- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BG EVENT - Cwalk - Hip hop - Rap - Djing - Beatbox
Ти ми стигаш ... ммммм пресна мръвчица
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
рап изпълненията ще бъдат от посочените от мен лица в 1-я ми постПървоначално написано от IrrieSkyline
а хореографиите ще бъдат от някой хип-хоп групи които са поканени на турнира да денсат в паузите
пс: И благодаря много на всички които превърнаха темата в място за псувни,обиди,спам... и тем подобни. Благодарение на такива като вас културата в България, каквато и да е се развива да знайте...
Хората го правят за вас.. а вие да го осерете ( кат нети се идва недей писа.. трябва ли да си покажеш джигериите...)
пспс: а и админите са на ниво.. тука напсуваха и лелите си а постовете още стоят
Браво, много добро представяне от твоя стана!
Всъщност, всички бяхте супер добри
И музиката....
Абе много добро беше партито, с приятелите ми се изкефихме на макс.
това ли е културата ВИ? Писане по форумите... И защо да се прави за хората които незнаят дори какво е... Не си запознат с фактите и изглеждаш нелепо! Защо не я пусна тая тема в 359 да видиш как ще ти се изсмеят всички ???
ПС. Hip-hop is dead
An Evil Man
Да... то си личи и от заглавието на темата... хип-хоп... вие сте толкова необразовани и неоткрехнати на тема хип-хоп, че чак ми става смешно... Не се прави на остроумен... дори не знаеш какво представлява хип-хоп културата
An Evil Man
ъъъ хип-хоп бейбеабе мите какво се заяждаш с хората, всеки има право да харесва каквото си иска
![]()
не оспорвам правото му да харесва каквото иска, но да не го представя за нещо друго... защото адски много се бъркат понятията и се създава грешно впечатление в хората... а именно че хип-хоп са изсулени дънки, пистолети etc...
An Evil Man
и я ми дефинирай вашия хип-хоп, защото явно доста се различава от действителносттаИ може би ще те светна по въпроса и ще се образоваш малко
![]()
An Evil Man
Кажи за действителният хип-хоп.Първоначално написано от mitkom89
да си чувала за 4-те елемента на хип-хопа, а именно
Graffiti
DJ-ing
B-Boying
MC-ing
Предлагам ти едно образователно филмче - The Freshest Kids... ако не можеш да го намериш пиши лично да ти дам линк...
An Evil Man