- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте на този етап от живота си?
в цикъл съм, цялото ми лице е изприщено, коремът ме боли, гледам плачливи романтични филмчета и плача...ами женски работи. В момента ми е много тъпо, и не съм щастлива заради другите гадости около мен причинени от майка ми...
По-скоро НЕ![]()
Много добре казано!Първоначално написано от KeInEnAmE
![]()
ами горе долу да.. не се оплаквам ама винаги може и по-добре : )
Както казаха по-напред за мен също щастието е моментно състояние .. За мен щастие е да видя зелеза над родния си град .. за мен щастие е целувката на любим човек,който виждам така рядко .. И още много моменти ,но определено силни неща .. Не мога да определя живота си ,поне на този етап .. Най-често срещаните чувства и усещания ,с които се сблъсквам са страх,решителност,неизвест ност,страст и увлечение... А последното нещо - може би желание,увереност,готовнос т да се изправиш пред целия свят ,същевременно разочерование и болка .. Меланхолия и най-вече чувството,че знаеш ,че желаеш нещо пределно силно и усещането,че не можеш да се контролираш над чувствата си и да се откажеш ..
Епа да, радвам се на всеки миг от живота, не се знае дали утре ще съм жива, така че...
А коментари от сорта - имам пъпки, напиках се или тате каза, че няма да ми дава парички - що не ходите да се гръмнете или да си кръцнете веничките?
Първоначално написано от AutumnTears
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
МНОГООООООО...![]()
Просто аз
В точно този момент не съм....Но ако не се броят нещата,които не се случват по моя воля тогава съм щастлива....или по-скоро доволна от себе си
.
Не.
Вчера се видях с моя приятел Щастието. Беше ми доста домъчняло за него напоследък.При него всичко е наред, реши да поостане при мен през следващите дни.Крайно време беше да прекара известно време и с мен
Не му се сърдете! Ще дойде и при вас
![]()
Като се замисля наистина сам една щастливка ... и не само аз , всеки човек който има приятели , които го подкрепят и семейство което го обича е един голям Щастливец ... ;]![]()
Не. Дори преминавам през тежък период....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
изобщо даже
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да, щастлива съм.. А след още няколкоооооо дни ще съм много щастлива.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
нямам сериозни проблеми, здрав съм и свободен - щастлив съм
това за който го мързи ,да бе
да,щастлива съм.
последните 7-8 години се случиха доста "лайна" като цяло,ама .. мисля,че най-накрая взеха да се пооправят нещата,крайно време беше просто.
В общи линии съм щастлив ... е с малки изключения но все пак не може всичко да е 6+ :P![]()
A single chance is a galaxy of hope !
Да, определено..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...