.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Град
    старчески дом
    Космоса разбира се

Аз ще дам различен отговор , вероятно стандартен но мен най ме възбужда секса в баня/тоалетна стига да е чисто , някак си това е класика а и предразполага към различни пози ... Иначе ми се иска да пробвам във влак

Кола/Сауна/Асансъор.

На бюрото...или в парка

На стълбището в 4 сутринта след диско

Град
    L.A.|NY..|..Miami..|..Philadelphia..|....St. Louis..|.. DC..

Re: Кое място е най-възбуждащо?

на плажа... под някой водопад...

тцтцтц колко съм романтичен...

ммм хеликоптер... това искам да го опитам тъй като във въздуха изживяването найстина е уникално силно (тествала съм го лично докато седях на една тераса половината надвесена от осмия етаж)
    иначе и стената не я отказвам!
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

хм идеята за космос или хеликоптер е интересна, но почти неосъществима....иначе стена,асансьор,кола това са моите фаворити...забелязвайки,че някой е отбелязал и банята....е това е наистина мн възбуждащо

само внимавайте с настилката на банята че така едно бивше си протри коленете и от тогава в банята той не практикува
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Президентският ми стол.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от kolejkata18
    хм идеята за космос или хеликоптер е интересна, но почти неосъществима....иначе стена,асансьор,кола това са моите фаворити...забелязвайки,че някой е отбелязал и банята....е това е наистина мн възбуждащо

що да е неосъществима ми космонавтите като отиват на марс ами президента като заминава някъде с чисто новия си хеликоптер

1,7 и 11 за мен

от изброените стена може би

Мега фен Аватара на Infinity
    пода,,стенаа...
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от anitram

що да е неосъществима ми космонавтите като отиват на марс ами президента като заминава някъде с чисто новия си хеликоптер
    ахаха е ние не сме нито космонавти нито президенти,затова тя казва ,че не е възможно

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от anitram

ахаха е ние не сме нито космонавти нито президенти,затова тя казва ,че не е възможно
    ще станем бе ще станем щом не сме

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз пък искам в розов кабриолет паркиран пред луксозен хотел в Лас Вегас,ама няма братче...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Earth
    Навсякъде където е забранено
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Много постен списък. Местата са или стандартни, или недостижими за обикновения човечец. А иначе... Напоследък паля по евтина хотелска стая с огледала на тавана(да, бе, знам, че и това е изтъркано, ама колко сте го правили наистина?).

Най-вече в кола и асансьор адСкото ще е...

В сауната .. Лееле просто сигурно ше откача ..

Иначе видях някой беше писал училище .. Аз съм го правила и не е нищо особено .. Ама цялата тоалетна се заключваше ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

аз изкам да пробвам на билярдна маса,асансьор,можеби и в кухнята

е в кола е много шибано!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от DisciplineAndOrder
    е в кола е много шибано!
    Завиди от позата човек .

МАСА ЗА ТЕНИС![
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми