- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
Не особено щастлив...
Първоначално написано от Bolt_f
Щастлива.. М не съвсем.Добре съм си,но не съм щастлива.Просто търпя положението,в което съм сега.Иначе си имам хубаво семейство и те ме осигуряват и не мисля за тези неща.Липсва ми обаче друго... Не.. не е гадже ( макар че и това ако го имам ще съм доволна ;D ),а просто подкрепа от приятели.Осъзнах много неща.Липсват ми емоции..липсват ми приятните преживявания.Това е..
Иначе положението ми е задоволително.
Не.Само едно нещо ме крепи...Без приятели и неразбирателство от страна на родителите...
Както и да е.На никой не му пука за другия![]()
НЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
И да, и не..не мога да преценя дали съм повече щастлива или обратното, което е кофти, но нищо не може да се направи по върпоса..
Точно така е.Първоначално написано от BallFace
![]()
старая се и си го налагам![]()
до някъде..
Суетата.Моят любим грях.
Малко студеното време и училището ме подтискат...ноооо винаги мога да си го направя щастливотака, че Да ! щастлива съм
(може и повече, но все пак
)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Има още какво да постиган въпреки,че съм щастлив.Нооо всичко с времето си.Хубавите неща стават бавно.
Не особено.![]()
еми има неща, които са пречка в момента, ама не са болка за умиране![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не бих казала, че съм щастлива. Не бих казала и че съм нещастна. Просто ми е.. самотно, въпреки че съм заобградена от хора. Странно чувство.
амиии не..
не съм и нещастна..
просто всичко е няк'во ник'во :/
не съм представителна извадка, но какво от това:Първоначално написано от Bolt_f
зная на какво се дължи щастието ми
знам какво ми липсва
пълна палитра, крайности, нищо в сивата гама
горчиво
На мен пък ми е сиво ^^
едно такова нито щастливо нито тъжно
Самотно?
Знам ли?!
Щастлива съм.Здравето и близките ми хора са достатъчни, за да мога да определя цялата картинка като щастлива =)
'Cus history is all dreams.'
Щастлива съм. Като не съм , правя неща, дето да ме направят щастлива.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!