Крис Браун. Преди две седмици Крис Браун жестоко я преби в колата им на път за Лос Анджелис след раздаването на музикалните награди.

Снимката е направена в полицейското управление, където Риана е дала показания за случилото се. Не е ясно по какъв начин журналистите са получили потресаващите снимки. На тях се виждат следи от жестокия побой по цялото лице и врата на звездата. Най-много наранявания има около устните, челото и очите. От снимката изглежда, че Риана има и счупен нос. Единственото нещо по което може да се разбере, че наистина става въпрос за Риана е нейната татуировка на лявото й рамо. Бащата на Риана каза, че лицето на дъщеря му е било напълно деформирано. В момента снимката на пребитата Риана е най-търсената и най-скъпата фотография на журналистическия пазар. След като снимката се появи в интернет сайт тази нощ полицията веднага започна разследване. БГНЕС припомня, че вече втора седмица Риана отказва коментар за случилото се. Преди седем дни Крис Браун "изрази съжаление за побоя".

Какво мислите? Дали това е поредната фалшива снимка? Според мен е истинска

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    ееее, ама тоя не се е шегувал...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    според мен е истинска щом е започнало разследване да се докаже кой е дал снимката

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Според мен не е истинска.

Снимката си е истинска. В петък вечерта я даваха по btv новините. Мисля, че btv няма да тръгнат да пускат някакви си фалшиви снимки, колкото да си запълнят времето..
    Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата..

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от adoration
    Снимката си е истинска. В петък вечерта я даваха по btv новините. Мисля, че btv няма да тръгнат да пускат някакви си фалшиви снимки, колкото да си запълнят времето..
    напротив
    .!.

kris e lud maina kwo da ti kaja ... gadje za milioni pak toi q prebil tctctcc

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    нещо не ми се вярва. не може да е истина, как ей така ще я пребие, пълни глупости.

Град
    Силистра
    рекламен трик..кой глупак ще си снима нараненото лице ?! Бих казала,че дори и да е истинско е прекалено леко за нея.
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Полицаите са я снимали, за да имат доказателство срещу него. Много ясно, че не се е снимала за кеф. Такива неща се случват в живота, съчувствам й.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    брао, брао на крис

Супер фен
    Тцтц, силна му е ръката
    nicolepcd

Заслужава си го!
    Не случайно е пребита... Вие коментирате, а знаете ли защо изобщо всичко това се е случило .. Нашата прекрасна приятелка Рияна се понаклатила яко с Джей Зи и после Крис милия бил виновен.. да не беше к***а, нямаше да и се случи!! Аман от.. пфф
    ...защото само децата са способни на всичко ;>

Аууу този е истински генгстъ......

Град
    Shove IT
    Хуя ме боли, че някакъв обратняк пребил тая пачавра ..

Цитирай Първоначално написано от hoodoo
    Заслужава си го!
    Не случайно е пребита... Вие коментирате, а знаете ли защо изобщо всичко това се е случило .. Нашата прекрасна приятелка Рияна се понаклатила яко с Джей Зи и после Крис милия бил виновен.. да не беше к***а, нямаше да и се случи!! Аман от.. пфф

ти собствен живот нямаш ли си

хич не ми пука,колко жени са пребивани на ден,пък точно за тая да ми е зор..

Ще кажа само :

Цитирай Първоначално написано от eple
    Заслужава си го!

Не можах да разбера защо се заяждаш ... Ам.. и като не ти пука защо изобщо коментираш??!!!
    ...защото само децата са способни на всичко ;>

100% е изневерила
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Генерал Тошево
    малко ми някак странно..Крис не ми изглежда на побойник пък и кфо толкова се е случило че да и нанесе толкова синини
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Цитирай Първоначално написано от eple
    Заслужава си го!

Не можах да разбера защо се заяждаш ... Ам.. и като не ти пука защо изобщо коментираш??!!!
    не се заяждам,питам.
    извинявай,ама достатъчно проблеми си имам в живота,че да тръгна да се интересувам защо няква спала с друг,пък гаджето й я пребил и некви такива сериали
    намери си нещо,с което да си запълваш времето

И аз мисля, че е вярно. Имаше коментар и в Хай Клуб..
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Горката съчувствам й искренно ....

Фен
    Ще се окаже поредната тъпотия
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Амин
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си