- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое място е най-възбуждащо?
Космоса разбира се![]()
Аз ще дам различен отговор , вероятно стандартен но мен най ме възбужда секса в баня/тоалетна стига да е чисто , някак си това е класика а и предразполага към различни пози ... Иначе ми се иска да пробвам във влак![]()
На бюрото...или в парка
На стълбището в 4 сутринта след диско![]()
на плажа... под някой водопад...![]()
тцтцтц колко съм романтичен...![]()
ммм хеликоптер... това искам да го опитам тъй като във въздуха изживяването найстина е уникално силно (тествала съм го лично докато седях на една тераса половината надвесена от осмия етаж)
иначе и стената не я отказвам!![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
хм идеята за космос или хеликоптер е интересна, но почти неосъществима....иначе стена,асансьор,кола това са моите фаворити...забелязвайки,че някой е отбелязал и банята....е това е наистина мн възбуждащо![]()
само внимавайте с настилката на банята че така едно бивше си протри коленете и от тогава в банята той не практикува![]()
![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Президентският ми стол.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от kolejkata18
що да е неосъществима ми космонавтите като отиват на марс![]()
ами президента като заминава някъде с чисто новия си хеликоптер
![]()
![]()
![]()
![]()
1,7 и 11 за мен![]()
![]()
![]()
от изброените стена може би
ахаха е ние не сме нито космонавти нито президенти,затова тя казва ,че не е възможноПървоначално написано от anitram
ще станем бе ще станем щом не смеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
Аз пък искам в розов кабриолет паркиран пред луксозен хотел в Лас Вегас,ама няма братче...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Навсякъде където е забранено
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Много постен списък. Местата са или стандартни, или недостижими за обикновения човечец. А иначе... Напоследък паля по евтина хотелска стая с огледала на тавана(да, бе, знам, че и това е изтъркано, ама колко сте го правили наистина?).
Най-вече в кола![]()
и асансьор адСкото ще е...
![]()
![]()
В сауната .. Лееле просто сигурно ше откача ..
Иначе видях някой беше писал училище .. Аз съм го правила и не е нищо особено .. Ама цялата тоалетна се заключваше ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз изкам да пробвам на билярдна маса,асансьор,можеби и в кухнята![]()
Завиди от позата човекПървоначално написано от DisciplineAndOrder
.